Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aktier med stort kurspotentiale


28510 aktiemand 25/4 2010 20:56
Oversigt

Hej aktieinvestorer. Har i nogle bud på nogle aktier som har et stort potentiale kursmæssigt indenfor et halvt år? Har i nogle bud på langsigtet?

Har selv nogle i kikkerten:

- Capinordic (købt til 1,3)
- Genmab (hvis jeg have flere penge havde jeg fyldt op med Genmab)
- LifeCyclePharma
- TopoTarget

Kan i nævne nogle flere som i mener har stort potentiale.



25/4 2010 21:57 fillandkill 028512



hej Aktiemand, og velkommen til.

Alle herinde kender min hest, jeg ser et vældig stort potentiale i BioPorto, over det næste halve år. jeg forventer faktisk en 3-5 dobling af kursen.

med venlig hilsen

FillandKill



25/4 2010 22:15 cyber 028513



Jeg køber op i Topotarget og Spectrum (SPPI), der ligger mest af min fokus. Har fravalgt en bred funderet port, da markedet kan komme under pres pga de store stigninger. Normalt bør man sprede sine investeringer over flere sektorer, men alt afhænger af egen risikoprofil.



25/4 2010 22:30 Hegu 028514



Prøv eventuelt at se mit indlæg "Den norske dynamitpulje".

Med venlig hilsen

Hegu



25/4 2010 22:55 cyber 028516






25/4 2010 22:36 cyber 028515



Må lige tilføje, at jeg også har poster i DNO, Coloplast, Macmahon, BQI og RTK, men det store sats ligger i Topo og SPPI...

sent from iPhone



26/4 2010 08:30 Spur 028523



Capinordic kan sagtens fordoble kursen i år.



27/4 2010 09:13 troldmanden 228580



Hej Aktiemand

Velkommen til ProInvestor som aktiv skribent. Godt at se dig også herinde

Hvordan definere du selv stort kurs æpotentiale. Hvor mange procent stignings potentiale skal der til?

De aktier du selv nævner og dem der ellers er nævt her i tråden er de usually suspect. Det er bestemt alle med et stort kurs potentiale. Men det er også alle aktier med en stærkt forhøjet risiko i forhold til rigtig mange aktier. Så risiko profilen for din investering er også vigtig at tage med i betragtningen.


Alt afhængig af hvor mange procent potential en aktie skal have for at blive defineret som stort kurs potentiale så vil jeg godt tilføje Neurosearch til din liste. Om små 3 mdr kommer de med 12 mdr Huntexil data. Og dem forventer jeg igen kan trække kursen på den pæne side af 200. HVIS så også det amerikanske HART studie kan komme med positive data ultimo året/primo 2011 så bliver det for alvor sjovt. Så hedder kursen 250+ og måske endda op mod 300. MEN det er så heller ikke absolut givet at det bliver gode data omend det ser fornuftigt ud.

Vh
T.



27/4 2010 20:35 Fiskemanden 028614



Hej Troldmand !
Så lige din kommentar: ultimo året/primo 2011,så vi trækker altså alligevel lidt på forventningerne til HART resultatet?
Den håndfuld du nævnte, de savnede er altså ikke dukket op endnu ? Eller ?
V.h. Fiskemanden



27/4 2010 21:31 Fiskemanden 228617



Hej Aktiemand!
Jeg tror nok at jeg fanger dine tanker om kurspotientale:turn-around,højrisiko eller andre der er presset for tiden men som kan forventes at præstere bedre end umiddelbart som markedet forventer eller har tålmodighed at vente på?
Selv har jeg en svensk aktie i min beholdning som jeg har fulgt og købt og solgt længe....!!
Micronic Mydata hedder den nu (tidligere MIcronic laser systems).
De er virksomme inden for microlitografi,en laser teknik som bruges til fremstilling af fabriksmaskiner inden for fladskærmstilvirkning samt til elektronisk kapsling ,kort fortalt... der er meget interessant i deres program,men i hovedsag kan siges at de er ensomme om at levere produktionsudrustning til alle store producenter!!!!Der er lige nu et kæmpe efterslæb i kapacitetsudvikling hos deres kunder,på grund af finanskrisen,og det skal snart hentes ind igen...!
deres omsætning er derfor enormt ujævnt cykliskt,med følgende sværhed at vurdere deres fortjeneste !!Men en enkelt ordre kan betyde flere hundrede miljoner i forskel på omsætningen.

Og nu det spænnende: "NE"
Lige nu udfører de en NE ,ikke for de er i pengenød(herligt)men helt enkelt fordi de har fået en ny ordre fra Intel
som selv går ind og garanterer en del af emissionen for at sikre sin order!
De har et godt marked ,er velrenommeret ,repræsenteret i hele verden og ligger til en kraftig stigning i omsætning i nær fremtid!
Der er selvfølgelig som altid en risiko for at dette ikke sker som jeg forventer,det her er bare min personlige forventning som jeg bygger min investering på og derfor ikke noget jeg direkte rekommenderer til nogen uden selv først at læse på om aktien !!!!!
Altså :høj risiko=stort kurspotientale.

Her taler vi om at den lige nu ligger på 14,05 skr.
nye aktier 7,50skr .To tegn.retter= 1 aktie
For sent at gå med i NE. Men pyt... det betyder bare at aktien nu er faldet fra 18,40skr til 14,05 efter fraskilning af retter.

Kurspotientalet ligger i at når omsætningen stiger(for det bør den gøre,mener jeg) til en rimelig niveau,vil kursen havne rund de 70 skr
antagelser bygget på tidligere erfaringer med deres overskudsniveau?
altså ganger vi med fem ,inden for de nærmeste par år er jeg tilfreds!?
Snakker vi et halvt år så er en fordobling,fuldt mulig og måske mere ?
Har tidligere lyftet flere hundrede procen på kort tid som følge af enkelte ordrer!!

Købte på mig for et år siden til 5,85skr så ligger allerede på den gode side.
Nå det her var så bare lige en ide, til at kigge på andet end finans og biotek!

V.h.Fiskemanden
P.S. (og tag det for hvad det er....intet tips bare en oplysning!!
Hver og en skal følge sit eget temperament,og kun stole på sig selv når man investerer i risikofyldte "papirer")



20/6 2010 10:25 Spur 130536



Det går da den rigtige vej med Capinordic. Nu kommer der så en gevaldig kurstrigger inden 1. juli: Resultatet af advokatundersøgelsen bestilt af Finansiel Stabilitet. Hvis den - hvad jeg tror - erklærer, at der ikke er grundlag for at rejse erstatningskrav imod Capinordic-koncernen for bankens konkurs, så skulle der være grundlag for et større rally i aktien.

En anden positiv ting er, at ledelsen ved at afhænde samtlige aktiviteter bortset fra de svenske, er ved at gøre Capinordic klar til et salg eller en overtagelse.



TRÃ…DOVERSIGT