Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SaxoBank er over alt.


28698 Tyregod 29/4 2010 10:42
Oversigt

Jeg skifter fra Euroinvestor til ProInvestor, idet jeg går ud, fra at SaxoBank ikke (endnu) har opkøbt dette site, og begrundelsen tillader jeg mig at paste op nedenfor.


Indsendt af : Tyregodt (#249050) - Tilføj skribentfilter
Oprettet : 29-04-2010 10:27:37 - Link til indlæg
Indlæg nr : 207211.1 - Læs indlæg senere - Læg i arkiv
Overvågning : Få e-mail når indlægget besvares

Emne: SaxoBank er over alt.

I tråd 207181 skriver "Jeff Saul, ansat i Saxo Bank" til mig. Der er for mig en klar og truende tone i indlægget, i og med, at Jeff Saul optræder ved sit eget navn, i stil med "du skulle måske tie stille, inden det får repressalier for dig".
Nu er der det interessante, at Jeff Saul uden tvivl er sendt i byen af Lars Seier, de kan ikke lide, at der tales grimt om deres tvivlsomme forretninger. For Jeff Saul er ikke hvemsomhelst. Jeff Saul er nemlig "Global head of equities at Saxo Bank".

Og ved I hvad? Jeff Saul er også bestyrelsesmedlem i Euroinvestor. Og er der ikke noget med, at Saxo Bank ejer en del af Euroinvestor. Så det vi ser nu, er undertrykkelse af den frie ytring. tsktsktsk, Seier, det er jeg rigtig ked af at se, at du er sådan en type, det havde jeg ikke troet om sådan et nobelt menneske som dig.

Jeg finder det rigtig betænkeligt, nu kan jeg så sidde og overveje, om Jeff Saul og Lars Seier har siddet og fundet min IPadresse, og om Lars Seier nu sender et par af sine livvagter her over til Thyregod for at fortælle mig et par borgerlige ord med deres baseballkøller.

Søren Alminde, det er nogle rigtig kedelige venner, du har fået dig der.
T.

Indsendt af : jeffsaul (#147006) - Tilføj skribentfilter
Oprettet : 29-04-2010 10:02:19 - Link til indlæg
Indlæg nr : 207181.21 - Læs indlæg senere - Læg i arkiv
Overvågning : Få e-mail når indlægget besvares

Kære Tyregodt

Nu skal man jo ikke tro på alt hvad der står i aviserne. Hvis Portugiserne havde sådan en stærk sag så havde de nok allerede sagsøgt Saxo Bank og vundet sagen. Sådan forholder det sig åbenlyst ikke så derfor er avisen måske den eneste måde de kan skade Saxo Bank på, idet Saxo Bank som bank jo ikke må udtale sig om specifikke kundeforhold.

Nogen gange skulle du måske tænke over hvad der ligger til grund for diverse artikler ligesom du skal tænke dig om før du investerer og helst også før du måske sviner andre til i dine mange indlæg på Euroinvestor.

Mvh

Jeff Saul
Ansat i Saxo Bank


29/4 2010 11:14 tyretossen 028700Fri os og smut ud og leg!29/4 2010 11:37 Hya 428705Indsendt af : Hyacinth (#38255) - Blog - Tilføj skribentfilter
Oprettet : 16-08-2009 00:13:50 - Link til indlæg
Indlæg nr : 191019.1 - Læs indlæg senere - Læg i arkiv
Overvågning : Få e-mail når indlægget besvares

Om aktie : Indlæg om BO-B - Tilføj til aktiefilter


Emne: Kan dette foregå i DK? [BO-B]

I forbindelse med mine sonderinger omkring markedspsykologien
er jeg nået til en vanskelig fase, hvor jeg håber I vil hjælpe mig lidt videre.

Jeg har tradet aktier siden 2001, og også meget i USA, hvor jeg så anvender yahoo finance en del, og dermed også læser på mange boards omkring de enkelte aktier

På yahoo ved jeg at der benyttes profesionelle bashere og hypere - og jeg har lært at gennemskue og sortere indlægene - især efter en del år som aktionær i DNDN

Michael Milken har skrevet en 15 kapitler i en blog hvor han udpensler det der er foregået I og omkring dndn - den kan læses her, og er rystende læsning. http://www.deepcapture.com/michael-milken-60000-death..

Jeg undrer mig meget over at børsmyndighederne ikke greb ind - og sidder tilbage med fornemmelsen af at bare man svindler stort nok, eller er "mægler virksomhed eller nyhedsformidler m fl osv" så kan alt lade sig gøre.


Ofte kommer både de goe' og dårlige ting der sker i USA til Danmark med lidt forsinkelse

så jeg overvejer meget i øjeblikket om trenden med proff bashere og hypere kan være etableret på aktiedebat board i DK som f eks EI ?
Hvad tror du?

Jeg overvejer også om EI debatten har så stor værdi for fundmanagement industrien at de følger den løbende, og evt bruger den som et pejlemærke på hvilken vej de private investore løber i nuet?

Og jeg prøver tit at gå bag om det skrevne, og forstå motiverne . . . .

I øjeblikket er det UBS jeg følger tæt og deres downgrades
det kan være særdeles givtigt -
f eks downgradede de HGSI aktien den 13 juli hvor aktien lå i mange års low med et pænt TA bundmønster - hvorefter aktien steg over 1000% indenfor de næste 7 dage.
og MEDX fik downgrade d 16 juli og steg ca 90% inden for få dage

Jeg kan jo undre mig over at der ikke kom ret mange downgrades af aktier fra sommer 2008 og frem til foråret 2009

Og jeg kan også undre mig over den rådgivning, de enkelt aktie anbefalinger og "fingeren på pulsen" markeds komentarer, som mange danske pengeinstitutter, banker, og mægler virksomheder har præsteret gennem det sidste år -

jeg synes ikke det har været så brugbart til at navigere gennem krisen, og jeg er skuffet over, at det er de private investore og virksomhederne der nu betaler dyrt for at de kan fremstå profitable igen.

Finn Nørbygård er vel et glimrende eksempel på en livrem med seler investor, der ikke selv har forstand på investeringerne (sådan er der jo mange der har det) som trygt har ladet banken formøble formuen, og det sker vel at mærke kun med konsekvenser for FN - og uden ansvar til bankens forvalter af hans formue.
Roskilde Bank sagen er en anden hvor de har vildledt og plukket mange private og skubbet mange virksomheder ud i konkurser.

Hvordan kan det være at de der dagligt beskæftiger sig professionelt med penge, børshandel og overordnede markeds vurderinger er så dårlige til at rådgive os?
og så dårlige til at time processen?

Og hvad/hvem er det? og hvilke motiver ligger bag - når de fleste af de alledygtigste skribenter gennem tiden er blevet mobbet ud af EI eller selv er gået fra sitet fordi de ikke gad skrive her mere når de blev forfulgt??

Er det fordi vi er bliver for dygtige med tiden? så de ikke kan prakke os deres tabsgivende anbefalinger på, eller kan skabe volumen handler via anbefalinger, så der er behov for udskiftning på boardet - så der kan spilles sorteper med de nye grønne investore på debatten?

Når EI ikke i meget lang tid har reageret på henvendelser fra debatdeltagere om at moderere debatten, kan det så skyldes at SaxoBank er blevet storaktionær - og bruger debatten til at formidle - reklamere i indlæg - uden at vi ved det?

http://www.business.dk/article/20090728/medier/707270..

ER det simpel brødnid - det der udspilles i mange debat indlæg i øjeblikket?

Tjaeeeeeeeeee - hva tror du?

Jeg vil ikke undlade at komme med lidt performance afsløringer - læste jo et eller andet sted herinde - at det burde man - så folk ku' se at man havde noget at ha' det i . . .

12/8 kl. 10:54 Købt idag: 3 lange 2-3 års valueplay B&O 44,3 efter regnskab Fing.st øget position kurs 5,7 pga ny ordre - og Micr.st pga kursfald
13/8 kl. 09:57 Solgt fing.st fra igår på pp - da den falder tilbage igen. ejer fortsat B&O og micr.st
(ejer fortsat den oprindelige protion fing.st)
14/8 kl. 10:33 strategi: sælger ½ i mine positioner der er steget , for at øge i kontanter og køber små frimærker i aktier der ik er steget endnu vh Hya

endelig så har jeg købt et meget lille frimærke i VRNM den 4 aug til kurs 0,5808 $ (1500 stk)- det er en af de 4 enzymproducenter der findes i verden ( DCO, NZYM, DSM.AS og VRNM (i usa), og er et lidt risky grøn energi play med stort potientiale - hvor kursen i 2007 toppede over 10$, så den skal bare ligge lang og passe sig selv i pensionen.

Go Søndag

Hya ;)

ps jeg aktiemarkerer med B&O da jeg tjente godt på den, og fortsat ejer den langsigtet!
29/4 2010 11:42 Tyregod 228706Kære Hya, Jeg har gjort mig de samme tanker i dag, de følger selvfølgelig med, og man skal da være rigtig dum for at fortælle om sine dispositioner om dette og hint, det kommer aldrig til at ske mere.

De kan jo fx. påbegynde short af en aktie som VWS, eller Neurosearch som i går, og løbende måle den mentale tilstand blandt de private investorer, ved at læse med på eksempelvis Euroinvestor.

JO, det foregår da i DK.
T.29/4 2010 11:58 alpehue 528710

3 min 10 sekunder inde fremgår det tydeligt hvad "omtalte Jeff Saul" forventer af debatten på Ei efter "fusionen" med trade platformen.

USA er kommet for at blive i lille DK29/4 2010 14:11 Tyregod 128719alpehue, de har implementeret Euroinvestor på deres platform, ja så er det jo forståeligt, at folk ikke må sige noget grimt om deres tvivlsomme forretningsmetoder.
T.
PS: I øvrigt kan man se på filmen, at Jeff Saul er en svag medløber, der er nem at lukke munden på i forhold til de eventuelle ulovligheder, de nu er blevet meldt til politiet for.29/4 2010 11:18 JCBN 528701Velkommen til... og lidt underligt at han føler det nødvendigt at forsvare sin arbejdsplads på et sådan forum.

Men er han vel i sin gode ret til... dog underligt syntes jeg.29/4 2010 11:31 akademikeren 828703Vi har slettet "tyretossen" som profil, da det er ham der har stemt indlægget ned de relativt mange gange, andre har dog også. Desuden er det vores vurdering at profilen qua sit navn alene er skabt til personfnidder, som vi ikke accepterer herinde.29/4 2010 11:42 Tyregod 128707Tak skal du ha, aka.
T.29/4 2010 11:57 sl65amg 028709Kunne være morsomt at se om den IP adresse der blev brugt til "tyretossen" har tilknytning til Saxo Bank

http://www.ip-adress.com/TRÅDOVERSIGT