Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kommentar til Huntexil og 1. kvartalsregnskab.


28917 TheBekkers 5/5 2010 21:55
Oversigt

Tid til en ny kommentar vedr. Huntexil og 1. kvartalsregnskabet.

Vigtigste nyheder:
1. Huntexil - dårligt nyt?
2. Tesofensine - Ny planlægning nødvendig.
3. GSK-samarbejdet neddroslet/afvikles
4. Datter selskabet Sophion giver nu overskud

Vedr. 1:
Det er virkelig en brøler af rang, at de er nød til at korrigere deres 1. meddelelse. Men jeg tror, at man ville se på hele selskabet i et helt andet lys idag, hvis de havde startet med at meddele, at der var et overall signifikans på 0,04 og et cag-justeret signifikans på 0,02 - "Hurra - stoffet virker". Det ville have givet nøjagtig samme kursreaktion, som den 1. meddelse fik, men nu er det omvendte så tilfældet. Hvis du havde set dem/produktet i et andet lys hvis ovenstående havde været kommunikeret i første omgang, så bør du overveje om der er tale om en overreaktion af markedet. Reaktionen kan jo undre, idet stoffet jo viser forbedring og NS selv har tiltro til stoffet bliver godkendt.

2. Tesofensine: Endnu en udskydelse af hele fase III. De må nu give køb på noget for at få en partner ind tidligere, men efterhånden vil man jo bare blive glad, hvis de kan få en partner...

3. GSK samarbejdsaftalen lader til at falde fra hinanden pga. refokusering. Dette er jo ikke godt nyt for NS, idet de ikke får nogle stoffer finansieret igennem fase 1-2. Det er et tilbageslag for nye produkter mv., at de nu selv skal starte dem op.

4. Datterselskabet/Associeret selskab Sophion har for hele 2009 et netteresultat på ca. 1,5 mio. kr. i 2009 mod et underskud på ca. 14,5 mio. kr. i 2008. Det er jo en betydelig forbedring af og det viser, at det var rigtigt af NS at være med. Dette kan læses i Årsrapporten.
I øvrigt bør der også i 1H 2010 komme nyt vedr. NsGene's produkt til Alzheimers - forsøget med NsG0202 omfatter 6 personer - lyder af lidt - men der er tale om føre medicinen direkte ind i hjernen på patienten, så man tager ikke så mange af gangen, hvis det nu fejler... Og det bliver virkelig spændende nyt at følge -både for NsGene og for NeuroSearch.

Opsummeret, så ligger der en dårlig image nyhed, to dårlig udviklingsnyheder og potentielt nogle spændende nyheder i 1H. Alt i alt fortjent med en kurstab betinget i de to dårlige udviklingsnyheder, men men der er tale om en al for stor overreaktion på kursen fsa. Huntexil efter min bedste vurdering.

/TheBekkers5/5 2010 22:20 Brøndby 028918Tak TheBekkers for en kort, stille og rolig gennemgang af status som du ser den.
Da mange analytikere, selv efter korrektion for regnefejlen, stadig har
kurstargets markant over dagens slutkurs er du nok ikke alene :o)TRÅDOVERSIGT