Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Cardlab - nyhed om biometrisk kort


29198 faurschou 12/5 2010 17:36
Oversigt

Cardlab har i dag udsendt en lige ved og næsten nyhed, der siger at Cardlab har det kort, som USA har, som ønske til et immigrantions ID kort.

Måske medfører det også en ordrer, hvem ved. I hvert fald er der da forhandlinger i gang."CardLab is currently negotiating with partners in the US and several other countries for the customization of Biometric Citizen Cards and other high security variants of multi-functional identification and access cards."

Og da Cardlabs kort har Fingerprint Cards teknologi i sig, så lugter det måske lidt af, at der kunne ske noget spændende i nærmeste tid. Derfor opretter jeg lige en ny tråd til at følge sagen i.

http://www.forbes.com/feeds/prnewswire/2010/05/12/prn..13/5 2010 21:14 faurschou 329228Nu har jeg undret mig i 24 timer over denne "nyhed" fra Cardlab. Hvad er meningen med den?
Mit første og eneste ordentlige svar er viral maketing. Viral marketing er en måde at få sit navn og sit produkt nævnt så mange steder som muligt og det selvfølgelig gratis. Man skal have så mange som muligt til at skrive et indlæg om produktet og publicere det i mange forskellige fora.
Hvis man søger på google med søgeordene cardlab og biometric, så kan man ved at sortere på tiden se at der det seneste år er ca. 30.000 hits, mens der den seneste 2 dage er ca. 17.300 hits. 2/3 af alle cardlabs google hits er altså produceret indenfor de seneste dage.
Det er i hvert fald lykkes Cardlab at skabe opmærksomhed om sit produkt, måske endda mere end de havde regnet med, for de første 24 timer var det biometriske kort ikke på forsiden af deres hjemmeside. Det er det kommet.
Smart og gratis kampagne - lad os se, hvad der følger.

/faurTRÅDOVERSIGT