Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Version 2.3


29716 akademikeren 28/5 2010 16:26
Oversigt

Nu præsenterer vi en række nye aktie- og markedsoversigter samt aktiekurser fordelt på 9 brancher og vindere/tabere i brancherne. Vi har krydret lsterne med de seneste nyheder om aktien ved det lille news ikon.

Det er udtryk for at vi arbejder videre med at levere en trinvis bedre service til vores højt skattede brugere og vi er på vej frem mod en version 2.4 af sitet over de kommende måneder.

Vi ved godt at vi ikke er de bedste endnu, men vi arbejder på at blive det!

Vi har også foretaget en farveændring i chatten! Gisp! Mere læsbarhed prioriteret.

Vi har lavet nogle mindre justeringer i porteføljen. Man kan nu oprette en portefølje uden at sætte penge ind og man kan slette og tilføje aktier nemmere.

Herlighederne kan ses her:

Markedsoversigten:
http://www.proinvestor.com/index.php?p=markedsoversigt&country=DK

På bedding er en ny og overskuelig workbench og der kommer også en ny og forbedret debat, så der er en del at se fremimod.


God Weekend

Fra Team PI.

ProInvestor

ProInvestor

ProInvestor
28/5 2010 21:06 renek 029723Top! Så skal vi også bare have screeneren op at køre. Nogen news på den?28/5 2010 23:03 TeamGarlic 029727En Joseph Piotroski-screener på de markeder, som Nordnet og Etrade understøtter ?? Så danser jeg skisme en lille vals

Jeg har just afsluttet læsningen af hans studie udi F_Score og skal lede efter screeners, der kan dække ovenstående. Har ikke fundet ud af, hvad Upsido.com dækker af markeder.

mvh Lars Bech29/5 2010 08:59 renek 029733Til dem er ikke ved hvem Piotroski er, er der lidt info her:

http://www.grahaminvestor.com/articles/quantitative-tools/the-piotroski-score/

Han blev kendt for 10 år siden da han skrev en artikel om valueinvestering. Han fandt at aktier der blev handlet til en lav price/book ratio ofte er selskaber i krise, men hvis man fokuserede på de rigtige fundamentale forhold repræsenterede visse af disse selskaber stort potentiale. De punkter som Piotroski sætter op kan du helt sikkert selv sammensætte hos Upsido Lars: ROA, gæld versus aktiver, aktivernes omsætningshastighed, etc. har de helt sikkert. Ellers kontakt dem. De sidder alligevel med alle data

Problemet med Piotroski's metode er at den returnerer uendeligt få aktier, hvilket da også der for de fleste screenere anvender variationer over temaet.

Valida kører en sådan screener, men som du kan se af resultatet er det ikke den bedste: http://www.validea.com/stocks/mp.asp

Men der er lidt til Aka og drengene nede i fyrrummet at gå igang med31/5 2010 13:31 TeamGarlic 029781Hej René
Tak for dit input. Jeg er klar over, at Piotroskis strategi i sin grundsubstans giver lidt udfordringer. På den ene side er jeg imponeret over det konsistente gode resultat over lang tid og så indebærer strategien relativt lidt arbejde, hvilket passer mig fint.

Det drejer sig dog også om 1: mindre aktier (omend i USA-størrelsesforhold) og kriseramte selskaber samt at han investerer i de bedst ratede selskaber, men også shorter de lavest ratede selskaber. Det sidste har jeg ingen interesse i (og tvivler på, at man kan for pensionspenge).

Marc Gerstein har på SeekingAlpha.com vist, at de 10 bedste fra Large Cap kan slå S&P500 ganske grundigt. Se her: http://seekingalpha.com/article/205230-large-cap-investing-don-t-outthink-the-room

Og den nemme del af den investering er jo blot at være i markedet hele tiden, men omvendt kunne man også have trådt ud i juli 2008 for hvilket man så skal have en strategi (ala i Axel Steuchs "Vinderstrategier i aktiemarkedet"). Det er jo én af dine kæpheste, René - give så lidt tilbage til markedet, som muligt

En anden mulighed skulle dog eksistere - nemlig at skifte mellem 2 value-strategier - se dette indlæg: http://position-sizing.blogspot.com/2010/05/fed-funds-target-rate-aaii-stock.html

For at nedbringe lande-risiko, så ville jeg helst finde det bedste fra Norden, Tyskland, Canada og USA (kan handles hos NordNet).

Et helt andet alternativ, som jeg også overvejer er blot at følge Thorleif Jacksons portefølje fra NordNet og så anvende TA på et mellem-langt sigte.

Nå, det blev et længere indlæg og der er stadig meget at tænke over.

mvh Lars Bech
9/6 2010 11:07 renek 030086Hej Lars

Ja der er altid meget at tage stilling når man skal agere i markedet. Og du husker godt hvad mine kæpheste angår: at give så lidt tilbage i markedet som muligt. Trappeformationen i ens afkast. Folk kigger som regel på hvad de kunne have fået, i stedet hvad de rent faktisk fik. Det første er drømmerier, det andet er fakta på bogen.

Hvad angår Thorleif kan jeg helt klart anbefale ham. Han er en virkelig dygtig FA'er der kom rigtigt godt ud af krisen og ind i opturen. Han er i all time high på sin Nordnet portefølje. Det er mere end hvad man kan sige om markedet.

Han laver en række analyser til Aktionæren som er virkeligt gode og velfunderede. Han lavede også en om Genmab i marts-nummeret.29/5 2010 01:23 akademikeren 029728vi skal jo have hjælp af vores super brugere. Men PI er ved at gøre klar til at kunne følge med ----- jer.TRÅDOVERSIGT