Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Den store fyringsårsags-konkurrence


30305 leoloo 15/6 2010 14:45
Oversigt

Gæt årsagen til at Lisa Drakeman forlader Genmab, dvs du skal gætte den årsag som bliver officielt udmeldt i morgen på CC kl. 16.00.

Hvis flere har ens gæt bliver vinderen fundet ved lodtrækning.

Gæt idag tirsdag inden kl. 24.00 (for at imødekomme evt. udmeldinger imorgen inden CC.)

Præmien er en ny Hozelock slangevogn med 20 meter vandslange og tilbehør. Vejl. pris kr. 349,- Inkl. fragt.

Et gæt pr. deltager som skal være kortfattet og præsist formuleret. Max 30 ord.

Sæt igang!15/6 2010 14:48 akademikeren 030306Den officielle forklaring bliver: Lisa har valgt at stoppe nu af personlige årsager.15/6 2010 15:44 McJanus 230311Jeg tror AKA får ret:

Det er med beklagelse at bestyrelsen har taget til efterretning at LD ønsker mere tid til sin familie. LD har i mange år arbejdet utrætteligt og med en fantastisk entusiasme for at bringe Genmab og dansk biotek frem i den absolutte verdenselite, men LD bliver ikke yngre og ser dette tidspunkt som det ideele til at etablere sig mere permanent i sit hjem i USA (evt lidt om en syg nær slægtning). Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at udtrykke sin dybtfølte tak for LD's loyale indsats gennem alle årene.

Spørgsmål: Der har været forlydende om, at LD har stået i vejen for et salg til GSK, hvad er Deres kommentar til dette?
Svar: Det har intet på sig. Både LD og bestyrelsen har hele tiden ment, at det er bedst for aktionærerne at bringe et eller flere stoffer på markedet inden et eventuelt salg.

Spørgsmål: Det er blevet kritiseret at Genmab ikke har informeret mere specifikt i forbindelse med LD's fratræden, men først afholder en konferrence 1½ dag efter.
Svar: Det var med overlæg vi fastsatte konferrencen til i dag. derved ønskede vi at sende et signal om, at der intet dramatisk var omkring direktørskiftet og det gav samtidig muligheden for at jeg (bestyrelsesformanden) kunne nå tilbage og stå til rådighed for pressen efter konferrencen.

Spørgsmål: Det kom frem for nyligt, at selskabets aktiekurs blev trykket fordi investorerne og analytikerne havde mistillid til LD. Blev beslutningen om at fyre LD truffet på det tidspunkt?
Svar: Altså, for det første er LD fratrådt af personlige årsager, for det andet har ingen anden person end netop LD vist evner til at skabe værdi for aktionærerne.

Spørgsmål: Hvornår bliver fabrikken solgt ..............15/6 2010 15:46 akademikeren 030312Fantastisk McJanus, det kan meget præcist ned på ordet komme til at lyde sådan.15/6 2010 14:54 JørgenVarnæs 030307En slangevogn - det er lige det, jeg mangler til min nystartede kaffelavement kapitalkæde!!!
Det bliver kæmpestort og globalt. Interesserede franchisetagere henvender sig til mig og bliver indviet i konceptet (det er det, jeg skal bruge slangevognene til) og derefter ruller succes'en.

Mit bud er (desværre), at bestyrelsen er blevet træt af at høre på at Zalu ikke bliver slået ihjel. Det forløb har været meget besynderligt. Lisa bruger penge som en fuld sømand, Eatwell kan ikke kontrollere hende og bestyrelsen er nu blevet træt af situationen og er trådt i karakter.15/6 2010 15:10 fillandkill 130308Mon ikke det bunder i at Lisa Drakeman, efter flere års misbrug, og dårlig hukommelse, (Tænker på sætningen "I dont think we have....") flere gange er blevet set i området omkring central park, med papilotter og slåbrok, og en hund på slæb, mens hun forgæves forsøger at indløse nyligt tildelte warrants i nærmeste liquer store.

Mon ikke Aka får ret, vi får aldrig afvide hvorfor..15/6 2010 15:10 gentogen 030309Det er vist meget enkelt. Den officielle forklaring bliver, at da Genmab aldrig har haft det bedre end nu, har Lisa af personlige grunde valgt at benyttet lejligheden til at trække sig tilbage netop nu, hvor hun og firmaet står på toppen af en glorværdig karriere, der har ført Genmab fra den ene enestående bedrift til den næste. Da alt tyder på, at det i fremtiden fortsat kun vil gå fremad og fremad med nye milliardaftaler om enestående produkter, kan hun nu med god samvittighed overlade roret til lille Jan, som hun har lært at drive firmaet til nye uanede højder til gavn for cancerpatienter i hele verden og til gavn for aktionærerne.15/6 2010 15:13 JørgenVarnæs 030310Hahaha - det eventyrlige sludder kan selv Lisa ikke tro på!!! Hvis de sender det ud, så er mine aktier solgt på stedet.15/6 2010 15:56 Habengut 030313Genmab har modtaget et købstilbud fra GSK, som bestyrelsen har valgt at anbefale til aktionærer. I forbindelse med at der ikke mere er brug for Lisa Drakemans kompetencer i at rejse kapital, har hun valgt at stoppe.

(Ja, hvorfor ikke være optimist ... er der nogen der ved om GSK har annonceret andre opkøbsemner for nyligt?)
Habengut15/6 2010 16:18 HRmunk 130314Genmab har modtaget et købstilbud, som bestyrelsen anbefaler til aktionærerne.
Da Lisa Drakemans kompetancer ligger som developer, og da selskabet fremadrettet mere får behov for en forsker i spidsen, har Lisa Drakesman valgt at fratræde og give plads til Winkler, som netop besidder disse kvalifikationer.15/6 2010 17:19 leoloo 030317Bestyrelsen og Lisa havde uoverensstemmelser omkring selskabets fremtidige retning.

Desuden: Winkel er midlertidig ceo og vi forventer at kunne præsentere en ny ceo snarest

håber jeg får uret :−)15/6 2010 17:28 gentogen 230319Genmab har modtaget et købstilbud fra GSK på 59,42 per aktie, som bestyrelsen varmt anbefaler til aktionærerne, da det vurderes at være minimum 300% over selskabets reelle værdi.
Da Lisa Drakemans kompetancer ligger som powershopper, er hun imidlertid utilfreds med tilbuddets størrelse, som hun mener bør være 1959,89 per aktie plus 3333333 aktier i GSK per Genmab aktie svarende til, at hun bør modtage 3333 milliarder aktier i GSK. Da selskabet fremadrettet dog mere får behov for en forsker i spidsen, har Lisa Drakesman valgt at fratræde og give plads til Winkler, som netop ikke besidder disse kvalifikationer, men i øvrigt er venlig mand, som elsker at opfinde produkter, der kan revolutionere verden. Han ved, at lortet virker, hvis bare man husker at putte verden i et reagensglas først.15/6 2010 17:33 leoloo 030320hahahaha ja det ender nok med at den er spot on..15/6 2010 17:20 Solsen 230318Lad os åbne endnu en teori - GSK vil gerne udvide engagementet med Genmab og køber en portion aktier og sikrer Genmab likviditet indtil bussen kører.

Men det er udvikling der er brug for ikke amerikansk arrogance - derfor ryger Lisa og Winkel kommer ind.

Hun har været en god direktør for mig at se, men er for amerikansk til en europæisk virksomhed - herunder efter GSK´s smag !15/6 2010 19:36 hall 030325Der er ret simpel

Hunden er gået bort, hvorfor der var brug for en ny i ledelsen.15/6 2010 22:07 aktiemand 030339Jeg kom lige til at tænkte på.

Hvorfor skal man bruge 30 timer til at fortælle at hun er gået på grund af personlige årsager. Det kan man vel fortælle med det samme?

Nogen kommentarer til dette?
15/6 2010 22:31 jobono 430340"Bestyrelsen har sat Genmab til salg og har i den forbindelse modtaget en række interessante følere. De mulige købere har imidlertid betinget sig, at selskabet er i stand til at skabe et overskud og den hidtidige kære leder har i den forbindelse påpeget, at hendes særlige evner består i at brænde penge af og berige sig selv med diverse lukrative options- og warrantsprogrammer, der langt overgår peers i ubetydelige selskaber som Novo, Carlsberg og AP Møller-Mærsk.

De mulige købere har også betinget sig, at selskabets CEO ved conference calls fremstår engageret, informerende og uden glammende hunde i baggrunden. Et krav, vores ex-øverste leder ikke så sig i stand til at indfri, hvorfor vore veje måtte skilles".

Den nye CEO, Jaan van der Fladwinkel udtaler: "Vi har tidligere brændt 1 mia af og tjent 6 mio. Et flot resultat, hvis du spørger mig. Nu lover jeg - hold fast - en fordobling af resultatet om ikke så længe. Og det skulle give plads til en lidt højere burnrate, men det vender jeg tilbage til, når tid er."16/6 2010 05:35 Zip 030349Udenfor konkurrencen tror jeg der er tale om vi kalder 'irreconcilable differences' omkring kapitaludvidelse. Hun er tydeligvis ikke blevet fyret da Widmer jo saa helt sikkert allerede havde vaeret paa plads i Danmark, og det er usandsynligt at hun har foretaget direkte ulovlige handlinger (ala en Bio Bagger) naar man laeser boersmeddelsen.

Ergo er de blevet rygende uenig om et eller andet og jeg tror det handler om udvidelsen, hvor LD jo sikkert gerne vil holde fast i hendes mange warrents.

Bare mine 2c.16/6 2010 16:19 leoloo 030384Mine damer og herrer

I og med at bestyrelsesformanden allerede 1 minut inde i dagens CC slog fast at der ikke vil blive kommenteret på årsagen til LDs afgang, ja så må vi konstatere, at på trods af mange vilde bud ovenfor - ja så havde ingen alligevel fantasi til at forestille sig at netop det ville blive udmeldingen idag.

Derfor er det vel rigtigst at afblæse konkurrencen uden en vinder.

30 timers ventetid på en forklaring som vi ikke fik, tja det eneste vi kan ulede af det er at der må foregå ting i kulissen som de ikke er rede til at løfte sløret for.

Alligevel tak for jeres deltagelse og de gode bud. Måske en anden gang igen.

vhTRÅDOVERSIGT