Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LifeCycle Pharma styrker ledelsen


30622 troldmanden 22/6 2010 13:06
Oversigt



LifeCycle Pharma har i dag annonceret en styrkelse af ledelsen med 2 nye top folk. (se nærmere detaljer via nedenstående link)

Det er et par erfarne herre de nu får ind. John Weinberg som skal stå buisness development har haft tunge stillinger i både Weyth, Novartis og Enzon. Hans stilling var hos Novartis hvor han var øverst ansvarlig
for den amerikanske salgsorganisation inden for transplantation. Så det passer jo perfekt med satsningen på LCP Tacro. Og det tager jeg også som et klar bevist på at no matter what så VIL de fastholde som minimum en del af LCP Tacro rettighederne. (Formentligt US)

Den anden person Ed Koval skal lede licensafdelingen. Han kommer også fra Novarits hvor han var vice president Buisness development for Cardiovascular / Metabolic, Neuroscience og Vaccine. De 2 første er lige ned i hjertet på LCP og styrker dermed endnu mere fokus på at finde en partner til bla Atrofen.

De 2 ovenstående ansættelser viser endnu engang at selskabet stadig holder skruen i vandet og har en eller anden løsning klar med finansierings udfordringerne. For de var næppe begge forladt gode stillinger for at tage til lille LCP uden de har fået en eller anden vished for pengene nok skal komme. Reelt set har det dog heller aldrig været et tvivlsspørgsmål pga de 2 store aktionærer.


Der er også en trist nyhed i dagens meddelelse. Deres IR chef Peter Schøtt stopper til sep for at fortsætte hans karriere i Royal Unibrew.

Jeg har kendt Peter gennem nogle år og kender ham bla for at være en let tilgængelig IR chef hvor der altid meget hurtigt kommer svar på de spørgsmål man måtte have. Og så er han rigtig god til at se nye IR muligheder. Begge ting skal han have tak for

Jeg kommer til at savne at have Peter som kontakt person og kan godt lidt frygte at den funktion nu også bliver besat af en amerikanersom skal styre IR bosidende i USA og dermed uden reel fokus på det danske retail marked.

Om alle omstændigheder skal der lyde et tillykke med det nye job og god vind fremover.

Vh
T.

http://www.proinvestor.com/news/491898/LifeCycle-Pharma-styrker-ledelsen



22/6 2010 23:15 butterboy 030639



Tak for den

Jeg kan se de holdt en investorpræsentation i Århus den 9. juni Var du med til den, troldmand?

Den ligger ikke på deres præsentationsside her på PI..grrrrrrrrrrrrr



23/6 2010 10:12 troldmanden 030643



Hej Butterboy

Nej havde ikke mulighed for at deltage da jeg på daværende tidspunkt var i Frankrig for at fortælle franskmændene hvem det er der ejer LE Mans. ..... Men der går rygter om der kommer endnu et jysk OMX arrangement her til efteråret og så håber jeg det passer bedre ind i mit program

Tror præsentationen er på vej



29/6 2010 22:26 macebb 030837



Jeg mailet med Peter Schøtt Knudsen fra LCP og spurgt til hvornår vi kunne forvente at modtage data for Fase 2 studier med tacro, til det svarede han:
"Vi forventer at offentliggoere som tidligere meddelt, evt lidt ind i naeste kvartal."

Det kunne tyde på at data kan komme hvornår det skal være, det bliver rigtig spændende. Det kunne måske løfte kursen lidt, hvis data er gode.



30/6 2010 14:17 troldmanden 030862



Hej macebb

Ja jeg regner også med det bliver i løbet af de næste par uger vi får data. Spørgsmålet er som om det kan give noget på kursen. Det burde det. Men burde er hvis en by i Rusland i disse tider



30/6 2010 15:00 macebb 030864



Hej Troldmanden
Ja det er rigtig nok, det er en meget special oplevelse at følge aktie markedet i disse tider - alt kan ske. Men mon ikke kursen bliver lidt mere stabil, når vi har modtaget data.



6/7 2010 11:24 macebb 031143



Så kom fase II-resultater med nyremidlet LCP-Tacro, ikke den bedste modtagelse fra markedet - der kommer nok først ro på kursen, når der er sikret kapital til driften flere år frem.
Er der nogle der har et par kommentar til fase II-resultaterne? Syntes personligt det lyder meget godt, men der kan være andre af en anden mening? Det eneste der faldt i øjne, var at der stod
("Disse resultater er på linie med tidligere resultater for LCP-Tacro, udtaler LCPs administrerende direktør, Dr. William J. Polvino.) På linje - betyder det så at resultaterne ikke er helt så gode som tidligere resultater eller skal man ikke ligge så meget i det?






6/7 2010 21:51 butterboy 031157



Det var vel meget neutralt, måske man havde håbet på lidt mere, men det var jo et fase 2 studie, så vel næppe meningen, at det skulle vise signifikans.



8/7 2010 14:26 Tassie 131215



Klipper in det svar jag och en annan skribent fått från Peter:

"Vi er meget glade for resultaterne for vores fase 2 studie, som bekraefter vores tidl findings.

Naar vi skriver at det ikke har signifikans, er det ganske enkelt fordi der er for faa patienter til at gaa ud skrive vi er overlegne. Her skal vi ud i stoerre fase 3 resultater, men vi er fortroestningsfulde med disse resultater og bekraefter det vi soeger, nemlig en optimeret version af tacrolimus behandling, som kan ha en betydelig plads paa markedet. "



TRÅDOVERSIGT