Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Gamechanger i Genmab


30973 akademikeren 1/7 2010 21:51
Oversigt

(for alle dem der af en eller anden grund ikke har opdaget chatten!, nederst højre hjørne)

Jeg sidder og prøver at samle tankerne for at kunne beskrive hvor flot og vigtig en aftale det er for Genmab. Det er nok Danmarks næststørste biotek aftale. Den største var den første Genmab indgik med GSK.

Aftalen er så afgørende for Genmab på så mange måder at det faktisk er ubegribeligt at den nye ledelsesduo har formået - med ryggen mod muren -at forhandle den hjem.

Den ændrer Genmab casen fuldstændigt. Ikke kun fordi den tilfører de nødvendige midler således at AL snak om emission falder væk. Ikke kun fordi upfront betalingen er det største der er set i dansk biotek. Men også fordi den en gang for alle lægger al det pladder om manglende potentiale og GSK manglende commiment på stoffet til hvile. Once and for all.

Det er en gamechanger på en anden måde også. SAMTLIGE analytikere skal hjem og skrive en ny historie. For hvordan i alverden var det muligt at lave den aftale med omdrejningspunkt i autoimmune indikationer, som alle havde dømt ude. Og hvordan i alverden er det muligt at få så meget upfront betaling UDEN at betale med royalities i onkologien og ALENE betaler med fremtidige milestones.

Jeg er dybt imponeret over aftalen, ligesom analytikerne sikkert er det. Enkelte har smidt en sms eller to iaften

Genmab casen skal nu skrives helt forfra. Og vi begynder imorgen kl 10.00. Selve aftalen har en værdi af 20 kr. per aktie i kontanter, men hertil skal så lægges 50-100% discount som er indregnet på grund af truslen for aktieemission.

Og må jeg ikke have lov til at nævne Gustav Vahlne som i et analysenotat fortæller for 3 dage siden at han har talt med GSK´s IR afdeling, der på en eller anden måde skulle have indikeret at GSK ikke var interesseret eller ikke troede på Arzeraa. De, min herre, er et fjols. Måske et nyttigt fjols men ikke destomindre et fjols.

Der har ingen ende været på de elendige forudsigelser for genmab. Og det mest indlysende af alle fakta, nemlig at stoffet VAR godkendt og at konkurrenten som er dannet ud fra mus omsætter for siger og skriver 6,8 mia dollar det blev negligeret. Uredeligt uhæderligt. Finanstilsynes må kigge de handler igennem der blev vekset mandag, tirsdag og onsdag hvor man troede det var AU der drev dem op. Det var insiderviden. 100%.

Vi kender nu årsagen til Lisa´s exit, for denne aftale er ikke forhandlet efter hendes exit, det er 100% givet. Den er alt alt for kompliceret, alt for gunstig for genmab til at være gjort i al hast. Jeg hørte på rygtebasis om denne aftale allerede for 6-9 måneder tilbage. GSK har i slutfasen sagt, fint vi skriver under, men lisa må gå, vi har ikke tillid til hende.

Hvad sker det fremadrettet? Ja imorgen bliver der fest. Jeg tror vi åbner i 70-80 stykker.
Dernæst skal analytikerne lave en masse analyser om og så kommer opjusteringerne på en snor. Og vær nu opmærksom på at selv de mest negative, dem som Gustav Vahlne, der har nedskrevet alt til nul, nedskrevet fabrikken og tror på emission, de har en npv på 80 og opefter. Selv Jyske. Nu får vi så cash ind +20 og så på RA som ingen troede på.

Det er da rigtigt at noget at det langsigtede potentiale er væk, men ingen har jo længere haft tiltro til at Genmab skulle spille en rolle på onkologimarkedet, endsige autoimmun. Ingen, bortset fra dem der har indsigt i markedet. GSK.

Og GSK har været til lommerne fordi de kan kalkulere noget markedet ikke kan. Markedsandele, risk, uptake osv.

Imorgen bliver bumpy, men fremtiden er blevet utrolig lys for genmab. Og hvad mere er den er blevet gennemsigtig. Eller transparent som Jan lovede os. Vi kender udgifterne nu. Og lur mig om 2 år overstiger royalty indtægter, udgifter for Arzerra og så bliver genmab en bombe af en cashgenerator.

Jeg håber at direktørduoen vil tage det stille og roligt. Cash is not king it is god. Og vi har nu gudeagtigt meget cash. Lad vær med at smid om jer med pengene.2/7 2010 08:57 HRmunk 030998Spot on! :)TRÅDOVERSIGT


30998 Spot on! :)..
2/7 08:57 HRmunk 0