Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gaardboe på krigsstien


31015 collersteen 2/7 2010 13:03
Oversigt

Så ser konflikten mellem Gaardboe og Kunøe ud til at tage endnu et skridt opad.... Det kan vist godt blive en ganske underholdende ex.gf..... Gaardboe antyder jo ret så kraftigt at Kunøe har gennemført handler i Columbus-regi med sig selv der måske ikke tåler dagens lys....

Nu er det store spgm så hvordan markedet tolker dette
1) som en øget usikkerhed og dermed rabat på kursen...
eller
2) som en optrapning af konflikten i en retning som øger sandsynligheden for at der vil blive gennemført en eller anden form for købstilbud eller transaktion som får Gaardboe ud til kurs 3,1 eller bedre..... I det lys kan man så frygte hvad der vil ske med de øvrige aktionærer. Gaardboe sidder jo kun på 14% af aktierne, men køber Kunøe dem, må han vel blive forpligtet til at afgive tilbud til de øvrige aktionærer qua sin majoritet? Alternativet er måske at en af hans "venner" køber aktieposten.

KLIP fra meddelelsen:

1.Redegørelse fra bestyrelsen for selskabets køb af Guideix A/S offentliggjort
den 30. september 2009, herunder for selskabets interesse i handelen,
vederlagsfastsættelse samt bestyrelsens habilitet

2.Beslutning om iværksættelse af granskning, jf. selskabslovens § 150, af
selskabets køb af Guideix A/S offentliggjort den 30. september 2009.

3.Redegørelse fra bestyrelsen for selskabets aftale med Microsoft om salg af
selskabets retail brancheløsning RCM offentliggjort den 22. september 2009,
herunder for aftalevilkår samt offentliggørelsestidspunktet.

4.Beslutning om iværksættelse af granskning, jf. selskabslovens § 150, af
selskabets salg af retail brancheløsning RCM offentliggjort den 22. september
2009.

5.Valg af nye bestyrelsesmedlemmer.

http://www.proinvestor.com/news/493798/Krav-om-indkaldelse-til-ekstraordinaer-generalforsamling2/7 2010 18:14 collersteen 031024Og så har vi en reaktion fra Kunøe:
http://borsen.dk/nyheder/it/artikel/1/186651/kunoee_spoerg_mig_ikke_hvad_gaardboe_taenker.html

Og her et daggammelt interview med Gaardboe som ikke ligefrem leverer en overbevisende og troværdig præstation i mine øjne.
http://borsentv.dk/investor.html?clipid=83828/7 2010 12:30 collersteen 031206Så blev sagen løst og løsningen giver vel unægteligt et fingerpeg om at Gaardboe er rimelig presset ren finansielt. Det må så også være et tegn på, at EG Holding ikke er interesseret længere.
http://www.proinvestor.com/news/494470/Consolidated-Holdings-AS-koeber-alle-Gaardboe-Holding-ApS


Som jeg læser det får Gaardboe således kun 2,50 kr per aktie inkl. de medfølgende t-retter. Og det er jo en ganske stor rabat i forhold til det andet tilbud på 3,10 per aktie (post-emission på 1,90 kr for en tredjedel af hans aktier.... hvis han altså havde haft råd til at tegne.)

Bottom line, Kunøe har kvast Gaardboe synes jeg godt man kan tillade sig at sige.8/7 2010 12:32 collersteen 031207Sejrssmilet hos Kunøe skinner vist også tydeligt igennem mellem linjerne hos Kunøe her. Lidt hoveren skal der vel være plads til...
Cash is king.....


http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/186951/kunoee_alle_er_tilfredse.html8/7 2010 18:42 Kenddinvare 031222Men hvordan skulle Gaadboe have løftet et køb at 85% af aktierne, når han har problemer med bare at indløse tegningsretter.
Har en ide om at Ib Kunøe vidste det da emission blev planlagt og at spillet allerde startede der.
For som det fremgår af tidligere tråd har jeg hele tiden set emission som måde for IK at få en større andel af selskab.
Nu har han så fået en rigtig stor andel og så er det et spørgsmål, hvad det betyder for os andre.
På den ene side betyder en stor ejerandel at det snarere er fra andre selskaber med en mindre andel der overføres værdier til Columbus IT
på den anden side ryger den smule kontrol med interne handler der hidtil har været og der er vel også ting han har endnu større ejerandel i. Men mon ikke den debat der kommer ved EGF sikrer mod væsentlige tvivlsomme handler et år eller to?
Med den nuværende turbulens kan det meste tænkes i de kommende uger, men på 2 års sigt må det være selskabets overskud, der er primært kursdrivende.TRÅDOVERSIGT