Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Huntexil data any day now


31716 troldmanden 3/8 2010 12:18
Oversigt

Der har været endog meget tavst fra Neurosearch gennem den seneste tid. Men tavsheden bliver meget snart afbrud af nye 12 mdrs Huntexil data. Data der meget gerne skal vise 1) stoffet er stadigt sikkert for patienterne at tage efter 12 mdr behandling og 2) vise en yderligere positiv trend på mMS og TMS. Kort sagt det SKAL være rigtig gode data hvis Neurosearch skal gøre sig forhåbning om at EMEA (europæisk myndighed der godkender/afviser ny medicin) vil godkende Huntexil, idet det primære endpoint jo netop missede signifikans i de oprindelige data.

Neurosearch er som ventet steget pænt op mod de kommende data. Nu skal de så levere for at kan holde den heroppe eller endda for den videre opfærd.

Af andre relaterede nyheder så fortalte Neurosearch på en nyligt afholdte amerikanske Huntington konference at de med Huntexil har 10 planlagte eller igangværende studier. Og da der ikke er så mange studier der pt er i gang så har de altså planlagt ret mange flere studier. Udover flere studier i Huntexil(formentligt en med en lidt større dosis end 90mg) så tror jeg også der er ret stor sandsynlighed for de vil starte fase 1/2 eller fase 2 forsøg op i en eller 2 nye niche CNS indikationer. Dystonia er et rigtig godt bud på en sådan indikation idet der blev opnået høj signifikans på netop dystiona måling i MermaiHD studiet. Også efter data blev korrigeret.

Der skal også snart præsenteres en nye CEO. Bliver det en af de interne(inkl bestyrelses) jeg har gættet på eller henter de en ind som slet ikke har nogen relationer til NS? Og hvilke ændringer vil de nye CEO fortage. For ændringer vil der vil der sikkert ske.

Og hvad med resten af pipelinen. Stort set alle stofferne har afsluttet den fase de er i nu. Men det er ikke alle vi har fået resultater fra. Så skal der lukkes flere stoffer ned eller kommer de videre. Herunder også nye prækliniske kandidater i Eli Lilly og Janssen samarbejdet.

Jo det bliver et nyhedsspækket 2. halvår. Så må vi blot håbe det langt overvejende er positive nyheder

Vh
T.3/8 2010 22:12 TheBekkers 031733Hej Troldmanden.

Ja, der er lagt op til nogle spændende måneder for NS! Der er som du selv skriver også en stor risiko ved investering i NS, hvilket det senest halve år på glimrende vis har illustreret.

Jeg har også på pubmed.org fundet nogle artikler vedr. ACR16/Huntexil, der indikerer, at stoffet kan virke på andre indikationer.

Ligeledes kan man http://www.wipo.int/pctdb/en/wo.jsp?WO=2010026154&IA=EP2009061332&DISPLAY=DESC finde patentansøgning på Tesofensine i anvendelse som kombination med antidepressive-midler, der har vægtstigning som bivirkning. Ret interessant vinkel på anvendelsen af Tesofensine rent markedsmæssigt.

Og som du skriver, må der gerne snart komme nyt fra deres forskningssamarbejder.

Spændende tid vi går i møde,
TheBekkers4/8 2010 02:38 troldmanden 031739Hej The Bekkers

Det er kendt at Huntexil tidligere har været testet i små Parkinson og Skizofreni forsøg. Og jeg tror kun det er disse indikationer der har været publiceret lidt baggrunds data fra. Eller har du fundet andre indikationer?

Patent ansøgningen er for Tesofensine taget sammen med skizo medicin

Vh
T.4/8 2010 12:11 TheBekkers 031753Hej Troldmanden

Kan se, at noget af min indlæg forsvandt i forbindelse med upload. Fortsættelsen vedr. tesonfensine gik på, at det er ret interessant ud fra en opgørelse over det potentielle salg at midler ligeledes fungerer godt sammen med skizo-/antidepressive midler. Dermed kan det ikke blot anvendes til overvægtige personer men også til at forhindre at depressive får denne meget uheldig virkning af de almindelige midler. Dvs. peak-sale mv. er langt højere end det, som der regnes på, når man vurderer alene på antallet af overvægtige i verden - man bør også indregne en andel af de personer som pt. tager skizo- og antidepresive midler i analyserne...

/TheBekkers4/8 2010 12:50 troldmanden 031755Hej TheBekkers

Det er faktisk noget Neurosearch har drøftet i et par år så det er ikke nyt for analytikerne.

Men jeg er også 110% sikker på myndighederne aldrig vil tillade folk der ikke allerede er klinisk fede at tage Tesofensine. Dertil er bivirkningerne ganske enkelt for store. Så hvis man er normalvægtig og pludselig tager 5kg på pga skizo medicin så er det altså ikke Tesofensine man vil få ordineret.

I det hele taget så tror jeg ikke man skal forvente Tesofensine kommer videre. Det kan meget vel blive officielt lukket ned når den nye kommende CEO har haft tid til at se nærmere på hele pipelinen4/8 2010 13:21 TheBekkers 031757OK. Jeg er klar over, at hele programmet hænger i en tynd tråd, når man ser på sikkerhedsprofilen, og hvad der skal til for at få et middel godkendt.

Vi må i den grad krydse fingre for Huntexil... Og så håbe på noget fremskridt i deres samarbejdsaftaler.

/TheBekkers4/8 2010 13:37 troldmanden 031758Ja det er først og fremmest Huntexil der skal løfte Neurosearch. Men fremgang i de andre stoffer vil også gøre godt. Herunder stoffer der allerede ligger indenfor en partneraftale.

De forsøger sikkert også om de kan finde en/flere partner til nogle af de stoffer som GSK droppede. Sker det så forventer jeg dog ikke det vil være i år de lander en aftale på disse stoffer.19/8 2010 00:03 Amatoeren 032190Hej T.

Ang. NS

Først og fremmest stor tak og respekt for dit engagement.

Tog på ferie d. 4 aug. og var lige ved at sælge NS til en favorabel kurs, men tog chancen. (det skulle jeg så nok ikke havde gjordt, men...) så da man kommer hjem er kursen gået fra ca, 110 til nu 88,5.
Ved du hvorfor ?? har søgt under didt navn og naturligvis NS, men ser ikke nogen rigtig debat. Er det bare dårlige resultater fra NS vs. "det amerikanske sundhedsvæsen" eller en dårlig kappitalrapport, der har gjordt udsvinget ?? På forhånd tak. Og endnu engang tak for dine indlevende oplæg/indslag, som der virkelig går i dybden.

Amatoeren19/8 2010 00:43 troldmanden 032192Hej Amatøren

Der er ikke kommet nyheder fra NS i den periode. Så det er generelt surt marked der har trukket den ned.

De kommer med regnskab næste uge hvor der gerne skal komme nyt fra deres pipeline som har lagt meget død genngem en længere periode. Og elelrs så er det den 3-5 sep vi ser frem til hvor en række uafhængige europæiske Huntington forskere vil komme med en analyse af MermaiHD resultaterne. Jeg vil tror de kan flytte kursen pænt op/ned alt afhængig af hvad de siger

Vh
T.TRÅDOVERSIGT