Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Parken sport & entertainment


31766 Lokomotivet 4/8 2010 14:58
Oversigt

Har PSE i kikkerten som min næste invistering, efter det katastrofale 2009 regnskab (nedskrivning af goodwill, ejendomme og Ferie projektet i italien) og efterfølgende megen uro i foråret, lader det til der er faldet ro på.

Vil se PSE an det næste halvår for at se de næste reganskabsmeddelser der kommer, er mest bekymret for den store gæld. Og for at se hvordan de danske hold klare sig i de eruropæiske turneringer.

PSE kan deles op i 5 segmenter lalandia, fitness.dk, parken venues, kontorejendomme og sport.

Lalandia syntes jeg er lidt svær at bedømme, da det først er i år lalandia i billund er blevet fuldt ibrugtaget, men man kan vel forvente et fald i besøgende fra udlandet qua finanskrisen, om dette så kan reddes af besøgende danskere der vælger at holde ferien her hjemme istedet. Det primær resultat har ligget på ca 150 mio de 2 sidste år og er her den største indtjening skal komme fra fremover.

Fitness.dk er en stor gund til 2009 resultatet med en nedskrivning af goodwill på 160 mio. Har ikke de store forventninger til fitness.dk og tror ikke vi ser de store resultater herfra.

Parken venues havde stor fremgang (ca 30 %) i 2009 og kom ud med et resultat på næsten 24 mio. og forventer at de kan fastholde dette niv. og levere ligeså gode resultater fremover godt hjulpet af fodboldkampene(forklaring følger).

kontorejendommene nogen med input ???

Sports delen er den jeg mener vil hjælpe PSE fremover, og forbedre sports delen af forretningen betydeligt, hvilket også vil smitte positivt af på Parken venues, da udsigterne for dansk fodbold's deltagelse i den store europæiske turnering Champions league (CL) ser særdeles lys ud. Med gode resultater det næste halve år fra de dansk hold i de europæiske turneringe, og vil gøre det meget nemmere de næste år for danske hold at kvalificere sig til CL, da hvis det flasker sig, vil være Nr. 1 og 2 i superligaen der træder in i CL kval'en fra næste sæson (2011/2012 sæsonen) imodsætning til Nr. 1 som det er på nuværende tidspunkt. Kigge vi yderligere en sæson frem, kan vi for 2012/2013 sæsonen have det sådan Nr 1 i superligaen træder direkte ind i CL og Nr 2 skal i CL kval'en. En kval. til CL indbringer min 100 mio. PSE forventninger til deltagelse i CL er 1 gang hvert femte år, mener dette er meget lavt sat, med de nuværende udsigter, kan FCK forblive i toppen af dansk fodbold de næste 5 år mener jeg sagtens vi kan se FCK i CL 2-3 gange de næste 5 år og derefter 3-4 gange hvert femte år. De lande vi kæmper med og som vi skal klare os bedre end i år og de næste år i de europæiske turneringer er Grækenland, Holland og Tyrkiet.

OBS kom meget gerne med kritik af mit indlæg, er total gørn og mega våd bag ørerne.5/8 2010 07:26 akademikeren 031784De kom ihvertfald et skridt nærmere igår med at besejre Batesov.

Vi kan jo konstatere at mange insidere har tømt klubkassen og købt parken. Men der er stadig en magtkamp mellem LD og de to jyske rigmænd som florerer i kulissen.

Jeg tror som dig det er en rigtigt god ide at afvente et regnskab eller 2, men vi ved jo omvendt også at den kan stige urealistisk på fodbold resultater, omvendt kan der spekuleres i at de ikke nå i chl.

LD har signaleret at de godt vil ud af investeringen. Bestyrelsen er et stort rod og det tæller klart imod et køn. En ledelse der ikke virker eller er splittet af magtkampe er aldrig befordrende for en virksomhed5/8 2010 09:49 Lokomotivet 031789Okay, havde fået den opfattelse af det var en magt kamp mellem Flemming Østergård og hans søtter vs de to jyske rigmænd og LD faktisk stod på sidelinien og overvejede deres situation.

Kunne det tænkes de 2 rigmænd var ude efter omend ikke hele så en stor del af LD's aktier ??

Det eneste jeg kan finde er af LD sidder på ca. 30 % og de to rigmænd sidder på ca. 15 hver.

Ja , det kan sagtens få en pæn stigning på kval til CHL,hvilket de vil har en 50-60% chance for alt efter hvem de trækker i morgen.
Men en evt stigning på resultaterne, kan hurtigt være væk, ved mere uro og hvis LD begynder at sælge, vil det vel slagte kursen.
Så ser helt klart også større ulemper pt, end fordele, og ser som sagt tiden an.25/8 2010 22:19 akademikeren 032427så kom opjusteringen allerede fra deres kvalifikation. Op 80-100 mill. mon ikke parken går op på det imorgen.

http://www.proinvestor.com/aktienyt/501250/UEFA-Champions-League-gruppespilTRÅDOVERSIGT