Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alge Olie i år 2050.


31831 fillandkill 6/8 2010 10:48
Oversigt

Så et program på DC, hvor men prøvede at løse energibehovet i år 2050.
Der var bl.a. et algeolie anlæg, hvor, hvis man byggede et anlæg på størrelse med 10% af New Mexico i USA, kunne forsyne hele verdenens olieforbrug i år 2050.

Det synes jeg lyder ret voldsomt, - selvom der selvfølgelig er de samme problemer med forbrændingen, så ved ikke om det er den ultimative løsning, men der vil højst sandsynligt være et marked for det.

Algen kunne, når man slukkede lyset, omdanne 60% af vægten til ren olie, problemer var så at dette skulle udvindes, og det er en proces man slåsser med i øjeblikket.

kunne læse på nettet, at man forventer i slutningen af år 2010, at kunne producere en tønde alge olie, for 80 dollar. - men tænk nu hvis metoden til at udvinde alge olien bliver endnu bedre, så kan verdens oliepriser komme under et gevaldigt pres.. om måske 5-10 år.

Algen havde en formeringstid på 24 timer, dvs. har du een liter algeolie idag, så har du om en uge 32 liter, og efter 4 uger har du 256 liter alge olie.

Dvs. et naturligt uudtømmeligt olielager til fremtiden.

og kan se at i starten af juni, bruger Exxon 600 Mio. $ på udvikling af algeolie.
http://www.bloomberg.com/news/2010-06-03/exxon-600-million-algae-investment-spurs-khosla-to-dismiss-as-pipe-dream.html

jeg leder i øjeblikket efter et selskab til pensionsdepotet, og har ret stor fokus på de løsninger fremtiden kræver.6/8 2010 12:37 nohope 031836Har hørt om tilsvarende tidligere, men - men - men.
For 40 år siden talte man om biler der blev drevet af reaktorer og aldrig skulle tankes, man byggede atomdrevne skibe og mente det var fremtiden og i al den tid jeg kan huske har der været en fusionsreaktor lige rundt om hjørnet.
Spændende med Exxon og grøn olie, og kan måske ses som et interessant hedge mod olieprisen.6/8 2010 15:18 fillandkill 131842Jeg tror på at alge olie kan være en realitet indenfor måske 5 år, til at bære energibehovet ind i den næste fase. Alge olien kan løse problemer her og nu, og sætte olien under pres i løbet af måske allerede 5 år. hvis man i år 2010 allerede kan producere en tønde olie for 80$.

Når teknikken så bliver bedre, og oliereserverne bliver mindre, og prisen pr liter olie stiger, pga. større udgifter for at få de sidste reserver hentet op.

Det er et emne under Barack, og kan se at Bill Gates har postet 100 millioner dollar i Sapphire Energy Inc, som forsøger sig med samme.

Der er ingen tvivl om at olien forsøges erstattet, men tror der bliver en periode, hvor noget som algeolien kunne blive særdeles lukrativt.

forskellen er på de ting vi har hørt i de sidste 40 år, at dette er en realitet nu og her, og teknisk muligt. og teknikken bliver bedre og bedre.

det interessante synes jeg, og grunden til at det kunne blive en rigtig god aktie i pensionen, er at alger til produktion af en liter olie, bliver til 536.870.912 liter på en måned.TRÅDOVERSIGT