Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Redesign af vores aktie sider


32407 akademikeren 25/8 2010 14:38
Oversigt

Hej Alle,

Vi sætter nu et større projekt igang hvor vi vil skabe den perfekte informationsside for det enkelte firma.

Idag har vi jo en udvidet sektion for vores IR Partnere.

For de andre firmaer har vi brug for info på hvad det er I ønsker at vide for det pågældende virksomhed og den pågældende aktie.

Idag er det jo mest baseret på kursinfo. Og så noget community aktivitet. Det skal forbedres så PI kan blive det bedste investorsite!

Kom med input og vær med til at gøre PI bedre!25/8 2010 17:40 Kristensen 132414Et ting jeg vil sætte pris på er et godt graf-værktøj som kan kombineres med forskellige TA-muligheder. Såfremt I vælger at medtage TA, kunne man måske synkronisere det, på en sådan måde at man har mulighed for at oprette et indlæg omkring chartet.

Der udover skal der selvfølgelig også være plads til standart tal som P/E, K/I, Beta, ordredybde, markedsværdi, dividende osv. Mange af dem er der selvfølgelig også i dag.

Nyhedsoversigten som allerede er oppe at køre, hvor man kan se alle nyheder for selskabet er genial, lige som at man kan se alle indlæggene, hvor aktien er tagget er også meget brugbart.


Et lille sidespring - er der mulighed for at i kan udvide tekstvinduet i højden når man skriver indlæg? Især i længere indlæg synes jeg godt man kan miste overblikket lidt. Evt at den automatisk udvider sig i takt med at man bruger en linje mere.25/8 2010 18:02 troldmanden 032415Hvor uhyggeligt. Man skulle næste tro du havde taget et smugkig ind i min hjerne For jeg tænker præcis det samme. Grafer med TA og 5 lags forsinket ordredybde og historik over hvem det er der køber/sælger vil være top nice. Og hisorikken over køb/salg måtte gerne gå på både dagsbasis og uge/mdr.


God pointen med selve indput feltet til disse debat indlæg. Jeg tager også mig selv i ofte at scrolle meget frem og tilbage fordi så få linjer er synlige25/8 2010 18:49 Nippon1976 032418Nogle værktøjer i stil med EI, altså nogle candlestickcharts, men kan tegne lidt på og lægge lidt indikatorer ind på....... Tror alle ville få glæde af det, specielt da EI´s ikke virker mereTRÅDOVERSIGT