Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Leading Indikator - Hvorfor er apple dit bedste bud?


32411 akademikeren 25/8 2010 16:21
Oversigt

Gode Gamle Peter Lynch gik i Butikscentrer for at finde ud af hvad man skal købe. PI bringer dig her breaking billeder af hvordan landets IT elite mødes på ITuniversitet.

Et helt tilfældigt møde mellem 8 mennesker havde 3 macpro, en ipad og sikkert nogle iphones under bordet!

IPAD, Iphone, AAPL
25/8 2010 17:23 Kristensen 132413Du er sgu helt væk i apple. Men du har da ret i at de klarer sig godt. Hvis man kigger sig lidt rundt på markedet, mener jeg dog man kan finde væsentligt bedre og billigere produkter end dem apple sælger. Ud fra det kan man så konkludere at det er brandet som sælger produktet præcis som B&O, som må vi se om ders brand holder bedre end B&O.

Det der irriterer mig mest ved apple-produkter er at "alt skal være apple". Du skal fx. bruge itunes for at synkronisere dine enheder, i stedet for bare at bruge "plug and play" og så fungerer det uden at skulle installere et program. Jeg har fx. også en Ipod Shuffle og når jeg overfører musik skal det være fra den samme computer, som jeg synkroniserede den mest fra starter. Hvis jeg skal overføre musik fra en anden computer, skal jeg dermed formatere den og så er alt det "gamle" musik selvfølgelig væk.

Apple var endvidere positivt stemte over for det nye skrive-system til smartphones "Swype", lige indtil de fandt ud af at det også ville blive solgt til andre producenter, så var det pludselig ikke så interessant. Samme problem har vi med "Flash" som de heller ikke vil bruge på deres mobiler. Jeg synes det gør at de mister terræn mht. brugervenligheden.25/8 2010 23:13 OGH 532426

Apple rocks. :)25/8 2010 23:25 akademikeren 032428hahaha hvor er det rigtigt! hahaha.TRÅDOVERSIGT