Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er det bullish at Fenoglide leveres tilbage?


32586 colombuss 30/8 2010 11:11
Oversigt

Det åbner ihvertilfælde op for at LCP via lidt dealmaking, kan få lidt ekstra moneter ud af deres eneste produkt på US marked, som iøvrigt sælger for ca. 40 mill. usd pr. år.

Pt har Lcp solgt royaltytighederne, og derfor er royaltyindtægter ikke med i regnskabet.

Men Lcp, har en markedværdi på ca. 200 mill. Dvs mindre end hvad Fenoglide omsætter for i US.


Kan man forestiller sig at Lcp kan købe royalty rettighederne tilbage for en slik, og efterfølgende lave en helt ny deal, der kan fylde op i den slunkne kasse?




30/8 2010 12:52 colombuss 032591



Hvad er værdien af Feno, hvis roalty rettigheder købes tilbage, 1-2.5 gange omsætningen, bare som et gæt, dvs ml. 240 og 600 mill. kr., hvis mine præmisser holder, eller MEGET mere end Lcps totale dags markedsværdi.

Husk at Feno, er et produkt i salgsvækst if. Lcp IR's tidligere udtalelser.



30/8 2010 18:47 troldmanden 032611



Lige en kommentar til nyheden

Lifecycle Pharma har som sådan ikke fået FenoGlide tilbage. Det er nu Cowen Healthcare Royalty Partners der reelt set har det fulde ansvar. Cowen købte jo alle fremadrettede royalties der stammer fra FenoGlide af LCP. Og i den aftale indgår der en såkladt "skygge aftale". Dvs at Cowen har pligt til at overtage det fulde ansvar såfremt Sciele Pharma dropper ud. Og det er så sket nu.

Sciele havde i deres kontrakt en 6 mdr opsigelse. Det er så den der er udnyttet nu. Så om 6 mdr står Cowen med det fulde ansvar. Cowen er dog et rendyrket finansielt selskab uden sælgere tilknyttet. Så det er klart der skal findes en ny partner til at fortage selve salget. I denne proces vil LCP så forsøge at hjælpe Cowen med at finde en ny partner.

Da Cowen har købt alle royalties ud betyder det heller ikke noget for LCP på den korte bane. Yderliger upside for LCP betår udelukkende i salgs milestones når salget runder X antal mio. Det vides ikke hvor tæt de er på en sådan milestone. Men det har aldrig været forventet for 2010.

På spørgsmålet om LCP vil købe stoffet tilbage fra Cowen. Tjaa alt er jo muligt. Men jeg tvivler idet LCP slet ikke har likviderne til det. Cowen betalte jo $29 mio upfront. Selv hvis LCP kan foprhandle sig frem til det halve af det beløb så snakker vi stadig små 100 mio. Og i en tid hvor LCP selv er på penge jagt så lyder det ikke sandsynligt. Nuvel Cowen kunne så som betaling modtage aktier i LCP. Men med den nuværende kurs vil det betyde omkring 25-30%. Og det vil Novo A/S og Lundbeck Fonden helt sikkert ikke gå med til.

Derfor måp vejen frem være at finde en ny partner. Kan de så det på 6 mdr? Det er hvad jeg kalder en hård udfordring. Aftaler tager typisk 6-12 mdr at indgå

Vh
T.

PS det er et stykke tid siden jeg har søgt efter FenoGlide oms. Hvor har du de $40 mio i salg fra?



30/8 2010 19:51 colombuss 032612



Hej T.

det kan godt være jeg husker forkert. men mener det kommer fra Lcp IR.

Mvh
C



30/8 2010 20:14 colombuss 032613



Jeg syntes iøvrigt ikke at jeg har skrevet at Lcp får Fenoglide tilbage, jeg siger blot at det åbner mulighed for at købe roaltyrettighederne tilbage for en slik, osv osv osv



31/8 2010 08:21 Sukkeralf 032629



Hvorfor har sciele Pharma droppet FenoGlide ?

Umiddelbart lyder det dårligt i mine ører, da LCP vel ikke har brug for mere usikkerhed pt.

Mvh
Sukkeralf



TRÅDOVERSIGT