Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

A.P.Møller


32678 Moneykeeping 31/8 2010 22:21
Oversigt

Hej
Er relativt ny i gamet og har stået lidt på sidelinien men overvejer efterhånden at gå ind. Og jeg har et særligt godt øje til Mærsk. For mig virker den usandsynlig billig ??

Jeg mener en indtjening i år på min 28 mia kr incl netto-salg som ved et PE på bare 12 gør firmaet mere end 320 mia kr værd. Men markedsværdien i øjeblikket er kun 200 mia.

Over de næste år ser jeg fragtraterne holder sig på nuværende niveau uden yderligere stigninger. Til gengæld vil lukning af Lindø, fortsatte effektiviseringer, øget olieudvinding samt besparelse i gældsomlægning holder overskuddet på 25 mia som absolut minimum. Der ud over er de begunstiget af ikke at have store ordrer på nye skibe. Så deres kapitalbinding er meget lav. Samlet gæld er endvidere kun 100 mia hvilket er forsvindende lidt i sammenligning med andre firmaer og i forhold til deres indtjening.

Er det bare mig eller er mærsk til en pris på under 55.000 bare et røverkøb??TRÅDOVERSIGT

32678 A.P.Møller
31/8 22:21 Moneykeeping 1