Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nuvaerende marked hjaelp lige


32770 AnalyseThat 1/9 2010 23:06
Oversigt

Der er noget som ikke passer med de tal i bioportos materiale.
1,3 procent- af hvad? ICU indlaeggelser?
6,1 dages indlaeggelse - ja, men ikke tests naar det er konstateret, det maa kunne begraenses til 2 tests i snit pr. Person, altsaa indtil aki er konstateret, hvilket vel for det meste er straks. Og saa kommer vi til de tal jeg foreslaar hvis man kun taler "marked" i intensive care units: 110.000 indlagte dagligt EU og USA, 20.000 nye patienter dagligt, 1 test af hver minimum, saa lander vi paa 365x20.000 x antal tests pr. Person, eller 7 mio tests aarligt. Hvor regner jeg galt? Der er en fejl et sted, og den er selvfoelgelig at jeg skaerer drastisk ned paa antal tests pr. Patienter - men hvorfor teste hvis man ved der er skade og blot behandler den?6/9 2010 13:31 Henning 632946Om ca. 6 mdr. må vi forvente, at Bioporto er ved at være klar til markedsføring af den homogene Ngal-test. I min verden syntes jeg, at jeg har manglet lidt information/overblik over hvordan Bioporto påtænker at gennemføre sit salg og markedsføringsarbejde. Jeg har derfor sendt nedenstående spørgsmål til Christina, og bringer samtidigt hendes svar.

Hej Christina.

Jeg deltog i Bioportos investormøde d. 7.9.10. Det var et udmærket investormøde, men blot manglede der tid til spørgsmål efterfølgende. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at rette følge spørgsmål til dig.
Der har nu gennem længere tid været sagt og skrevet meget om ”casen” Bioporto, og jeg skal være den første til at udtrykke min interesse for firmaet. Men når det så er sagt, så synes jeg det kunne være interessant, hvis Bioporto kunne knytte nogle kommentarer til en beskrivelse/synliggørelse af tanker/planer for markedsføring. Her tænker jeg specielt på de homogene test.
Hvilke planer/tiltag har Bioporto gjort sig, for at synliggøre mulighederne for en hurtigere indgriben i et sygdomsforløb (AKI) og for besparelser overfor brugerne (hospitalerne) og ikke mindst for betalerne (offentlige budgetter og forsikringsselskaber). Det må være tidspunktet fra nu og frem til lanceringen primo 2011, at jorden skal gødes for en så hurtig penetrering i markedet som mulig.
Enhver information om de heterogene og Elisa-testene vil også være velkommen.

MVH
Henning

Hej Henning

Tak for din henvendelse. Vi har gennem længere tid gjort en indsats for at klargøre markedet til en ny NGAL test. Vi deltager i en lang række kongresser og møder, hvor fagfolk med interesse for nyresygdomme holder sig opdateret på det sidste nye. I disse kredse har vores nye homogene test fået stor opmærksomhed og BioPorto er et kendt navn. Denne indsats fortsætter naturligvis og er en vigtig vej til at påvirke meningsdannere i sundhedssystemet.

Salgsarbejdet rettet mod de enkelte sygehuse etc. varetages af vores distributørnet, som p.t. er under opbygning og af de større globale spillere, der forventes at udbyde vores test. Distributørerne bliver supporteret af BioPorto med div. materiale og træning. Der kan selvfølgelig gøres en del forarbejde, men det vil først tage rigtig fart når testen rent faktisk kan benyttes/sælges. En del af denne indsats kan være at give testen væk (eller sælge med væsentlig rabat), så sygehuse/læger kan afprøve testen i egne studier og på den måde fatte interesse for at bruge den fremadrettet. Endelig har det også en positiv afsmittende effekt at Abbott bruger væsentlige midler på at markedsføre NGAL som ny nyreskademarkør.

BioPorto har ingen heterogene test. Vores NGAL ELISA kit kan benyttes til rutinediagnostik i dele af verden, hvor arbejdskraften ikke er så dyr og hvor der er tradition for at benytte ELISA kits i laboratorierne. På dette område drøfter vi løbende med distributører i pågældende markeder, og der ligger et væsentligt arbejde i at få registreret kittet til diagnostisk brug – i nogle markeder er denne proces længere end i andre, og skal være afsluttet før kittet kan sælges.

Arbejdet med at markedsføre testen er altså i fuld gang og vil blive intensiveret yderligere frem til lanceringen primo 2011.

Med venlig hilsen / Best regards
Christina Tønnesen


Jeg havde nok frygtet, at Bioporto stod foran at skulle etablere en større organisation til at varetage salgs- og markedsføringsarbejdet og med dertilhørende store omkostninger for at kunne nå slutbrugerne (hospitaler og lab.), men denne frygt var altså ubegrundet.
Dette arbejde ligger i vid udstrækning hos de lokale distributører.

Henning6/9 2010 14:56 fillandkill 032951Hej Analyse That

Man forventer jo også at anvende testen, for at monitorere udviklingen i sygdommen, - Du bliver jo nødt til at følge udviklingen, så det er svært at sige max. X antal tests pr. person.

Du skal jo også tænke på at forskellige sværhedsgrader af sygdommen, kræver forskellig behandling, derfor bliver du nødt til at overvåge udviklingen, ved at teste oftere, hvis du ved sygdommen endnu ikke er stabil.

Jeg ved ikke helt hvor du har dine tal fra, men du skal tænke på det antal der er årligt af AKI, og så bagefter hvor mange patienter der skal testes, for at finde de 13 millioner tilfælde (And Rising) , der årligt er af AKI.

At man så kan finde dem alle med en NGAL test, er også utopi, men tror at noget er skøn, og noget er facts, og en sammenligning med hvor mange SE Kreatinin tests der årligt udføres, kunne også være n indikator.

Hvis ikke du har set det, så check evt. dette link, hvor du kan lave statistik på US soil.

http://hcupnet.ahrq.gov/HCUPnet.jsp?Id=8941D8D561730ACD&Form=SelQUERYTYPE&JS=Y&Action=%3E%3ENext%3E%3E&_QUERYTYPE=DxPr

Brug evt. state statistics6/9 2010 21:36 AnalyseThat 032962Fandt lidt svar, saa der er noget at rode med.

Jeg kan afsloere at vi ender lidt over de 7 mio tests .. Om det saa er 2 gange mere eller 100 gange mere - ja,det er en gyldent middelvej, og jeg skal nok naa til bunds i tallene, men de fylder efterhaanden en del og er ofte ret fejlbehaeftet grundet mulig irellevans og gamle tal.

Bedste estimat - slag paa tasken er stadig 50-100 mio i muligt marked, uden fintaelling som jeg er i gang med.6/9 2010 21:39 AnalyseThat 032963http://www.usrds.org/2009/rg/A_intro_sec_1_10.pdf
Det er heromkring man leder
http://www.usrds.org/qtr/qrt_report_table_c_01_10.html
Og her er lidt info
http://www.nkdep.nih.gov/professionals/index.htm

Saa hvis der er nogle som vil komme med andre tal saa velkommen7/9 2010 22:23 vandmand 032999Idag i chatten kom det frem at den portion aktier som gennem lang tid har sat en stor prop i BioPorto's naturlige kursdannelse nu er ved at være tømt. Ifølge Hegu så er både hans egne og CHjort's optegnelser over salget fra Sparbank samstemmende nået til at portionen er ved at være solgt færdig. Sparbank (som sælger gennem LDM, DDB, Nordea, Nordea Norge og Fionia) har virkelig haft trykket Biop i bund og man må formode at når de forsvinder fra markedet så vil kursen falde ind i et mere naturligt leje.
Så derfor : Hvis I mangler at positionere jer i BioPorto så vil jeg virkelig formode at det er tid at gøre det mens LDM stadig har lidt til salg.
Ifølge Hegu så er han og CHjort rimelig enige om at der er ca 300-350k aktier tilbage i udsalget. Og alene idag, tirsdag, har de solgt noget der ligner 100k gennem Nordea og DDB

Så tid at finde på plads nu efter min mening.TRÅDOVERSIGT