Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

CBS undersøgelse


32788 CBSsurvey 2/9 2010 15:17
Oversigt

Hej,

Jeg er en studerende fra Copenhagen Business School, der i mit afsluttende projekt ønsker at undersøge hvorledes Corporate Social Responsibility (altså virksomheders arbejde med samfundsansvar) påvirker kundetilfredsheden i danske banker. Da forummet her omhandler finansielle emner, og jeg dermed må formode at du/I har en vis finansiel interesse, håber jeg at du/I vil deltage i undersøgelsen og være med til at præge udviklingen indenfor bankernes ansvar overfor deres omgivelser.

Undersøgelsen vil tage ca. 5-10min, og du vil have mulighed for at deltage i lodtrækningen om ét styk Ipod Nano musikafspiller (4gb sort).

Link til spørgeskemaet: http://www.defgo.net/s.asp?id=1257450&c=ZVMR4ZZ&l=da

Med venlig hilsen
Alexander Kiær



2/9 2010 20:32 Gobe 032804



CBSsurvey.

Hvis du selv har udarbejdet dette spørgeskema og det er en del af det, du bliver bedømt på, så er jeg da meget bekymret for, om du består.

Alt for meget sort hvidt uden muligheder for kommentarer, ligeledes fejl i sidste afsnit, der betyder, at man må svare flere gange på de samme spørgsmål.

Og afslutningen af selve spørgerunden noget mystisk.

Hvordan vil du sende mig den mulige præmie, uden at kende i det mindste mailadresse/alias/navn mm ?

Har fortrudt, at jeg har brugt tid på det !

Og du må meget gerne slette min besvarelse.

Med venlig hilsen

Gobe



TRÅDOVERSIGT