Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Krise, krise - ingen krise....


3339 malurt 26/2 2009 20:25
Oversigt

Flere af sidepapirerne er også kommet med regnskabsmeddelelser i dag. RTX nedjusterer årets forventninger markant – og så behøver vi vist ikke beskæftige os mere med den sag foreløbig.

Migatronic afleverede et acceptabelt regnskab for 2008; men forventer ikke uventet omsætningsfald i 2008. En usædvanlig billig aktie; men alligevel nok kun for de særligt tålmodige på grund af ringe omsætning i aktien, koncentration af aktier og indflydelse hos storaktionæren tilsat et krydderi af at være en af fondsbørsens dårligste m.h.t. informationspolitik – eller rettere mangel på informationspolitik.

For øvrigt kan jeg da anbefale alle de mange, der er utilfreds med ”deres” selskabers manglende informationer, at købe 100 stk Migatronic aktier. Så er der noget at sammenligne med.

Simcorp er en historie for sig selv - jeg har kun skimmet nyhedsoversigten - de har åbenbart varen, der kan levere varen, selvom ordrer beholdningen er faldet. Solide forventninger har de tilsyneladende stadig til 2009. Læsningen af det regnskab skal på ”to do” listen.

En anden lille perle Thrane & Thrane kom også med meddelelse i dag. Det regnskab blev jeg nødt til at skimme 2 gange. Der var en lille nedjustering af åres forventningerne fra en omsætning på 1,3 mia. til 1,2 mia.. De er i grunden ikke så galt; så det var alligevel ikke nedjusteringen, der fik mig til hurtigt at skimme regnskabsmeddelelsen endnu engang..

For de der ikke ved det er Thrane & Thrane markedsleder på mobilt kommunikationsudstyr. Udstyret anvendes på land, til vands og i luften. Jeg havde sådan set ventet, at et rederierhverv i dyb krise ville sætte grimme spor hos Thrane & Thrane. Men nej, nedjusteringen af omsætningen blev begrundet med, at introduktionen af et nyt aeronautisk produkt var blevet udskudt med et halvt års tid.

Mere nej. Thrane & Thrane nævnte intet om finanskrise, bankkrise eller anden krise i regnskabsmeddelelsen. Det er sjældent, vel nærmest enestående, i de her tider, så

Medalje til Thrane & Thrane.

Alle de mange ord for lige at gøre opmærksom på, at Simcorp og Thrane & Thrane godt kan fortjene lidt tidsanvendelse; hvis nogen har lidt overskud.26/2 2009 20:54 stigpoulsen 03343Takker for dine indspark, malurt.

Har du en kommentar til PAAL kvartalsregnskab i dag?
9/20 dele af årets forventning er i hus, på trods af det ingen opjustering - og en jævnt nedadgående kurs.

Lidt pudsigt at se hvordan den bevæger sig i sin trendkanal, som aktiemongol er det faktisk første gang jeg ser det så tydeligt.

Genmab laver det samme stunt - bevæger sig i trendkanalen.

Vh26/2 2009 21:15 malurt 03345Jeg kender ikke voldsomt meget til Per Aarsleff, men det regnskab, der kom i dag ser ikke ud til at være tynget af krise, selvom entreprenørerne burde have det skidt lige nu. PAAL tog m.h.t forventningerne vist også direkte forbehold for det, hvis jeg husker ret.

Den skal nok på "to do " listen, da Paal vel er et af de entreprenørselskaber, der vil nyde godt af offentlige arbejder, f.eks. kloakrenovering??26/2 2009 21:50 stigpoulsen 03346Tak for svar, malurt.

Det vil være dejligt hvis du vil bruge lidt energi - og det kan jo måske være profitabelt (hvilket vil glæde malurtinden?) - på PAAL.

Du er jo måske den bedste fundamentalt analyserende og til at gennemskue regnskaber på debatterne..
(fedte-fedte)

En hurdle på PAAL er at de konstant har store omkostninger forbundet med dyrt materiel, maskinel. Overskuddet bliver i store træk kontinuerligt brugt på opdatering og reinvestering.

Håber du vil komme med din mening og forventning på et tidspunkt.

Vh
27/2 2009 00:15 akademikeren 03367De har et rigtigt godt ry i de kredse jeg færdes. Man skulle tro at levering af professionel Investerings Software skulle være orkanens øje, så deres forecast er ret interessant. Men de har nu i mange mange år leveret varen, slået markedets forventninger og tjener gode penge.TRÅDOVERSIGT