Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ALK- Albello - lets talk value!


33544 16/9 2010 11:04
Oversigt

ProInvestor har den store fornøjelse at præsenterer endnu en børsnoteret virksomhed fra vores Branche præsentation d. 9. september.

Her vores 10 minutters teaser:



Og hele præsentationen inklusiv Q&A kan findes her:

http://www.proinvestor.com/aktier/ALK-Abello/ALK%20B.CO



16/9 2010 11:21 troldmanden 033545



Man finder præsentationen ved at klikke på det link akademikeren har postet. Fin da ude til højre den boks der hedder "webcast". Og klik da på "ProInvestor Biotek Seminar". Og vupti så er der adgang til en fed præsentation med gode spørgsmål til sidste.

Den tilhørende pdf præsentation finder man også ude til højre i boksen "præsentationer". Også der er det "ProInvestor Biotek Seminar" man skal åbne.

God fornøjelse



16/9 2010 11:59 troldmanden 133547



ALK Abello er nok den mest sikre investering af de 3 selskaber som præsenterede den aften. De har allerede en rigtig stabil forretning hvor de tjener ret godt med penge. Og det er altid tiltalende.

Men den helt store gevinst mulighed i ALK Abello ligger i en mulig godkendelse af Grazax i USA.

Registrerings ansøgningen vil blive sendt ind lige omkring årsskiftet. Og det vil nok betyde et pænt lille hop. Hvis så stoffet ender med at blive godkendt (hvilket jeg helt sikkert tror det gør) så vil der ske et ganske stort hop i aktien ultimo 2011. Og så kan det gå hen at blive rigtig sjovt hvis Merck (deres amerikanske partner) først for alvor kan få gang i det amerikanske marked.

Akademikeren har endda truet med at lave en video analyse af ALK. Og så ved vi han er interesseret



16/9 2010 14:00 troldmanden 033557



Man kan faktisk i præsentationen høre præcist hvor meget i royalties ALK Abello kan få af Merck på det amerikanske salg af Grazax. Det var helt nyt for mig

Også hvor stort et beløb ALK Abello faktisk bruger i år på at supportere Merck kom bag på mig. Der må være mulæighed for at det tal bliver mindre de kommende år



22/9 2010 12:22 GUFER 033786



Value investering når det er bedst. Se videoen af deres virksomhed her

http://www.business.dk/biotek/forskningscentre-i-kraftig-vaekst



TRÅDOVERSIGT