Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det må være makro


33895 alang 24/9 2010 15:41
Oversigt

Ja, der skal lige støves lidt rust af, men hvis man ikke skriver noget om en eneste virksomhed, kan man vist ikke være specielt mikro. Fik lige en tuning på mailen om, at man får priser herinde. Det er kun godt, og de af gutterne, jeg "kender" kunne jeg vist godt have bepoinet, uden at have været for aktiv på PI. Men mon fremtiden er hos PI - det tror jeg. Ikke fordi EI ikke er underholdende, men det er blevet et socialt medie, og det trækker tankerne væk fra det, der egentligt er interessant.

Det kunne for eksempel være økonomi. Penge - ja, det er det jo, om de står i banken eller arbejder i hveden, guldet eller den tørreste last. Mammon af værste karat, og jeg står ikke engang og mangler nogen i dag. Hvorfor er de da så interessante? Det kunne man spørge om, men (indlagt...hvis ens US-aktier falder i dag, skal man tage det som en tålmodighedstest) svaret gemmer sig i filosofien, og det er egentligt den, jeg interesserer mig mest for, koblet med historie (også en god en) og i øvrigt den gode eftertanke, som hverdagen desværre byder for lidt ind med.

Nuvel - jeg har ikke det store på fredagshjertet andet end at melde mig på banen her på debatternes svar på Hollywood med Oscaruddeling og det hele. Tag dig i agt. Mammon er din værste fjende, når en god beslutning skal tages.

Tags kan jeg ikke finde ud af, hvis nu jeg skriver fredagsøl, kan det ikke gå helt galt.

Lun Weekend til alle med og uden statuetter :−)

AlanG24/9 2010 15:52 akademikeren 033896Hej AlanG,

Også god weekend til dig. Og makro er meget velkommen! Jeg synes vi savner de store briller engang imellem.

Og fredagsøllen tror jeg også jeg jeg hopper med på.24/9 2010 18:05 renek 033901Godt du kigger herover AlanG. Det er altid en fornøjelse at læse din indlægTRÅDOVERSIGT