Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Opfordring!


34086 oneofakind 28/9 2010 17:02
4
Oversigt

På søndag holder Dansk Røde Kors indsamling til kommende udfordringer forskellige steder i verden! Konceptet kan jeg speceilt godt lide fordi.. det ikke er ledsaget af spin, billedmanipulation og andre virkemidler, indsamlingsforeningerne ellers ofte benytter sig af. Tag f.eks. Pakistan, hvor desperate fotografer forgæves ledte efter "sultende børn, der dør på gader og stræder".. 2 uger efter at oversvømmelsen var startet (de fleste intelligente mennesker ved udmærket godt at det tager langt længere tid før der begynder at opstå deciderede sult-død episoder i kriseramte lande).
Fandt faktisk et par falsum i BT, der følte sig provokeret til at sende billeder af børn der af andre årsager så ynkvækkende ud (sygdom, forgiftning mm)
Nå, dette indlæg skal være fremadrettet, i lighed med indsamlingen på Søndag!

Hvis vi alle tager 10% af årets afkast (evt. efter skat) og donerer.. vil det batte noget, hvis ellers jeg læser denne side rigtigt!

Personligt har jeg dd. opgjort porten (incl. urealiserede gevinster) og vil donere i forhold til "efter skat", jf. jeg ikke helt er klar over mulighederne for at fradrage donationen.

Beløb......1000 dkr.

Måske i den lave ende.. men i forhold til hvad jeg ellers smider i "bøssen" er det meget mere end normalt, .. hvor jeg faktisk en enkelt gang har smidt en tyrkisk Lira :( og i gennemsnit fra 20 - 100 kr.

Tænker at hvis alle gjorde sig en overvejelse mht. aktiegevinster i et udmærket år.. og donerede i forhold til dette. .Kunne vi måske overbevise indsamlings-folket om, at det er bedre at bede om penge på forskud.. frem for at lave disse kvalmende kampagner, hvor alt der kan krybe og gå af kendisser forsøger at få sig selv i fjernsyn og radio for at samle ind.. samt skaffe blillig underholdning på Statsradiofonien!

mvh.28/9 2010 17:35 JensH 134088Kan vi andre så få dækket 10% af årets tab? :)28/9 2010 18:25 oneofakind 034092Hmm i kan evt. ansøge Dansk Røde Kors om "katastrofehjælp!" :)
For det må vel egentlig anses for at være katastrofalt, når porten går i negativ i et år hvor marked generelt er i positiv?
Er faktisk overrasket over at du.. JensH ikke har et overskud i år!
Er det Genmab, der spøger, eller er det Vestas? Fristes jeg til at spørge?


Men ihverttilfælde.. Held og lykke med investeringerne resten af året!

mvh.28/9 2010 19:53 JensH 234096Jeg er faktisk kommet i overskud i år. Det var bare en dårlig spøg. Men jeg havde langt bedre overskud sidste år hvor jeg var på Danske bank, Novo og Sjælsø.

Jeg fik 7-doblet Genmab da de var lige over 40 - så springet til 60 reddede genmab i plus for mig (ja, jeg ved godt at man ikke må - men den kurs var så latterlig)

Pt. har jeg så kun mine 7 gange for mange genmab og for ligeså meget Gold Fields.

Spredning af risiko har aldrig rigtigt været mig...29/9 2010 06:42 oneofakind 034106Glæder mig over at det går godt.. trods manglende spredning! Håber du husker indsamlingen på søndag :)

Money is everything! Også ved indsamlinger :)

mvh.29/9 2010 12:16 JensH 034126Jeg skal nok støtte :)
Iøvrigt har jeg sjældent mere end 40% af min kapital i aktier. Så det tæller vel egentlig også lidt som spredning.
Så jeg kan tåle totalt kollaps i aktierne og stadigvæk have det fint. Og have penge til at investere mere i aktier.
Hvilket f.eks. var tilfældet for Genmab.29/9 2010 09:48 Valueguy 034119Godt initiativ, Oneofakind! En anden mulighed man også kunne gøre brug af er mikrolån, f.eks. gennem www.kiva.com. Man har efterhånden stor viden om at mikrolån til mindre erhvervsdrivende i ikke-udviklede lande har en enorm effekt, en effekt som er større end mindless cash dumping fra nationalstaternes side. Og her kan du målrette din indsats både mht. hvem som får støtten, hvilke verdensdele, hvilken sektor osv. som du vil støtte.
Hjælp til selvhjælp - Give a man a fish and you have fed him for the day. Teach a man to fish and you have fed him for a life time.29/9 2010 12:18 JensH 034127Det er faktisk en rigtig god ide. Mener at have læst at det ikke giver det forventede overskud - men alt andet lige så må gode konkurrencevilkår for u-lande og investeringsmuligheder være den langsigtede vej frem for u-lande / katastrofeområder.TRÅDOVERSIGT