Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DNORD__Nyt kommunikationssystem betaler sig


34087 fcras 28/9 2010 18:33
Oversigt


Tirsdag 28. september 2010 kl: 17:31


Efter kun godt et år. har Norient Product Pool's nye MOEPS system - Master's Operations Environmental Performance System - givet solide besparelser på brændstofforbrug, CO2-udledning og tidsforbrug.

Norient - der udgøres af Norden og Interorient Navigation Company - har alene i 2. kvartal høstet en række solide gevinster med det nye MOEPS.

Sparet 3,6 millioner dollar på brændstof, udledte 25.000 tons mindre CO2 i forhold til samme periode sidste år og forventer desuden at reducere tidsforbruget på interne, opfølgende opkald med 94 arbejdsdage på årsbasis.

Da MOEPS blev sat i søen i 2008, var målet at give operatørerne i Norient en fælles, automatiseret platform til strukturering af de mange processer i operationen af poolens skibe.

MOEPS er i dag et omfattende kommunikationssystem, hvor stort set al information er integreret til fordel for medarbejdere både til lands og til vands.

For blot at nævne nogle få eksempler kan operatøren følge det enkelte skibs sejlads og kommunikere med kaptajnen om den optimale hastighed for at afstemme den bedste udnyttelse af brændstoffet i forhold til planmæssig ankomsttid.

Desuden får kaptajnen opdaterede informationer om vejr- og strømforhold direkte på sin skærm, så han kan planlægge ruten bedst muligt.

Agenterne i havnene hyres og betales via systemet, og alle SOP'er (Standard Operating Procedures) er registreret i systemet, nøje beskrevet, altid opdaterede og lettilgængelige for alle brugere, hvor de tidligere befandt sig i hovedet på erfarne operatører.

"De 615.000 dollar vi har brugt på udvikling af systemet er tjent ind flere gange allerede.

Udover at have strømlinet vores arbejdsprocesser fungerer systemet også som en stadigt voksende database, der kan os give informationer på kryds og tværs af forretningen.

Vi får større kendskab til vores forretning og nemmere ved at identificere muligheder for forbedringer," siger Performance Manager Ulla Nielsen, Norient Product Pool.

Kilde: Norden News
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=8918
--------------------------------------------
http://www.norientpool.com/
http://www.ds-norden.com/
http://www.interorient.com/profile.asp
--------------------------------------------

DNORD.CO




TRÃ…DOVERSIGT