Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Banksters på spil?


34094 colombuss 28/9 2010 19:09
Oversigt

Jeg ser nogle faresignaler, i det ellers attraktivt udseende TK Development, som jeg tidligere har været bullish på.

Jeg er stadig bullish dog, men afventer situationen pga. følgende:

If. selskabets regnskaber kører de med overskud og er et sundt selskab, hvorfor så den seneste emmision?

Banker går fra solide til bust overnight, pga. ejendomslån, se Eik, Amagebanken, Forstædernes etc. Mange banker skyr nu ejendomslån.

Er TK en sær-case? Deres balance er eksploderet, dvs de kan ikke sælge deres ejendomme hurtigt nok. Hvad er den reelle markedsværdi af deres ejendomme? Hvorfor har de ikke nedskrevet nævneværdigt på deres ejendomsværdier?

Nordea, har været ude med købsanbefalinger det sidste år, ligesom Danske Bank, gjorde det med Amagerbanken? Er de ved at redde deres eget skind? Enorme interne handler de sidste dage, interne hvorfor? Kunne det være salg til bankens investeringsforeninger?

Det kan godt være jeg ser spøgelser, men jeg stoler ikke så meget på Nordea længere.


29/9 2010 07:14 anmik 034108blot en prøve på, om jeg kan finde ud af, at kommentere her - MEN - det skal I iøvrigt ikke være bekymret for, at jeg gør ret meget:−) :

Reducerede TVDK med 1500 stk i går og har nu 2400 stk tilbage ved regnskab .. de store interne handler er uigennemsigtige og foruroligende.29/9 2010 07:19 anmik 034109så vidt så godt og herefter vil jeg først og fremmest glæde mig over, at kunne læse med og blive inspireret af Jeres betragtninger og vurderinger .. hej igen.29/9 2010 07:47 akademikeren 034110Hej Anmik,

Velkommen til og dejligt lige at høre fra dig.TRÅDOVERSIGT