Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

køb af aktier


34167 le 29/9 2010 22:31
4
Oversigt

jeg har i mandags købt for 5 mio kroner i nogle af de aktier, jeg har nævnt herinde de sidste uger og har dermed købt for ca 10 mio i løbet af 2-3 uger

jeg er stadig meget kontant, men nærmer mig de 50% i kontantandel, hvilket stadig er meget konservativt og vil nok først købe mere engang i slutningen af oktober/begyndelsen af november, men vil fortsætte med at købe sålænge aktierne fortsætter den styrke de har vist de sidste 4-5 uger i de små aktier, der er steget ret markant, og jeg taler ikke om danske aktier, men amerikanske og asiatiske og jeg regner med at vi ligger væsentligt højere i de aktier jeg har købt i december og januar end ligenu trods mange pæne stigninger, så jeg deler ikke den pessimisme, der er så udbredt på danske aktiechatboards og er så dræbende for kreativ tænkning

jeg har købt i flere aktier end dem jeg har nævnt herinde

og da jeg havde lovet at lave en analyse af situationen vil jeg sige at jeg ikke rigtigt har tid, men at den utroligt ringe respons på mine aktieideer gør at jeg simpelthen ikke gider at komme med flere ideer og analyser og at det er det samme og de samme personer der skriver her og på ei og de andre kanaler og det er de samme aktier, der tærskes langhalm på i en uendelighed uden at der kommer noget væsentligt nyt frem, man magter ikke at være kreativ og kigge på aktieideer uden for de sædvanlige danske og enkelte andre markeder som man har dyrket til hudløshed og man forstår slet ikke at sætte aktieinvestering i en dynamisk sammenhæng i forhold til konjunkturforløbet, så jeg er ved at være færdig med at gide at deltage aktivt på danske aktiechatboards




30/9 2010 00:38 cyber 034173



Der er ikke ret mange investorer på fuld tid, og de fleste har deres økonomiske begrænsninger, så jeg finder det helt naturligt, at fokus kan være snæver.

Jeg forstår godt dine frustrationer, men de erfarne og økonomisk bedre funderede investorer bør væbne sig med tålmodighed, og fortsat gøde investeringsmiljøet med deres brede baggrundsviden, så flere vokser i niveau.

Vi har kendt hinanden længe Lars, og jeg ved, at du åbner op for posen af gode grunde.




30/9 2010 18:49 colombuss 034198



Jeg kikker skam med, med har en dansk strategi for tiden, ligesom mine indlæg sikkert ikke passer ind i din strategi for øjeblikket. Men det kan ændre sig, og derfor ville det været rart hvis man stadig kunne se hvad du har gang i. mvh. c.



30/9 2010 20:52 TeamGarlic 134210



Hej Lars

Jeg kan kun slutte mig til flere af dine ord. Jeg har nu nydt at læse dine indlæg og forsøge at følge dig i dine ideer - jeg finder det interessant.

Jeg har hverken tid eller midler til at foretage mig det samme som dig med aktierne, men er stadig interesseret i flere indlæg fra dig.



30/9 2010 22:36 Kristensen 034218



Hej le!

Jeg læser mere eller mindre alle dine indlæg, fordi jeg ved du er en rutineret tradder og "gammel i gårde". Personlingt investerer mest i skandinaviske aktier og kender sjældent de aktier du trader, men derfor nyder jeg stadig at læse de indlæg, få noget nyt viden og udvide horisonten.

Jeg håber at du fortsat vil bidrage til debatten fremover.



1/10 2010 08:51 JensH 034225



Hej le,

Hvis man ser ift. konjukturforløb tror jeg det er tiden at satse lidt på guld aktier.

Jeg har skimmet de fleste store og tror at Gold Fields (GFI) er mest interesant. Se på Guldprisen siden år 2000, Aktie prisen på GFI siden 2000, Hvem ejer aktierne i GIF (private kun omkring 0,1 %), kapløbet i verden om at trykke flest penge, Udbytte, beholdning af guld, m.m. Det er også mindst en investor præsentation på video fra nylig konference hvis man har en halv times tid hvor minerne og deres potentiale gennemgås.

Alt i alt ser jeg det som om at vi snart påbegynder at blæse en guld bobble op - når spekulanterne går i guld aktier - og der vil jeg gerne være med.



1/10 2010 17:48 Riverhorse 134264



Hej LE.
Jeg kan udmærket godt forstå din tankegang - medhensyn til at snakken altid falder på de samme aktier. Men tror dette skyldes at 99% af dem inklusiv mig selv der gør brug af værktøjer eks. proinvestor slet ikke har kapacitet til at følge fundamentalt med i alle de firmaet du nævner. Derfor bliver de aktier man udvælger, hurtigt til en ensporet aktiestrategi hvor man enten ser sort eller hvidt på tingene. En lille forelskelse eller en hade aktie i et ’trygt’ dansk indeks.

Derfor nyder jeg nogle af dine indlæg, f. eks dem hvor du har nogle fremtidsudsigter i kikkerten; forklare om konjunktur cyklusser, som jeg stadig ikke forstå hvordan du, som en af de eneste, kan ramme plet på hver gang. Denne egenskab du har, er nok ikke noget man kan læse sig til, der er ikke en færdig formel, men nok mere en overordnet grundlæggende forståelse om hvordan en masse forskellige mekanismer hænger sammen i det store hele og giver købs eller salgssignaler indenfor forskellige industrier. Jeg ved ikke hvordan du har opnået denne viden men er taknemlig over du engang i mellem af egen lyst kommer med beskrivende ord omkring dette. Der kommer også en del mudder kast fra din side, det kan være underholdende men jo ikke særligt givende eller lærerigt.

Dine udgivne aktielister er af stor værdi for mig, da jeg kan udvælge en interessant aktie sætte mig ind i om jeg tror på den og herefter købe eller lade den ligge. I og med at tippet kommer fra dig, ved jeg efter at have back-testet dig en del år. De lister du før har anbefalet har båret frugt, hvilket gør at chancen for at støde på en faldende kandidat mindre sandsynlig. Noget helt andet og væsentligt, der er ikke mange andre der gør det med samme succesrate.

Jeg håber og ser frem til dine analyser - håber du tør stille dig på stole i skurvognen, bryde hverdagen og selvom det er for døve øre så med beskrivende ord og kreativitet fremhæve nye aktiestrategier. Jeg vil gerne lære, selvom jeg er tungere.

RiverHorse.



2/10 2010 11:17 le 034294



jeg sætter pris på svarene og vil nok også skrive noget igen

min metode har noget med mønstergenkendelse at gøre 'pattern recognition' på engelsk, hvor jeg bruger dynamiske computer simulationsmodeller som jeg udviklede i 1973-75 til at se mønstrene i brancher og virksomheder i forhold til udviklingen i konjunktur og brancher



TRÅDOVERSIGT