Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BØRSHAJ på gaden!


34175 Spekulant.dk 30/9 2010 02:23
12
Oversigt

Så er det i dag Lars Tvedes nye selvbiografi udkommer.

Anmeldereksemplaret er i den forgangne uge blevet læst med stor fornøjelse. Det er efter min mening en velskrevet, veldrejet og forrygende bog. Tempoet er højt, og man når aldrig at kede sig.

Bogen giver indtryk af et helt unikt investeringsgeni, med en imponerende performance i bagagen. Ingen andre i Danmark har på under 10 år formået at få en startkapital på blot 100.000 kr. til at yngle til mere end 150 mio. kr. via hardcore spekulation, den historie får vi fra A til Z i "Børshaj", også hvordan man på kort tid lige taber 50 mio. kr.

Vi hører også historien fra 1. parket om hvordan manden inden han var fyldt 45 hurtigt nåede at blive milliardær, for siden at se det meste fordufte væk igen, da dot.com-boblen brister.

Man får i bogen indtryk af at Lars Tvede er et meget sammesat menneske, han går grundigt tilværks når beslutninger skal træffes, indkøber bl.a. stakkevis af bøger - f.eks. når man skal sætte sig ind i, hvad det indebærer at købe sin egen Learjet. Samtidig kan Lars Tvede også være et distræt og helt nede-på-jorden-menneske, f.eks. når han tager til forretningsmøder iført to forskellige sko, og anstrenger sig for, at ingen skal opdage fejltagelsen.

Alt i alt en herlig og livsbekræftende bog, der er mange guldkorn, og Lars Tvede formår at koge ting ned, så de er til at forstå og som bevirker at man ikke skal pløje hundreder af værker igennem, det har Lars Tvede allerede gjort for os i forvejen og serverer hele sammenkoget af indsigt på et sølvfad, krydret med talrige humoristiske indslag.

Imodsætning til Lars Tvedes andre bøger, vil jeg mene "Børshaj" er lettere tilgængelig end forgængerne, alle som har blot den mindste interesse for investering, iværksætteri og hvad vi kan forvente af trends i fremtiden kan være med. Dermed den varmeste anbefaling herfra, bogen burde efter min mening stå i erhvert dansk hjem - uanset at Tvede i dag er bosat i Schweiz.

Normalprisen for bogen er 350,- men den kan som et særtilbud købes fra nu og oktober måned ud for blot 250,- her:

http://clk.tradedoubler.com/click?p=3386&a=1254129&g=0&url=http://www.saxo.com/isbn/9788776922207

Til de morgenduelige er det i dag endvidere muligt at opleve Lars Tvede live, når han gæster TV 2's Go' morgen Danmark, senere på dagen er der foredrag og bogsignering på Dansk Aktiemesse som i år afholdes på Crowne Plaza Copenhagen Towers fra kl. 12-20.

P.S. Der er i bogen også et afsnit dedikeret hele forløbet omkring en IPO, jeg gætter på at dette afsnit kunne have særlig interesse for gutterne bag ProInvestor... :−)



30/9 2010 12:14 moernmik 034180



Inden jeg trykker på linket vil jeg gerne vide hvad mit klik går til, kan se det er et tradedoubler link?



30/9 2010 14:20 Spekulant.dk 034189



Hej moernmik!

Hvis du klikker og vælger at bestille bogen falder der en lille skilling af til Spekulant.dk som i øjeblikket kører en kampagne for bogen. Hvis ProInvestor også havde kørt en kampagne for bogen, havde jeg naturligvis undladt at poste linket her.

Du finder pt. ikke bogen billigere end de 250,- andre steder i Danmark. Prisen bliver så vidt jeg ved sat op igen ved udgangen af oktober.

Spekulant.dk har støttet om om ProInvestor fra start, bl.a. via links strategisk godt placeret på forsiden af Spekulant.dk. Har tænkt mig fortsat at støtte op om ProInvestor - og folkene bag har stadig annoncer til gode på mit site.

Så helt op til dig selv om du vil bestille bogen via linket eller uden om, det er ikke noget jeg tjener kassen på, men det er sjovt at følge med i hvor godt en bog sælger på premieredagen, det var den primære årsag til at jeg satte linket op her.

--
Aktier og investering | http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger | http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til daytrading med Kozok | http://www.spekulant.dk/kozok



30/9 2010 18:50 renek 034199



Jeg fik den i dag på messen - signeret af El MAestro himself



30/9 2010 21:18 Spekulant.dk 034214



Hej rkhanen!

Tillykke med dit signerende eksemplar, jeg ser frem til at det bliver dig som signerer bøger på aktiemesser, dine videoblogs afslører uden tvivl et vist talent/potentiale! :)

Jeg har just lagt 3 links op til spritnye TV-indslag med Lars Tvede på følgende side: http://www.aktieplus.dk/boger.php

Samme sted er der omtale af en anden Tvede-bog (Supertrends) som man i den grad får lyst til at læse, efter at have afsluttet "Børshaj".

--
Aktier og investering | http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger | http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til daytrading med Kozok | http://www.spekulant.dk/kozok



1/10 2010 07:58 renek 034222



Ha ha, ja lad os se om det bliver sådan Tak links!



30/9 2010 18:50 renek 034200



Jeg fik den i dag på messen - signeret af El MAestro himself



TRÅDOVERSIGT