Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Genmab er snart live på Q&A Spørg løs allerede nu!
      

Det smerter mit hjerte nu at se Dimitri på EI fremfører totalt usande påstande


3418 akademikeren 27/2 2009 22:05
Oversigt

om at markedet skulle have forventet at Arzerra skulle i 1st line. Det er sku sørgeligt og han føler sig så selvsikker at han kan kalder solsen for uvidende.

Nej der er selvfølgelig overhovedet ikke sket ændringer. Det er stadig fuldstændigt det samme. Refractory patienter som ikke har andre udveje. Derfor også fast track status27/2 2009 22:37 akademikeren 03420Iøvrigt kører der også en Hans Nielsen på børsen, som også fremkommer med negative bemærkninger. Jeg tror det er davidoff i ny forklædning28/2 2009 00:57 stengård 03422sæt dig i Lotus-stilling ... og sig messende for dig selv "I'm above it, they cant hurt me or violate the truth,,,I'm above it, they cant hurt me or violate the truth..."28/2 2009 10:30 akademikeren 03426I am above it. it cannot hurt me or the truth. I am above it ......

:-) Det hjalp28/2 2009 14:58 Solsen 03442Jamen det er jo umuligt, at diskutere med uvidende folk - hvis blot man forsøgte, at erhverve viden på ei ville man få ordentlige svar.

Men forsøge, at gøre sig klog på noget man reelt ikke har sat sig ind i er tåbeligt - og så ennda at fremkomme med selvmodsigende indlæg, hvor argumenter og påstand ikke har hold i den virkelige verden ?

Men et overraskende stort fald på en også noget tam/indholdsløs og uafklaret CC fra genmab:

Vildt at falde så meget gennem bolliger:

http://finance.yahoo.com/echarts?s=GEN.CO#chart2:symb..

1/3 2009 11:58 bongobob 03454Jeg tror de fleste heldigvis kan gennemskue useriøse bidrag.
Nå men så er der andre der kan bidrage med værdifuld viden og tak for det. Her er noget jeg har spekuleret over måske kan nogen kommentere. Samarbejdet med Roche så ud til at gå ind i en ny fase december sidste år med 5 nye forsøg startet på R1507. Som jeg ser det er man gået efter Sarcoma som den hurtigste vej til godkendelse og nu breder man sig ud til flere og størrer indikationer.
1. Lisa har flere gange sagt at Sarcoma PhII er potentiel pivotal dvs. kan lede til godkendelse. Det hører man ikke mere og det kan ikke findes mere i deres beskrivelse. har hun talt over sig
2. Kan man sælge off label baseret på PhaseII forsøg. Godkendt i Sarcoma off label i Lung/ breast cancer
3. Strategisk har Genmab låst sig ved at lave en stor aftale med Roche på 15 mab'er (så vidt jeg husker) eftersom der er et begrænset antal billige licenser med Medarex1/3 2009 13:01 Solsen 034591) Jeg ved ikke hvorfor Lisa er ophørt med at pointere, at fase 2 kan lede til godkendelse - men næppe noget man skal lægge så meget i, idet der ikke er sat megen værdi på Roche samarbejde i div. targets.

2) nej ikke noget off label salg uden godkendelse. I princippet kan et stof godt godkendes efter fase 2 - men dethører vist til det meget meget sjælne - tror Lisa igen har været for optimistisk.

3) De har aftale om 20 stoffer med MEDX (så vidt jeg husker), men kan bruge platformen ubegrænset. Men stoffer ud over de 20 skal der sikkert betales for med royalty i den lille ende (max. 2% eller deromkring er mit gæt) Den evt. royalty-aftale er aldrig blevet offentliggjort, men sikkert er det at de ikke er begrænset til 20 stoffer.
TRÅDOVERSIGT