Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GES - Emission - Vedtæger


34658 hall 11/10 2010 18:45
Oversigt

Nu har der efterhånden været en del omkring GES.

Vi ved at de nye storeaktionær - som sandsynligvis fortsat køber op i det små - ønsker emission for derved blandt andet at ville øge deres ejerandel. Smallcap har for ganske nyligt udmeldt at de også agter at ville deltage i evt. emission.

Det fremgår af selskabet vedtægter, at selskabets bestyrelse er bemyndiget til i en eller flere emissioner at udvide den nominelle aktiekapital med indtil DKK 336.309.760,00.

Tror, at hvis de ikke få opbakning til den store emission, så vil de gøre brug af vedtægtsbemyndigelse og foretage en mindre rettet emission.

Måske til kurs 22?11/10 2010 19:00 mputin 034660Er der ikke regler for en rettet emissionskurs? Kan de, hvis de får kontrol over bestyrelsen, lave en rettet emission til dem selv til f.eks. 12 kr? Der må være nogle regler, som beskytter mindretalsaktionærer mod den form for udvanding... Er der nogen som kender til evt. regler på området?12/10 2010 18:41 doodha 134709Kort opsummeret er situationen vel den, at vi strengt taget intet som helst ved om planer og intentioner her kun tre dage før EGF.

Det eneste vi ved er, at GWM suverænt kan sætte sig på magten over GES. Fristen for indsendelse af fuldmagter udløb i dag - så selv en teoretisk opposition til den nye orden kan ikke lade sig gøre.

Vi ved intet. Maksimal usikkerhed. Det kan blive "knald eller fald". I den situation er der ikke noget at sige til, at især mindre private aktionærer vælger at sælge. E-trade var da også største sælger i dag.

Men hvad der var interessant i dagens handel er GSI -Goldman Sachs. De er absolut største køber: Over 80% og næsten 400.000 stk. Det virker som om de er sat til at lægge bund i kurs 20.
Og hvad kan man så lægge i det...?!

Man må i alt fald sige, at GES/GWM giver spænding og rig lejlighed til at gisne om hvad som helst.
15/10 2010 17:56 doodha 034793Greentech/GWM: Bankernes tillid skal genskabesPublicerat 2010-10-15 16:22:10

KØBENHAVN (Direkt) Den nye dominerende aktionær i Greentech, GWM Group, vil genoprette tilliden til selskabets banker, før det besluttes, hvad der skal ske på den korte bane.

Men inden for en måned kommer den nye bestyrelse med en plan, oplyser GWM Groups topchef, Sigieri Diaz della Vittoria Pallavicini, over for nyhedsbureauet Direkt. Han påpeger, at det i øvrigt er op til den nye bestyrelse, hvor GWM kun har én direkte repræsentant, Luca Rovati, at beslutte, hvad der skal ske.

GWM-chefen bekræfter, at det italienske selskab har store planer med Greentech.

"Greentech er vores platform," fortæller han med henvisning til tidligere udtalelser om i dagbladet Børsen om, at Greentech skal være en ny, europæisk storspiller inden for både miljøteknologi, vind og solenergi.

Et skridt på vejen for GWM er at udskifte hele den nuværende bestyrelse. Sigieri Diaz della Vittoria Pallavicini begrunder over nyhedsbureauet Direkt valget af de fem nye bestyrelsesmedlemmer:

"Vi ønskede en stærk dansk kandidat, og her syntes vi, at Peter Høstgaard-Jensen var perfekt. Han er fra sektoren, han har ekspertise og er respekteret i Danmark," siger Sigieri han og fortsætter:

"Jean-Marc Janailhac er en stor mand, der kører et 10 mia. euro-selskab. Benjamin Guest er investorekspert og har erfaring inden for grøn finansiering. (Luca, red.) Rovati er stadigvæk uafhængig, selv om han repræsenterer GWM, så er han ikke en del af GWM-koncernen."

Den sidste nye i bestyrelsen er Valerio Andreoli, der har erfaring med hydroenergi.

"Det her er alle dygtige forretningsfolk, det er ikke akademikere," understreger han.


Thomas Bolding Hansen +45 33 300 600

Nyhedsbureauet Direkt

15/10 2010 23:23 butterboy 434797hahahahha,

"Det her er alle dygtige forretningsfolk, det er ikke akademikere," understreger han.


hvor kender italienerne Aka fra?15/10 2010 23:37 034798den grinede vi også af herinde på kontoret....mig bekendt var der INGEN akademikere i GES foruden Hybholt? Så det må være mig der er tænkt på17/10 2010 17:27 doodha 034821Hvis man ser på CV'erne for den nye bestyrelse er de faktisk alle kandidatuddannede - hvilket normalt er definitionen på at være akademiker.

Meningen må vel være, at de er praktikere - og ikke teoretikere.TRÅDOVERSIGT