Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Ny opdateret analyse fra axier


34786 megetgod 15/10 2010 12:14
Oversigt

Så har axier udsendt en ny opdateret analyse af gamedeveloperen/-publisheren G5 Entertainment, meget i tråd med mine tanker omkring selskabet. Analysen kan læses her:

http://www.axier.se/upload/G5%20Enter_1287045669.pdf

Kort fortalt:
Selskabet vokser så det knager og handles lige nu til en P/E på 10,26 og 7,11 for henholdsvis 2010 og 2011 baseret på seneste kurs på 9,95 og de forventinger selskabet har udmeldt. Tendensen er dog at resultat- og omsætningsforvetninger har været sat for lavt af selskabet, hvilket indtil nu har resulteret i tre opjusteringer under året og axier ser gode muligheder for yderligere opjusteringer. Med den høje tilvækst er PEG selvsagt latterligt lav.

G5 kommer til at betale en forholdsvis høj skatteprocent til næste år, men så vidt jeg har forstået vil denne falde voldsomt året efter (kender ikke nok til skattereglerne i Malta).

Generelt er spilbranchen i vækst, men det der for alvor er med til at trække væksten er casual game markedet, hvor G5 opererer. Der ligger desuden et stort potentiale i at gå ind på markedet for spil til android, hvor G5 endnu ikke er repræsenteret.


Aktien er blevet noget mere likvid siden jeg købte i sommers, men må stadig karakteriseres som meget illikvid. Der lader dog til at være en spirrende interesse blandt de svenske småsparer, så jeg kunne godt forestille mig et stadigt stigende fokus på aktien fremover, med dertilhørende stigende omsætning.

Som det ser ud nu er Virtual City HD netop udgivet til iPad og ligger allerede godt placeret over top grossing games:
http://hem.bredband.net/b131796/spelstatistik.htm

Er f.eks. allerede oppe som nr. 25 i USA.

Foruden Virtual City HD vil der ifølge planen udkomme yderligere 11 udgivelser i år. Følgende tre er annonceret for oktober:

The Mystery of the Crystal Portal
Treasure Seekers: Visions of Gold
Aqua Pearl

Så der er udsigt til et fint news flow fremover.

Jeg har selv holdt alle mine aktier og har ikke umiddelbart planer om at sælge ved dette kursniveau. Der er for mange faktorer der peger op. Jeg forestiller mig egentlig at aktien vil sætte ny ATH allerede her i oktober, men senere kan også gøre det;)

mvh Mikael22/10 2010 12:26 megetgod 035025I går kom Apple med en ret interessant nyhed set med G5 Entertainment-briller:

http://www.gamesindustry.biz/articles/2010-10-20-appl..

Nyheden om at Apple vil introducere app store til mac, har G5 Entertainment allerede svaret på i dag:

http://www.aktietorget.se/NewsItem.aspx?ID_News=56424..

De vil udgive samtlige af deres spil til mac når app store åbner eller kort herefter, hvilket sker indenfor 90 dage.

Min tanke er at arbejdet med at konvertere til mac må være forsvindende lille, med tanke på hvordan man formulerer sig i PM'en. Dvs. noget nær ingen meromkostninger, men derimod en ny platform med nye potentielle kunder. Selv om jeg regner med at spillene i højere grad henvender sig til brugere af mobilenheder, har jeg en forestilling om at der trods alt kan ske et mærkbart salg via mac (som det ser ud i dag er 21 % af salget til PC-brugere). Jeg tvivler på at G5 Entertainment har indregnet dette salg i sine forventninger til 2011, så hvis alt andet ellers går som det skal, kunne der meget vel ligge en opjustering og vente her.

Som opfølgning på tråden her kan jeg iøvrigt sige at VC HD var oppe som nr. 10 i USA som den bedste placering her (hvilket også skulle være den klart bedste iPad-placering for et G5-spil i USA), samt nr. 1 i Tyskland og Italien.

Treasure Seekers: Visions of Gold og Aqua Pearl udkommer på torsdag, d. 28. oktober.

Og aktien har iøvrigt sat ny ATH her i oktober som forudsagt;)

mvh MikaelTRÅDOVERSIGT