Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

EuroInvestor - when the smell from the bakery...


34873 AnalyseThat 19/10 2010 03:13
Oversigt

Det er svært med mundkurve. Ytringsfrihed, manipulation, bekvemmelig magtbrug og om at pisse på den forkerte side af fortorvet.

Nyheden her er selvfølgelig at jeg er blevet udelukket fra debatten på EuroInvestor og det trods 2000 indlæg som alle har samme ordlyd. Dvs. man gennem et år bruger ret meget tid på at komme ind og skabe sig et forhold gennem indlæg som giver EuroInvestor værdi, og så smides man ud. Ikke med et varsel, ikke med en begrundelse for "hvorfor", eller antydning af hvilket indlæg der er forkert - blot en notits i sit login hvor der står:

DebatData
Skriveadgang: Lukket pga. dårlig opførsel.
Antal beskeder: 2179
Første besked: 25-05-2009 12:11:35
Seneste besked: 05-10-2010 16:06:28

Nu skal jeg være den første til at sige at jeg skriver uden filter. Jeg har ingen problemer med de ting jeg skriver, da jeg ikke anser mine indlæg som særlig vigtige, eller for den sags skyld særlig langtidsholdbare. Blot en dråbe i et hav, og sådan har EuroInvestor det åbenbart også - udover at de måske ikke lige har styr på hvilke ting der burde ske med deres debat for at man som skribent gider opbygge en "tilværelse" på siden, de pisser så at sige på deres gode skribenter, og dermed er mit forhold til EuroInvestor afsluttet.

Jeg har en anelse om at de ikke tåler egenkritik, jeg skrev om EI her:
http://www.euroinvestor.dk/debat/debat.aspx?Listno=2&Topicno=214623&msgno=2

Jeg kan læse en af de indlæg som de godt tåler på forummet:
http://www.euroinvestor.dk/Debat/debat.aspx?Listno=2&Topicno=216140&msgno=1
at de godt kan tåle at skribenter skriver "Retard" til andre skribenter, som måske ville være en slemmere ting og for mig at se, en rimelig klar overtrædelse af et debatforas debatform. Men det synes de så ikke.

- og jeg konkluderer at det så må være kritik af EuroInvestor som de ikke tåler.

Herinde har jeg så givet mig selv en mundkurv på indlæg af "værdiskabende" karakter grundet de irriterende reklamer på chatten. Den chat er simpelthen blevet 30% værre at læse på en Ipad end den var i forvejen, selv om indholdet var genialt og ProInvestor holder så stædigt fast i at de håndører der kan tjenes, ikke opvejes af chattens værdi for siden som helhed. Det er business, rent forståeligt og fint med mig - jeg kan jo bare betale for at slippe for reklamerne. Ingen klager herfra, udover at min selvopfundne mundkurv så er en stille protest som - hvis flere gjorde det - ville have en virkning. Ærgeligt at jeg så ikke må tale om Max Bank, BioPorto og Genmab, hvor jeg har en del irriterende ting der burde diskuteres.

Det er så ikke et oplæg til diskussion om ytringsfrihed, blot sur malurt, en kindhest til EuroInvestor, og selvfølgelig en note til selvransagelse blandt skribenter om hvor de skal lægge deres indlæg: Skal man lægge indlæg et sted hvor man fratager skribentens rettigheder uden varsel, uden grund og uden mulighed for at forsvare sig? Skal man stiltiende acceptere at blive frataget over 1 års forsvarsret på sine debatter - jeg kan jo ikke skrive på mine egne indlæg nu? Er der noget galt med rettighederne hos skribenter, eller skal man blot acceptere at debatfora-ejere har uindskrænket ret til selvjustits, uden regler som først skal krænkes, uanset indsats og vigtighed for skribenten?

Ja, jeg kan kun trække på smilebåndet. Ser ud til at EuroInvestor - måske igen igen, har forbrudt sig mod det som man blot ikke gør: Pisser sine skribenter af. Ja, der er nok mange som er glade for at jeg er væk fra EuroInvestor, men jeg savner at kunne skrive ting som ikke skal være hulens lange, som skal have mening, som ikke må indeholde ironi, små stikpiller eller andre sjove ting - nu er chatten herinde jo med mundkurv til nytår, EuroInvestor er jeg udelukket fra, og så må jeg gå i hi til nytår.

Vi tales ved - hyg jer guys.



19/10 2010 08:32 134874



Jeg synes du skal blive aktiv i chatten og debatten herinde.

Jeg kan ikke forstå at du blive så skuffet over at vi har reklamer på sitet, det er nødvendigt for os blandt andet for at levere kursdata både gratis og til de betalende services.




19/10 2010 08:38 Hegu 234875



Analysethat...Jeg kan ikke rigtigt tage stilling til dine problemer på et andet site. Reklamerne på PI er med til, at holde sitet i live og sikre forsat udvikling til gavn for brugerne. Da chatten har mange sidevisninger, så er naturligt at have reklamer her. Du kan for et beskedent beløb få et plusmedlemskab og således slippe for reklamerne.


Med venlig hilsen

Hegu



20/10 2010 01:41 AnalyseThat 034936



Selvfølgelig kan du tage stilling, det er en skændsel at det af de mest benyttede debatfora smider skribenter ud, uden hverken besked, forklaring eller hvis der er tale om "tvivlstilfælde", som jeg så mener det eventuelt kan komme ind under - at i det mindste give en advarsel om hvad de mener er dårlig opførsel. Det er jo helt hen i vejret, og det er netop for at få en respons omkring "måden" man smider folk ud på, om der er andre der har oplevet noget lignende, og om der hos ProInvestor kan ske det samme (men her er der dejlig kort afstand mellem ejere og skribenter endnu, så det lyder selvfølgelig som utopi på kort sigt). Du er blot pleasende når du mener du ikke offentligt tør tage et standpunkt, så en hvid løgn er passende som svar. Men tak for svaret.

Nu tager jeg så det andet statement "du kan jo blot købe dig fra reklamer" i behandling. Det er da et dejligt statement. Det er jo så politisk korrekt at det oser af hvad siden går ud på: at tjene penge, og ment i en positiv forstand, for det er jo derfor vi er her allesammen.

Hvis man så skal hagle det ned, bør man måske se det i en større sammenhæng. Upload et billede af chatten som den tager sig ud fra en Ipad. Den er ikke køn, den er kun ca. 50% så brugbar som før der blev rettet i opsætningen af hele siden, så den ikke går ud til kanten mere, og der er jo ingen slide i siden, så man kan reelt se 3-4 chats ad gangen. Det er for at sige det mildt ikke noget man forbinder med en chat mere, og den er dermed minimeret i brugbarhed. Indholdet er stadig interessant, men hvor længe holder det, når brugbarheden er i bund? Det er her jeg ville ønske der blev taget hånd om problemet. Forstør chatten, så man har en chance for at følge med på andet end history-siden, så kan i beholde den reklame for et firma som søger kapital til 5% i rente som p.t. er eneste reklame - håber der en dag på hans hjemmeside står noget reelt, så der er en som for lyst til at smide lidt håndører efter ham, for p.t. ser det ud til at pengene spildes på reklamer.

Så kommer vi til det egentlige: Hvorfor betaler jeg ikke blot for det skide pro-pro-proinvestor abonnement? Tja, måske gør jeg det en dag, men indtil da: gør som SKAT, kom med en anonym konto man kan indbetale på, hvis i vil have anonyme donationer, opgrader mig gerne hvis der kommer en indbetaling - men frivilligt, hvis man bidrager nok til sitet (det gør jeg nok ikke). Lad mig være dejlig anonym, det er ikke et problem for mig. Tjen pengene på de reklamer som der er, og benyt den form der indtjener bedst. Min holdning er blot at chatten er blevet så meget mindre brugbar at de håndører der tjenes på chatten (og så ikke tjenes på history-chatten, hvor reklamerne burde være) er med til at ødelægge en EI-killer I opstarten, og for mig at se ødelægger fornøjelsen ved en Ipad-chat, som den reklame fuldstændig har umuliggjort nu sammen med en forkert opsætning så siden ikke er fuld på en Ipad mere (ja programmøren burde teste Ipad også), der er stadig en bundlinie som ikke sidder fast på en Ipad, alt i alt er det nok i bund og grund at jeg ikke synes der arbejdes på de vigtige ting - og det kan jeg se af debatten i tråden at jeg nok ikke er ene om at synes.



20/10 2010 08:08 234939



Jeg vil lige give en kommentar, på dit fyldige indlæg.

Det er muligt at blive medlem udenom Paypal, som iøvrigt er den største betalingsservice på nettet og 100% sikker, ved at sende os en email. Så kan man få vores kontonummer og instruktioner i hvordan man får plus den vej.

Vi har ikke udviklet PI til IPAD og ej heller testet PI på den eller andre tablet formatter. Hvis det giver nogle utilsigtede gener, så beklager vi naturligvis, men det er ikke noget der i nær fremtid bliver arbejdet på grundet få ressourcer. Jeg ved man kan downloade vores app (som iøvrigt er gratis og reklamefri indtil videre) som fungerer på IPAD. Der har man så en fungerende chatfunktionalitet.

I forhold til chatreklamen har vi faktisk kunne konstatere en øget mængde brugergenereret indhold efter vi har kommet reklamer på ! Så reklamer tilskynder altså indhold, det modvirker det ikke.

Omkring det grundlæggende i at PI bør tjene penge, så der er råd til kurser, programmører og servere tror jeg vi er enige.

Hvad arbejder PI så på nu. Jo vi arbejder på en ny side til de enkelte aktier, vi arbejder på blogfunktionalitet, nye profilsider og flere måder vi som brugere kan interagere på. Og så arbejder vi med at forhandle alle mulige aftaler på plads som vores medlemmer betalende og gratister kan få rabat på eller gavn af.



20/10 2010 08:17 johnsen 234940



Det er så enkelt.

Ei er en privat virksomhed, der SELV sætter reglerne. Hvad kan PI’s skribenter gøre ved det?
En forretning vil altid have utilfredse kunder. Dit problem er ikke større end, at når du får din skriveadgang igen, skiver du lystigt igen på ei.

PI opsætter nogle rammer, som kan benyttes ganske gratis. Du kan vælge til og ikke mindst fra, hvis du er utilfreds og finde et sted der bedre passer dig.
Flere HAR valgt PI fra, men mig bekendt ikke grundet reklamer.

Reklamer generelt på debatter har været drøftet både på ei og pi og der er jo ikke kommet nye ting frem. AKA har redegjort for det; take i or leave it.
Dit problem med reklamer er ganske bette i forhold til hvad der ellers er ønskeligt på sitet og som der bør tages fat på først.

For at PI kan være på nettet og udvikle sig kræver det penge og lønsomhed. Ingen kan/vil tage penge med på arbejde.
Du investerer vel heller ikke med det formål at betale for dine investeringer, men for at få et afkast.

Hvis du tror du kan være anonym på nettet, så glem det. Sætter du din ”anonymitet” højere end at slippe for reklamer, så er det igen eget valg, som du må leve med eller finde et sted der passer dig bedre.

Hvis PI vælger en forkert vej i forhold til deres mål vil det kunne mærkes på deres besøgstal. Du er lidt naiv hvis du tror PI er lavet for dig og mig, uden der skal være indtjening og afkast. PI er en FORRETNING.

Bedste råd når dit problem er så stort; find noget på nettet der passer dig eller start dit eget site, så får du det som du vil ha det.



20/10 2010 08:50 Hegu 034941



AnalyseThat.....At du er blevet smidt ud på et andet aktieforum, er vel strengt taget ikke noget, som vi her på PI kan tage stilling til. Jeg kan i hvert fald ikke, da jeg ikke er daglig læser af det pågældende site. Jeg kan derimod tage stilling til dit kommentarer til reklamer i chatten. I denne forbindelse er jeg sikker på, at AKA tager alle relevante indvendinger og gode forslag seriøst.

Med venlig hilsen

Hegu



20/10 2010 09:41 Valueguy 234942



Smid 500 i en kuvert og dit problem er løst? Det vil jeg selv gøre, da mine Paypal forsøg over to omgange er mislykkedes.



20/10 2010 09:54 anmik 134943



det er så en anden ting .. vi sad her .. 2 gamle akademikere (med diverse .. kompetent .. ungdomsbackup i røret .. ) og blev over flere omgange helt "svedte" over proceduren i Paypal .. .. føler mig overbevist om, at flere giver op undervejs .. og det er da uheldigt .. kunder skal hjælpes IND i butikken .. ikke udsættes for snubletråde i døren .. .. jeg ved, for mange er det grinenemt .. men .. ..



20/10 2010 12:20 Hegu 334946



Om anonymitet og debatkultur.

ProInvestor er et socialt netværk i modsætning til f.eks. Euroinvestor og Hegnar, som blot er debat-platforme for anonyme skribenter. Det er netop åbenheden med billeder på profilen, arrangementer i IRL, som deltagelse i generalforsamlinger, investorpræsentationer, fodbold, biografture m.m., som sikrer, at der er en god og redelig tone i debatten. At mange skribenter, ønsker at være anonyme er helt ok, men vi er faktisk også mange, som mener, at skal ProInvestor overleve i længden, så er det vigtigt, at vi er en kerne, som ikke er bange for åbenheden. Nedenstående artikel fra Berlingske, belyser så glimrende, hvorfor vi har netop denne holdning:

"Tonen i debatten på nettet er vulgær og ofte hadefuld. »Der er sket et etisk skred i debatkulturen,« siger domprovst. Han frygter, at debatniveauet får nogle til at holde sig væk fra vigtige debatter.

Af Henrik Dannemand
Fredag den 25. december 2009, 20:00

»Magtliderlig klovn«. »Lille prut«. »Narrefisse«.

Ordene er hentet på nettet og er et bevis for, at netdebat ikke kun er spændende og konstruktiv. Den er også rå, hadefuld og vulgær. Både politikere og bloggere bliver jævnligt udsat for verbale angreb, der er på den forkerte side af injurielovgivningen, men det er kun sjældent, at ophavsmændene kommer for retten.

»Der er sket et etisk skred i debatkulturen på nettet. Man udviser mindre respekt for dem, man diskuterer med, end man gør i avisdebatten,« siger Poul Henning Bartholin, domprovst i Århus.

Han synes grundlæggende, at nettet er godt som demokratisk forum, men han frygter, at den hårde og hadske tone kan gøre skade på den demokratiske debat.

»Hvad er det egentlig, medierne vil med denne debat? Er det oplysning, eller afskrækker man nærmere folk, bl.a. sådan en som mig, fra at deltage i debatten, fordi vi ikke vil udsættes for verbale overfald?« spørger Poul Henning Bartholin, som ser tegn på, at den rå tone på nettet også er ved at brede sig til radioen.
Anonymitet og manglende redaktører

Neteksperter, debatredaktører og samfundsdebattører peger på to årsager til den rå tone på nettet: Dels kan folk optræde anonymt, dels er der ikke - som i aviserne - debatredaktører, som sorterer de mest usaglige og vulgære indlæg fra.

Sociologen Henrik Dahl angiver også en anden årsag.

»Vi har været vant til, at der er forskel på den offentlige og private sfære, men den grænse bliver uklar i de nye medier. Man sidder hjemme i sin dagligstue og snakker - via sin computer - ind i det offentlige rum. De skældsord, man tidligere råbte mod TV-skærmen, sender man nu direkte ud på nettet,« siger Henrik Dahl.

Anders Colding-Jørgensen, cand.psych. og internetpsykolog, mener, at tonen skærpes, fordi folk ikke sidder fysisk over for hinanden, når de debatterer på nettet.

»De sociale mekanismer, som normalt regulerer vores adfærd, er sat ud af funktion på nettet. Når vi ikke sidder ansigt til ansigt over for hinanden, så opstår der en anden kommunikation, fordi vi ikke kan se hinandens reaktioner på mimik og gestik. Den sociale kontrol er menneskers hovedspor. Når den forsvinder og kombineres med nogle sprængfarlige debatemner, så kan det bringe nogle sorte sider frem hos nogle folk,« siger Anders Colding-Jørgensen.

Neteksperten Anna Ebbesen, der er rådgiver på netbureauet Advice Digital i København, peger på, at tonen ofte er mere konstruktiv på sociale medier som f.eks. Facebook, hvor folk optræder med fuldt navn, end den er på blogs og på avisernes hjemmesider, hvor folk kan optræde anonymt, og hun tror, at debatten fremover vil blive mere civiliseret.

»Vi er nået til et nyt trin i nettets historie. Først udviklede man en kultur, hvor mange havde lyst til at give deres besyv med på nettet. Nu er vi kommet til næste trin: Hvordan sikrer vi, at folk har adgang, og at man får en kvalificeret debat. Folk vil begynde at forstå, at de ikke skal skrive noget på nettet, som de ikke vil have stående på deres T-shirt. Men der vil stadig være masser af indlæg, der bliver brugt som en ventil af folk, som føler, at de står uden for samfundet,« siger Anna Ebbesen".




20/10 2010 12:49 faurschou 134947



Artiklen fra Berlingske er nu også et eksempel på, hvad der sker, når præsten og pressen går hånd i hånd. "Der er sket et skred til det værre", og så jubler de, for så kan der sælges aviser og pladser i kirken. Og så køres vilde generaliseringer af: "Tonen i debatten på nettet er vulgær ..."
Jeg husker fra min ITU tid, at vi undersøgte MUD's og lign. fra 90'erne og ind i dette årh. og rigtig mange af dem fungerede med en meget fin debatkultur, mens nogle af dem på et tidspunkt forfaldt til det værste svineri, så det er ikke noget nyt. Den bedste pointe jeg lige husker er, at debatfora med en god gruppe af kernebrugere fungerer med en stabil tone, det sørger kernebrugerne for. Den stabile tone kan så være bedre eller værre, ud fra den konsensus der er blandt kernebrugerne.
Så anonym eller ej - lad os holde en god debatkultur.



20/10 2010 13:02 Hegu 034949



Faurschou, ProInvestor netop er opstået, fordi en AKA og en kernegruppe af tidligere brugere fra bla. Euroinvestor ønskede en bedre debatkultur omkring aktieinvestering. Det har de så levet op til lige siden.

Med venlig hilsen

Hegu



20/10 2010 14:26 faurschou 334952



Det var debatkulturen, der gjorde, at jeg flyttede fra EI, så snart muligheden viste sig. Og jeg har da været med næsten fra starten af. Jeg er registreret som nr. 183. Og jo jeg er godt tilfreds med PI. Jeg har blot ingen problemer med, at nogle ønsker anonymitet, bare de holder decorum.
faur



25/10 2010 06:51 le 035131



nu vil jeg ikke ind i en debat om emnet, men blot konstatere at agenten har smidt mig ud igen på spekulant og jeg mener selv at jeg er en af de mest seriøse bidragere af analyser på de danske chatboards

så emnet er kompliceret

jeg føler mig godt tilpas her på PI, men skriver stadig mest på ei



19/10 2010 08:38 johnsen 034876



Den mundkurv er noget utæt.

Hvorfor skal FA debatten belemres med indlæg der ikke høre hjemme i den?



19/10 2010 09:39 renek 634877



Nå vi nu er igang med lidt kritik

Aka...please...lad os/mig nu få den redigeringsknap i version 4.0, hvor man måske i op til 5 minutter efter kan gå ind og placere sit netop oprettede indlæg i den rigtige kategori (jeg placerer konsekvent næsten altid i FA, selvom det skal i TA). Ellers blot rette i det link man fik skrevet forkert eller billedet som man gerne ville skrifte, sov.

Jeg vil have en knap. Jeg vil ha - jeg vil ha!



19/10 2010 10:11 TDAE 134880



Eller en gennemseknap (preview).
Et gennemsyn kunne sætte "spot" på den associerede kategori, så skribenten blev opmærksom på denne.... og så ville det nok fjerne en del af de hovsa-tomme indlæg.



19/10 2010 10:21 034882



Hey man, det var kritik af den anden kanal

Ok, ok. Vi prøver at se om vi kan gøre noget.



19/10 2010 11:39 renek 034892



Ja...
men nu har du bundet dig til at vi skal have noget nyt

Det forslag som TDAE kommer med er rigtigt godt. Jeg (og andre sikkert også) er ofte lidt for hurtig på tasterne og det ville være rart enten med redigering eller preview så man liige kan tjekke. Helst redigering for min skyld, men den var vi igennem for snart lang tid siden.



19/10 2010 13:28 troldmanden 134903



Jeg er også en af dem der nogen gange er lidt for hurtig til at trykke på send, for så efterfølgende at finde ud af jeg manglede noget i indlægget. Så derfor kan jeg godt lide ideen om at kunne redigere i en kort periode.

Om det så kan lade sig gøre rent praktisk ved jeg ikke. (teknisk kan det sagtens). For der er en vigtig ligning der skal medtages. Og det er google. Google indeksere PI efter ganske få minutter. Og hvis et indlæg først er blevet indekseret og man så efterfølgende går ind at retter på f.eks overskrift så url bliver anderledes så vil google pege ind på en blank side. Og det vil ikke være så heldigt.

Lidt det samme gælder hvis man ændre i selve brødteksten. Hvis google har indekseret noget som pludselig ikke længere står der så bliver google ikke så glad. Og det er altid bedst med en glad google



19/10 2010 10:23 034883



men jeg det er iøvrigt rigtigt I skal snart ha´noget igen.



19/10 2010 12:59 anmik 234900



fatter ikke, hvorfor I ikke opkræver helt alm. betaling for at bruge siden .. I har en rigtig god vare her .. nu mangler der lidt fornuftig købmandsskab .. .. reklamesøjlen er: at man frit kan komme ind og kikke på .. det er alt rigelig .. men fastlæg en årlig betaling (3-500 kr) for aktivt medlemsskab .. herunder skriveret .. det er da det mindste .. :−)



19/10 2010 20:19 anmik 934925



tillæg: Ved godt, at det ikke var økonomien, der var trådstartes ærinde .. men den vinkel kom også på undervejs .. derfor .. kan ikke tage det helt alvorligt når mennesker, der sidder og handler aktier, mhp den ene ting (gælder for os alle), at få lov til at stikke sit lille sugerør ned i den store honningkrukke .. sidder og krejler om og provokeres af, at skulle betale det, der svarer til 1-3 kr pr dag for noget, der er et rigtig godt værktøj i den sammenhæng .. helt uanset argument og blot som eksempel .. jeg skimmer selv alle CH og rkH´indlæg og er taknemmelig for Jeres flotte arbejde .. MEN .. dels ville I lave det under alle omstændigheder .. tror jeg.. ss .. dels kan I herigennem (og igennem andre aktiesites) få Jeres arbejder ud til et langt større publikum end hvis de kun blev vist på Jeres egne sites (og hermed gøre reklame for Jeres egne .. ) .. dels er det Jeres bedste mulighed for at få feedback, blive diskuteret og (aner)Kendt.

Til aka .. I disse egocentriske og "jeg, mig og så migselv-tider", synes jeg næsten det tangerer manglende selv-anerkendelse og blufærdighed (bestemt klædelig .. men ..) ikke at have det incorporet som en selvfølge, at der skal være en form for betaling. Set udefra virker det som om her lægges mange, mange, mange timers arbejde. Nu er jeg jo en af de sidst tilkomne og kender ikke proinvesters baggrund og udviklingshistorie .. jeg ved blot, at det der præsenteres i dag, et langt stykke hen af vejen er en professionel og kommerciel ydelse og at en fast brugerbetaling netop kunne være med til at løfte de sidste og kommende tiltag .. .. tænker da mere: Hvordan søren har I båret Jer ad til nu ??

afsluttende og tilbage til trådstarters indlæg .. der kan ikke hersker tvivl om, at for mig er proinvestors stjernekvalitet den aktive moderation, der forhindrer de værste udgydelser, hadetråde, personforfølgelser, evindelige spammeindlæg, sexistiske og racistiske indlæg, herunder målrettet kvindenedgørende indlæg. I har fat i den lange ende .. der åbner op for at kvinder også kan føle sig velkomne og at de kommende årtiers aktieinteresserede kvinder i højere grad vil føle sig hjemme her.



19/10 2010 21:50 Hegu 034930



Super indlæg Anmik. Vi er 100 % enige.

Med venlig hilsen

Hegu



19/10 2010 22:18 034932



Kære Anmik,

Tak for det indlæg. Det var rigtigt godt at læse for mig personligt, specielt den sidste del af indlægget. Det er noget der har krævet og kræver en meget bevidst politik og meget arbejde også bag linierne.

Jeg kan roligt tilstå at det er meget meningsgivende for mig at være med i PI, hvor skribenterne både er saglige, seriøse og hjælpsomme, men også med en kant i chatten som er meget humoristisk.

Uden at det går over stregen, selvom det af og til sker, men meget sjældent i ond mening. Men vi retter hurtigt ind fordi der her på sitet er en grundlæggende respekt mellem skribenterne, som der også skal være, hvis man skal lytte til hinandens argumenter.

Ja nu vil jeg ikke gøre det for langhåret, men bare sige tak for dit indlæg, det sad på en eller anden måde bare rigtigt godt.



25/10 2010 06:40 le 035130



jeg kunne aldrig drømme om at skulle betale for at få lov til at skrive her

jeg burde have penge for at skrive



25/10 2010 07:13 johnsen 035135



Begrund lige den med at du skulle have penge for at skrive. INGEN får penge for at skrive her.


Alternativ kan du bare oprette en paypal konto og lade folk frivilligt indbetale, hvis de synes om dine "sriverier".

http://www.proinvestor.com/boards/35043/$/35056



19/10 2010 10:58 Hegu 034887



rkHanen,

Du sætter lige præcis fingeren ned på et ømt punkt hos flere skribenter på både PI og EI. Nemlig den fuldstændig urimelige "krævementalitet", ofte begrundet i deres "uegennyttige" deltagelse i chatten/debatten. På PI og EI scorer flere af "kræverne" angiveligt "kassen" på deres aktiehandler - køber altid på bunden og sælger på toppen og alligevel har de ikke råd til det lille beløb, som det koster at slippe f.eks. for reklamerne i chatten/debatten.

Med venlig hilsen

Hegu






19/10 2010 11:41 johnsen 034893



hmm Hegu.

PI efterlyste ønsker på et tidspunkt. De blev givet af mange. Den med et preview og man så kunne rette sit indlæg til inden det blev sendt, VAR der også.

Jeg kan ikke huske om vi har fået en status over de ønsker der har været fremsat og en kommentar til dem fra PI.

Ønsker du at folk ikke kommer med forslag til at forbedre ting er jeg sikker på at det nok kan opfyldes.

Vi skal ikke tæske langhalm på dette. Det PI tilbyder tager vi og fremover ingen forslag herfra.



19/10 2010 11:55 Hegu 034895



Johnsen....det handler mit indlæg da slet ikke om.

Jeg går netop i rette med dem, som ikke vil have at sitet udvikles - bla. med forslag fra alle os brugere. Denne udvikling koster nu engang penge, som bla. kommer ind fra reklamer i chatten. At kræve disse fjernet, i stedet for at betale for et plusmedlemskab, er i min optik lig med, at man ikke forstår, at det koster penge at drive sitet og udvikle det yderligere.

Med venlig hilsen

Hegu




19/10 2010 12:04 johnsen 034897



du poster dit indlæg til rkhanen og for meeeeget lang tid siden skreg jeg også: jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha den knap.

-og rkhanens indlæg forstår jeg, at han GERNE vil ha den knap.



19/10 2010 12:14 Hegu 034898



Øhhhhh....Selvfølgelig skal han da det.

Det tager jeg da ikke stilling til, men mere hans nederste linje, som jeg læser, som et ironisk hip til "krævementaliteten".

Med venlig hilsen

Hegu



19/10 2010 12:45 johnsen 034899



Krævementaliteten= ønsker til sitet.

Hvad der så kan lade sig gøre er en anden ting.

Man bliver jo ikke verdens bedste aktiesite uden der stilles krav og det er jo det PI gerne vil.





19/10 2010 13:00 134901



Jeg kan godt lide krav og ønsker.....og endnu bedre kan jeg lide at indfri dem.



19/10 2010 14:12 johnsen 034905



du gør da et godt forsøg på det. Og som jeg tidligere har sagt til dig i chatten, skal man ikke save den gren af, som man sidder på. Regninger skal betales.



19/10 2010 13:00 Hegu 034902



Vi mener noget forskelligt med ordet, men bortset fra det så er vi basalt enige.

Med venlig hilsen

Hegu



19/10 2010 14:03 johnsen 034904



hmm, ser ud til du forstår mine indlæg, men jeg ikke dine. Måske du skulle udtrykke dig lidt mere klart.



19/10 2010 14:16 Hegu 034906



Jeg skriver om det, at stille krav til f.eks. en reklamefri chat og ikke ville betale det lille beløb, som det koster at slippe. Mit udgangspunkt er dels AnalyseThats betragtninger og utallige diskusioner herom på PI og EI herom, samt rkhanens causering om "jeg vil ha - jeg vil ha".

Dine ønsker om som bruger, at kunne stille krav omkring omkring funktionaliteten og features deler jeg 100 %, men det handler mine indspark i denne tråd altså ikke om.

Med venlig hilsen

:-:)Hegu



19/10 2010 14:25 johnsen 034907



Den var svær at fange for mig. Måske jeg bare er for "tung" til et site som PI.



25/10 2010 06:57 le 035132



jeg mener noget andet

på nettet er der så mange tilbud om både chat og informationer mm internationalt, at man kunne blive ruineret hvis man skulle betale for dem allesammen og ingen er så vigtig at sitet betyder mere end andre sitets og det gælder både PI, Ei og spekulant

og de fleste er gratis, så det er op til sites ejere at finde en model, der får det til at løbe rundt, jeg mener overhovedet ikke man skal betale for noget på nettet

og PI er stadig lidt for snæversynet omkring en bestemt slags aktier i danmark som jeg synes er drønkedelige at snakke om



20/10 2010 14:58 johnsen 034956



rkhanen,
Som den SUPER GODE systematiker du er, undre det mig at du ikke lige lægger den første "grundsten" for et indlæg; nemlig rullemenu med valg af fora. Den lyner faktisk lige op i ansigtet når man skal skrive et nyt indlæg.
Måske det bare er for simpelt og du er til det mere komplicerede.

Omvendt tror jeg dette indlæg vil hjælpe - du glemmer det aldrig og tiden vil vise om jeg får ret.



20/10 2010 21:37 renek 034975



NU glemmer jeg det i hvert fald aldrig Nu er det inde i systemet - gammel autist her!



20/10 2010 23:01 anmik 034977



Hej rkh .. tak for "dyttet" .. men jeg havde allerede bestemt mig for lige at rette op: da du jo deltager her med stjerne, kors og bånd på .. og min tidligere formulering i 34925 generelt gik på, om man gennem særlige ærefulde fortjenester på sitet kan erhverve sig specielle privilegier .. synes jeg jo ikke man skal kunne .. men havde absolut ikke noget med din person at gøre .. du rant mig blot i hu som en der udmærker sig .. MED argumenter eller UDEN i den aktuelle sag .. I dit/dette tilfælde helt uden .. det ville jeg blot gerne præcisere .. hej hej



19/10 2010 14:26 Jamesol 434908



Jeg håber, du snart kommer dig over tabet af din "elskede". Ud fra min egen erfaring med den slags, så tror jeg, du gør. Og husk nu sangen: "Du er ikke alene, der er andre, der før er blevet smidt u-u-ud" til melodien, der i D-dur lyder så nogenlunde således: Tra-la-la-la tra-laaa-laaa, tra-la-la-la-la-la-la-laaa" og så vid're og så vid're.

Jeg har iøvrigt hørt, at EI i sin tid blev startet af nogle hjemløse fremskridtfolk, der som hvepse i efteråret savnede noget nyt at rive i, nu da boet var gået i opløsning. Og så er det selvfølgelig ikke så smart, når man som jeg selv i et par indlæg på EI helt berettiget pissede i sådan nogens retning - naturligvis med langpis, da jeg altid har befundet mig vel med god afstand til den slags tosser.

Eller også passer ovenstående slet ikke, og grunden er en helt anden. Men en ting er helt sikker: De vælter rundt, snotforvirrede som tosser på det politiske højredrev, på EuroInvestors kontorer: "Nå, så du har udelukket en af mine yndlinge nu igen, jamen så udelukker jeg da bare ogse lige tre af dine..."

Eller hvad de nu ogse lige siger til hinanden hos EI, inden de udelukker hinandens yndlinge.

Eller er det måske en vis rødhovedet samarbejdspartner, der ringer på den røde linje: "HØR HER, den og den har lige omtalt den og den virksomhed negativt på jers debat. Og jeg har lovet min gode ven dér og dér lige at få ham udelukket med det samme, så de kan få lidt arbejdsro..." "Javel mein herr, skal straks ske!"

"Og hvis nogen skriver noget lort om Bjarne Riis, eller om Saxo, eller om mig, der passer, så' det utj af vagten, inden det overhovedet bliver offentliggjort! Ellers er vi dem, der er smuttet over til PI hurtigere, end jeres velrænede fingre kan få trykket på udelukke-tasten!"

Ja, alt kan tænkes fra dette paradis af principløshed med absolut ingen styr på noget-som-helst og masser af tossen omkring.

Nå men, "spøg" til side.

I den mere alvorlige afdeling har jeg en seriøs mistanke til, at der er en markant sammenhæng mellem, at EI er det eneste sted, jeg nogensinde har oplyst min svært udregnelige kode (ved tilmeldingen), som jeg brugte generelt til alt, hvad der skulle bruges kode til på min computer. Koden er nu skiftet.

Umiddelbart efter min ballade med EI, dengang jeg selv blev udelukket fra debatten, oplevede jeg, at "nogen" havde været inde i min mailboks og sendt en personlig anbefaling fra mig for et nyt mobil-produkt til en god snese af de adresser, jeg havde stående i ind- og udboks. Nogen havde altså tilsyneladende benyttet min kode til at få adgang til min mailboks med. Så jeg måtte altså derefter pænt sende en hilsen til alle modtagerne (inklusive mig selv), hvor jeg gjorde opmærksom på, at jeg altså godt nok ikke havde sendt de der underlige mails.

Ja, måske var det ikke en af EI's sikkert talrige idioter, der havde sendt de mails. Men de var altså de eneste ud over mig selv, der kendte noget til den adgangskode.

Jeg droppede en politianmeldelse, da jeg bor i Østjyllands Politikreds, som jo også historisk er kendt for en vis tilknytning til Fremskridtspartiet. Og mere aktuelt er kendt for ikke at gide løfte en finger for borgerne. Parantetisk nævnt har jeg selv oplevet det i forbindelse med et underbo-par, der blandt så meget andet underholdt naboskabet med techno-partyer uden nogen som helst dæmper for naboernes skyld, og som senere blev en af de i gennemsnit blot to-tre lejere, der på landsbasis årligt bliver sat ud efter at have ignoreret tre skriftlige advarsler. Da jeg ringede til politiet og klagede, spurgte politimanden: "Har de vinduerne åben?" "Hva, nej men larmen står op igennem ulvet som et flammehav i hele min lejlighed, og..." "For hvis de ikke har vinduerne åben, så kommer vi ik'!"

Jeg har også mistanke om, at de hos EI benytter kendskabet til uønskede skribenters koder ved at tjekke, om de kan åbne til andre skribenters mail-bokse, hvis de har mistanke om, at en af os uønskede står bag et nyt alias. Så kan de jo på denne stangulovlige måde identificere synderes og udelukke vedkommende igen.

Men det er jo selvfølgelig altsammen kun spekulationer af den slags, som det for intelligente mennesker kan være sådan en sjov hobby at gøre sig. Så på en måde kan man da sagtens beskylde mig for at være præcis lige så forvirret som de allesammen er på EI's kontorer - selvfølgelig slet ikke, fordi de også er intelligente!

Men jeg er heller ikke den, der har en virksomhed, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden, om at dele sol og vind lige, og om ikke støde ordentlige mennesker fra sig bare for et enkelt uheldigt bøvs i debatten - i ny og næ.

Venlig hilsen
Jamesol



20/10 2010 19:48 Sparks 034971



For at vende tilbage til trådstarten

Hvis en rigmand med adgang til ubegrænsede advokatressourser føler sig 'hængt ud' med navns nævnelse

kan man godt forestille sig at vedkommende har lettere ved at påvirke ansvarlige for et netsite

end en almindelig spekulant/investor/debattør.


Sådan er det når penge er lig med magt,
hvilket spekulanter burde være de første til at forstå og acceptere.

Om det så forholder sig sådan ved jeg ikke
det er blot
spekulationer ...




21/10 2010 01:26 234984



Og jeg vil til det, Sparks, kredser omkring, sige:

ProInvestor er stadig uafhængig af interesser indenfor bankverdenen eller mæglerbranchen.

Vi ønsker og tilskynder ærlig og ligefrem debat i en sober tone.

Det kan man så vælge at støtte eller lade være. Man støtter ikke kun PI ved at være betalende medlem, man støtter det også som gratist ved at lave indlæg og give sin mening til kende.

Men at boycotte os virker bare mærkeligt. Vi står ved hvem vi er og hvad vi vil og indgår i enhver dialog.

Vi ønsker at styrke de private investorers position. Hvad ønsker du?



21/10 2010 14:18 AnalyseThat 134995



Det er da ikke en boykot blot at lade være med at skrive indlæg som har med aktier at gøre, fordi man synes man ikke kan bruge den meget interessante debat i chatten til opfølgning, fordi den egentlig kun virker på en Iphone. På en Ipad, safari-browser, ser den så mærkelig ud, at den ikke mere er brugbar grundet den reklame, som tager 2 af de 5 indlæg væk, og den var svær nok i forvejen. Så jeg dropper blot chatten fordi den ikke er brugbar p.t. Når den er rettet op, om det så er 50% mere plads at læse i, om det er at fjerne bundbaren, om det er at putte 4 ekstra reklamer ind, og stadig udvide chatten så den er brugbar, who cares. Den kan blot ikke bruges til at sidde en stille aften og læse og skrive på en Ipad med safari-browser, og det er så det.

I misforstår alt som kan misforstås.



TRÅDOVERSIGT