Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stine Bosse lyver eller er uduelig!


35030 Thure 22/10 2010 12:55
Oversigt

Hvad er værst?

Man kan læse følgende forklaring fra Trygs Kommunikationsdirektør Troels Rasmussen;

"I øvrigt begyndte de data, som vores besked til markedet fredag bygger på, først at løbe ind dagen efter mødet, så Stine (Bosse, red.) kunne ikke engang ved en fortalelse være kommet til at sige noget om tirsdagen."

Men I har vel fokus på problemområderne, inden data løber ind?

"Ikke noget fokus, hvor vi kan sige noget som helst."

http://www.business.dk/finans/tryg-vores-samvittighed-er-ren-som-sne

Så enten lyver Stine Bosse og har talt over sig til Carnegie m.m., hvilet mildest talt er ulovligt, eller også er hun så uduelig til at drive Tryg at hun og resten af Tryg først ved den er gal og der skal nedjusteres et par dage før der meldes ud til fonsdsbørsen og resten af Danmark.

Så hvad er egentlig værst?

Hun er fuld af løgn. Selvfølgelig ved hun hvad der foregår i butikken. Selvfølgelig er der skarp fokus på problemområderne. Carnegie m.m. har fået forhåndsinformationer. Loven er brudt.

Alternativet er at hun ikke aner en brik om hvad der foregår i Tryg, og der ikke er fokus på problemområderne, hvilket får hende til at fremstå som totalt uduelig og bare en del af bimbo-kvoten.

Vist på høje tid Stine Bosse tager sin exit fra Tryg.



22/10 2010 13:12 035032



Det er helt sikkert en dårlig sag for Stine Bosse. Og ikke helt fint i kanten, tror jeg nok man kan antage.

Carnegie har fået en eller flere informationer ved det møde som de har brugt til at sælge Tryg aktier på. Men hvorvidt det er en fortolkning af allerede afgivne informationer, en fornemmelse af hendes styrke inde på mødet eller decideret insider information. Det er et godt spørgsmål.

Så går det heller ikke sååå godt i biksen længere. Så noget skal hun nok til at foretage sig på den korte bane. Jeg tror ikke hun tager sin afsked. Men hun skal nok begynde at levere noget performance på enten aktiekurs eller virksomhedsopkøb hvis hun skal forblive i sadlen.




22/10 2010 13:26 Thure 035034



Det er en rigtig dårlig sag for Stine Bosse og Tryg. Især fordi det jo ikke ligefrem er første gang det sker. Tryg har én gang advaret Carnegie om nedjusteringer og fået en påtale for det.

"Tryg får påtale af fondsbørsen"

http://www.business.dk/boersnyt/tryg-faar-paatale-af-fondsboersen

Spørgsmålet er også hvor stort handlerum Stine Bosse og Tryg egentlig har. Det er Nordea der er salgsorganet. Sampo, som jo er storaktionær i Nordea, presser uden tvivl på for at få Tryg ud af deres samarbejde med Nordea. Helt sikker på at Sampo vil postulere det som samarbejdsstridigt, hvis Tryg foretager bare den mindste ændring i virksomhedens nuværnede struktur. Her tænker jeg på virksomhedsopkøb, støre satsninger m.m. Spørgsmålet er om Stine Bosse og Tryg overhovet har et handlerum til at foretage større ændringer?

Er i øvrigt selv aktionær i Sampo.



TRÅDOVERSIGT