Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Apple på kommende storindkøb?


35223 Kristensen 26/10 2010 23:38
Oversigt

Det rygtes her til aften at Apple's bugende pengekasse snart vil komme på arbejde. Apple siges nemlig at være på opkøbsjagt. Og det er ikke små selskaber det drejer sig om - bl.a. kan der nævnes Sony og Adobe.

Spændende hvad der kommer til at ske den kommende tid, på den front!

http://borsen.dk/nyheder/it/artikel/1/194215/apple_rygtes_paa_opkoebsjagt.html26/10 2010 23:41 Kristensen 035224


27/10 2010 00:04 akademikeren 035226det ville da være en sød ironi hvis de køber adobe, som står bag flash. Sony er interessant hvis Apple vil ind i fjernsyn. Apple vil lave et stort play håber jeg for forbrugerne. For aktionærerne kan det godt blive en smule dyrt med et mega opkøb i +50 mia dollar kategorien....27/10 2010 08:06 HRmunk 035228Jeg siger lige som Lisa, fuck aktionærerne.27/10 2010 10:23 Kristensen 035232Undrer mig også noget over Adobe, da de ikke vil bruge deres flash. Dog får de med opkøb mulighed for at påvirke Adobe og flash i den retning de har lyst til at gå. Der udover giver det en række software som de kan bruge i deres Iphones.

Sony lyder som lidt af en voldsomt opkøb. Men hvis de gerne vil ind på fjernsynsmarkedet får de her en stor spiller med et godt solidt brand, god kendskabsgrad osv. Da Apple ikke går på kompromis med kvaliteten, er det nok også mere fornuftigt at købe Sony, end en lille ussel spiller med dårlig ry og kvalitet, som kan skade Apple's brand. Endvidere får de med opkøb af Sony ikke bare adgang til fjernsynsmarkedet, men også en lang række andre markeder, som Sony opererer på.27/10 2010 19:37 oneofakind 135257Mest af alt undrer jeg mig pt. over Apples "succes"!
Købte som bekendt en Apple comp. efter at have set den demonstreret hos en programmør jeg samarbejder med på freelance.
Første erfaring.. Ud og købe ny skærm! Stikket passede ikke og skærmen var forældet! 1500 kr. plus stik!
Anden erfaring.. Det trådløse tastatur og mus jeg havde indkøbt accepteredes ikke af "klumpen". Ud og købe "state of the art Logiteck"

Tredje erfaring. Apple og Logiteck "state of the art" er ikke kompatible! Dvs. jeg har da nu fået startet bæstet op.. været på nettet og opdateret, men at acceptere at crtl. ALT "2" er lig | 0,0 / 0,0%.. vil Apple sgu ikke acceptere.. og den medfølgende software, spytter "klumpen" arrogant ud igen.. "det er ikke et Apple produkt!", hvorimod min gamle "slave" som jeg nu skriver fra sagtens kan læse og acceptere!

Vorherre bevares! Alt det elegante og fantastiske intro jeg er blevet præsenteret for.. og så kan skidtet sgu ikke engang oprette min mailbox.. ligesom jeg ikke kan logge ind på mine foretrukne sider?

Grundet et skide snabela!

JOw jow.. nu får den en pause igen.. måske et par måneder.. og så kan det jo være jeg investere yderliger i et originalt keyboard og en hmm mus.. har læst lidt og set lidt video.. og den ser da sjov ud!

Men Apple har pt. givet mig uforudsete udgifter.. svære problemer mht. at beherske et i forvejen iltert temperament, samt... ingen nævneværdige glæder!

Så nej! Pt. ser jeg ikke Apple som en succeshistorie, ej heller som "state of the art" hardware.. Derimod ser jeg Apple som et udmærket redskab for programmører og andre der er specialiserede..!

Der burde sgu være en advarsel udenpå æsken, der kundgjorde at før man begyndte at få glæder ud af "klumpen" ville man få utallige frustrationer, være nødt til at læse og søge i øst og vest, samt smide alt ud, der er skabt af Bill Gates og andre perifere konkurrenter!

mvh.27/10 2010 23:33 Henne 135268Kan ikke lade være med at følge op på dette indlæg.

Fik i foråret for første gang også Apple-produkter - tænkte det måtte jo være helt fantastisk!!!

Iphonen er fantastisk må jeg sige. Der er dog et par enkelte irriterende ting. For det første den med antennen, der ikke virker ordentligt hvis man holder telefonen "forkert". Det er åbenbart ikke kun Iphone 4, der har det problem, men det er formentlig først blevet opdaget/offentligt der. Derudover er der nogle irriterende ting omkring bluetooth som tog mig år og dag at finde ud af. Alt i alt må jeg dog sige alt andet virker helt fantastisk!

Derudover fik jeg en Mac-book, og selv om jeg ikke var helt så frustreret som Oneofakind så fandt jeg også utallige meget irriterende ting. Jeg vil ikke gå i detaljer, men springe direkte til konklusionen. Hvis man vil have Mac og have den optimale effekt ud af den, så skal man så vidt muligt vælge alt, hvad der har noget at gøre med Microsoft fra. Og er Mac så så fantastisk at det er det værd? Svaret er nej. I bedste fald er den kun marginalt bedre end. Tilgengæld er designet utrolig flot!

...og det med at @ ikke er "alt+2" drev også mig til vanvid i mange måneder!!!

Når disse ting går op for flere og flere folk så tror jeg hele hypen omkring Apple vil falde, og jeg tror faktisk Apple mere eller mindre har nået, hvad der må siges at være toppen!28/10 2010 09:06 oneofakind 035276Ehh,. du skulle vel ikke kunne fortælle mig hvor jeg så finder Snabela! Så kan det jo være jeg tager en tushpen og skriver nye symboler på mit 1300 kr. state of the art Logiteck produkt :)
I det mindste kan jeg da så begynde at bruge "klumpen".

mvh.28/10 2010 09:56 mputin 035279cmd + ' (på pc tastatur måske alt 2 + ('/*))28/10 2010 21:55 Henne 035321Hmm ja CMD-knappen, men den eksisterer vel slet ikke på et logitech-tastatur? Så bliver det først rigtig svært!TRÅDOVERSIGT