Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FCK - PARKEN Sport & Entertainment


35445 Henne 30/10 2010 10:42
Oversigt

Hej

Jeg går og lurer lidt på denne aktie. Det er klart firmaet har gæld til op over begge ører og det er ligeledes klart, at sportsaktier generelt ikke er noget man skal regne med at tjene penge på. AU havde en artikel om dette for nogle uger siden.

Parken er dog speciel fordi selve sportselementet kun udgør (så vidt jeg husker) omkring
10 % af den samlede omsætning. Derudover har FCK klaret sig så godt i Europa i år, at det alt andet lige må give flere penge i kassen end ventet samt en forøgelse af goodwill/brandværdi. Sidstnævnte er jo så mildt sagt ikke let at værdifastsætte!

Endelig er der jo rygter om, at et par rigmænd er i gang med at købe op, evt. med henblik på at afnotere PARKEN fra børsen og det burde vel andet lige også kunne være en trigger i forhold til kursen?

Hvad er jeres vurdering? Er der potentielle positive triggere, der ligger og lurer eller er det bare en aktie man skal holde sig væk fra?

Hilsen
Henne30/10 2010 12:25 egede22 035452det er et rigtigt godt spørgsmål, og har selv tænkt det samme.

men som det ser ud lige nu tjener Parken flere og flere penge, det vil sige at de måske også kan få betalt flere penge af på gælden.

lige nu syntes jeg også at aktien har ramt sin bund og nu er den store gæld også regnet med, så jeg ser kun en vej lige nu og det er opad, dog skal man stadig passe meget på gælden.

men på den korte sigt kune det jo være spændende med de rigmænd, som du siger er intressert.

hvis man ser et stykke ud i fremtiden skal man dog passe meget på:
http://www.finansnyheder.dk/news/shownewsstory.aspx?storyid=11352516TRÅDOVERSIGT