Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestor Version 3.3


35658 akademikeren 5/11 2010 10:51
Oversigt

Vores sidste version af proinvestor indeholder flest ændringer for vores plus brugere, men der er sket et par ting rundt omkring som er værd at bemærke.

I har nu fået en indbakke, med sendt og modtagne mails.

Vi har indgået et samarbejde med Aktieinfo, der for udvalgte børsnoterede virksomheder vil leverer analyser på den. Det første firma, Exiqon, har fået lavet en og den kan tilgåes enten via forsiden eller via Exiqons IR portal her på siden.

Det største der er sket i denne omgang er plus Power bar, som sammen med en række andre features er beskrevet i videoen her. http://www.proinvestor.com/medlem/plus

Læg iøvrigt også mærke til at de af jer der har betalingsprodukter kan afgive en "review" af produktet til gavn for dem der måtte overveje at købe. Det kan måske være mere hjælpsomt end Akademikerens salgstale.

Vi arbejder på mange nye ting, specielt på samarbejdssiden, som vil komme alle til gode og gøre PI endnu bedre.

Jeg vil godt takke for den opbakning der har været de sidste dage til os i Maskinrummet. God weekend
5/11 2010 12:29 anmik 235663Jamen .. hvad skal man sige: PRØV DET - PRØV DET !! .. :−) .. og jeg er jo mildest talt ikke nogen teknik-ørn .. men bare det, at man kan tage "sine" nyheder og chat "med i byen" .. .. det blir på bekostning af ellers hyppige klik på børsen, np oa ..6/11 2010 11:21 freja 035678Nu har jeg kigget mig lidt rundt, og jeg vil helt klart mene at siden er blevet lettere af finde rundt på.
Jeg synes specielt den måde at den nedeste bar, hvor man kan vælge chat, debat osv er rigtig god. Den giver et hurtigt overblik. Samt det at det er blevet lettere at skrive et debatindlæg.

Jeg glæder mig til at prøve det hele :−)TRÅDOVERSIGT