Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvilket olieselskab ?


35687 nohope 7/11 2010 00:39
Oversigt

Jeg synes, der bør være et olieselskab i enhver større langsigtet pf. Jeg ved godt, der er mange herinde, der med langsigtet mener, at det er aktier, der holdes natten over - men mine skal holdes længere - meget længere tak.
Et oliselskab skal helst ikke svine mere end højest nødvendigt, det skal være etableret under en lovgivning, der gør det sandsynligt, at det ikke ekspropieres(politisk stabilitet) og det skal betale udbytter - store udbytter, tak. Andre krav kunne være reservernes pålidelighed og muligheden for nye fund.

Jeg har gennem flere år haft Statoil fordi jeg syntes det opfyldte kravene langt henad vejen, men de økonomiske resultater er noget beskedne - for ikke at sige ringe.

Hvad er der så: Shell ? Exxon ? BP har fået turen gennem møllen nu, de har sikkert lært af det, men jeg ved ikke rigtig om sagen er lukket endnu.

Små søgeselskaber som Max, Lundin, Atlantic, DNO m.m. har ingen interesse som kandidater til dette valg. Det betyder ikke, at der ikke kan tjenes penge på dem, selvom jeg tvivler, det betyder, at det ikke er det, jeg efterspørger.

nohope7/11 2010 04:33 challemand 035688Proev at kigge paa PTT Thailand.
www.pttplc.com/en/default.aspx

De har store maal om at naa Fortune 100 inden for de naeste par aar. Mener de ligger i 140erne nu.
Udbytte aktie, udbyttet bliver beskattet med 10 % i Thailand.
De har naermest monopol paa olie gas osv i Thailand.

Saa er der selvfoelgelig det politiske og det der medfoelger. Det maa vaere din egen vurdering.

Hold oeje med dem, de har mange penge liggende og de er meget serioese om at naa top 100 fortune. Generalt har energy virksomheder i Thailand mange penge liggende, og mange af dem kigger efter opkoeb udenlands for at vokse.

PS: er ikke selv aktionaer endnu, men holder oeje med den.TRÅDOVERSIGT