Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Thrane: Vækst i maritimt bredbånd


35714 fcras 8/11 2010 14:41
Oversigt


Mandag 8. november 2010 kl: 10:30


Danske Thrane & Thrane er blandt de virksomheder der har størst glæde af, at markedet for satellit-baseret bredbånd er i vækst. Selskabets samarbejdspartner Inmarsat, har netop offentliggjort et regnskab der viser en omsætningsfremgang på 18,8 procent i 3. kvartal.


"Det positive i regnskabet er, at marimemarkedet stadig går frem. Og specielt data-delen - Fleet Broadband. For vores vedkommende er det det største område", siger Thrane & Thranes chef for Investor Relations, John Alexandersen, til nyhedsbureauet Direkt.

Væksten i det maritime område understreges i regnskabet blandt andet af en udvidet aftale med A.P. Møller-Mærsk om levering af bredbånd til koncernens skibe. Og her er det Thrane & Thrane, der skal levere terminalerne.

Inmarsats omsætning steg i 3. kvartal til 308,8 millioner dollar fra 206 millioner dollar, og blandt andet selskabets maritime division fik fremgang.

Kilde: sydinvest.dk

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=9270
--------------------------------------
http://www.thrane.com/



TRÅDOVERSIGT