Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian Nordic, 3Q, kommentar


35739 TheBekkers 9/11 2010 13:29
Oversigt

Lige en kommentar til et efter min opfattelse positivt Bavarians 3Q regnskab.

1. Der er nu styr på opskalleringen af produktionen, dvs. der bliver ikke behov for yderligere varelagers afskrivninger fsva. de resterende leverancer.
2. Der er tale om en forventeligt underskud, der er på linje med forventningerne, så fokus er jo på fremtiden.
3. Imvamune's anvendelse for AD-patienter er yderst interessant - også i relation til mulig aftagelse af optionen på 60 mio. doser.
4. Prostvac - virkelig intessant, at de melder ud, hvor langt de er i processen. DD-processen viser jo, at der er tale om reelt intesserede partnere, da denne proces for potentielle partnere også involverer ikke uvæsentlige omkostninger, hvorfor man først giver sig i kast med DD, hvis man reelt er intessseret i en aftale. At der er flere DD'er igang med forskellige partnere stiller jo bare BAVA i en langt bedre forhandlingspositionen - vel også derfor de fortæller om det i 3Q-regnskabet.

Vedr. de øvrige produkter, så er der ikke så meget ny, men det er jo også bedre at ligge disse uden om selve regnskabsopffentliggørelsen.

Alt i alt positivt set med mine briller,
TheBekkers9/11 2010 14:18 troldmanden 035742Ja det er glædeligt de har fået produktionen tilbage på det rette spor. Det var også nødvendigt med en hurtig løsning hvis ikke de skulle ud i endnu en kapital rejsning. Nu skal de 250 mio ved udgangen af året gerne række.

Det er bestemt utrolig vigtigt AD resultaterne blev positive. For hele formålet med Imvamunne er netop det er sikkert at give en lang række patient grupper som ikke kan tåle 1/2 generations vaccinerne

Selskabet er ved at blive ret brede på bio defence. De har nu 4 forskellige projekter kørende. Alle med direkte funding fra US. Og hvor det stadig kun er Imvamune der reelt set har resulteret i en ordre. Dermed også sagt der er potentiale til en del flere ordre over de kommende mange år


Prostvac.

Ja det er godt at høre der er interesse for stoffet. Men med mit kendskab til big pharma så tvivl jeg på de når at starte fase 3 op medio 2011. Big pharma vil nemlig typisk gerne være med ind over beslutning af fase 3 design. Så det er slet ikke utænkeligt de vil komme med en række ønsker som skal inkorporeres efter en evt aftale. Og så kan der let gå 6 mdr ekstra. Så med mindre de lander en deal inden udgangen af året så tror jeg deres tidsplan skrider.

Og jeg tror en mulig aftale ligger nogle mdr væk endnu. Alene det de skriver der er enkelte interesserede selskaber der endnu ikke har påbegyndt en DD endnu betyder vi er mindst 3-6 mdr fra en mulig aftale
9/11 2010 14:47 TheBekkers 035746For mig betyder det sådan set heller ikke noget, hvis årsagen til en forsinket start på fase III er indgåelsen af en partnerskabsaftale . Så har BAVA jo reelt heller ikke længere bestemmeretten over tidsplanerne mv., men tilgengæld en ordentlig sum penge at gøre godt med.

Dem kan de så bruge på deres voksende pibeline .

Men ja, det er jo bestemt vigtigt, at en eventuel emission er skudt til hjørne.

/TheBekkers9/11 2010 14:51 troldmanden 035747enig. Hvis det er baggrunden så tager vi mod en sådan forsinkelse med kyshånd9/11 2010 15:06 renek 035748Bavianen var kandidat her i weekendens "ugens chart":

http://www.market-trends.net/ugens-chart
9/11 2010 15:16 troldmanden 035749Flot side du efterhånden har fået bygget op!

Man kan efterhånden meget med den blog platform. Med tiden kommer der forhåbentligt også en blog funktion her på PI så man lettere kan gemme og finde de lange analytiske indlæg9/11 2010 15:30 renek 035751Takker!

Wordpress er et fantastisk redskab for os teknikidioter. Tænkt sig hvad der måske kostede 50-60k at få en professionel til at lave kan man nu nærmest få forærende.TRÅDOVERSIGT