Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Søndagsnyhed fra Exiqon


35955 Gjern 14/11 2010 16:13
Oversigt

http://www.exiqon.com/investor/

De afsluttende bemærkninger:

På baggrund af undersøgelsens resultater planlægger Exiqon at foretage yderligere valideringsundersøgelser og indgå en partnerskabsaftale med en diagnostisk eller
medicinalvirksomhed på den endelige udvikling og markedsføring af et (ledsager)
diagnostiske kit til stratificering af fase II tyktarmskræft patienter potentielt
berettiget til adjuverende kemoterapi.

Altså et nyt forretningsområde på vej, der kan hjælpe en del af tyktarmskræftpatienterne til en mere præcis og bedre behandling.




14/11 2010 18:46 anmik 035956



jo mere jeg læser om exiq .. jo mere fascineret bliver jeg .. og jo bedre fornemmelse får jeg for, at her ligger .. MÅSKE .. et vaskeægte eventyr forude .. .. og hvordan det ?? .. med underskud på regnskabet .. IGEN .. ægte emissionsfare .. ifl. Peter Aabo d. 11.03.10 i AU .. hvis exiq ikke kan genere et positivt cash flow i løbet af 2010 !! .. .. thjaaa .. det er vel lunser som: over 100 patenter .. .. "Cigaretkæmpe (PM) blåstempler potentiale .. med: exiqs produkter har overlegne kvaliteter .. sammenfald mellem kræftplan III og exiqs køreplan .. og ikke mindst: .. exiq vinder innovationspris i usa (sidste kan jeg desværre ikke finde dato på) .. hvor exiq ryger ind på top 1oo i RedHerrings innovators Award på linje med firmaer som IBM , Hewlett Parchard og Google

og ja .. jeg er bare en sucker for de her underdog-historier .. men her er da en vaskeægte en .. .. indtil videre .. ;−)

ellers: den er involatil og svinger for ET godt eller halvdårligt ord .. .. også uden nyheder .. det skal man have mave og økonomi til .. ellers er storesøster Novo nok et bedre bud .. :−)



14/11 2010 19:38 oneofakind 635957



Tjah, min lille darling udviser faktisk gode takter for tiden!
Trendvending! (bekræftet på alle stats!),
Gode nyheder kommer i en lind strøm
Regeringens screeningsplan, skræddersyet til Exiqons tidsplan for screening af tyktarmscancer og CUP
Flere og flere større selskaber blåstempler deres platform og patenterede Mi-Rna-molekyler!


Og mest vigtigt.. antallet af publicerede videnskabelige artikler, hvor Exiqons database og teknologi er benyttet har en næsten exponential kurve mht. udvikling!

Og det er jo forskere og deres publicerede artikler, der fortæller hvad der kommer til at "røre" på sig i fremtiden!

Mao. En aktie man skal have i porten.. og så ellers følge uden at glemme, men også uden at trade.. jf. den forholdsvist lave omsætning!

Nda. har senest solgt ud af de billigt indkøbte aktier.. på et tidspunkt er både Nda. og DDB. trætte af at sælge de billige aktier ud.. og så skal i ellers se løjer, når pensionskasser og udenlandske finanshuse vil ind.

Lidt af et kup, at ATP kom ind, da kursen var så lav.. glæder mig på deres og alle der indbetalers vegne!

Reelt er det kun et sp. om indtægter der bestemmer takten af molekyler, der kan undersøges, og strategien med udlicentering og samarbejdsaftaler samt et nøje fokus på overskudsgrad er den rette vej i det nuværende marked!

Skulle vi opleve enten en trendvending generelt i sektoren, eller en virkelig "buster", som f.eks. screening af alle amrerikanske mænd i samme alder som de danske.. ja så er der klar til at opskalere mht. andre kræftformer!

Ohh my darling Ohh my darling ohh my darling Exiqon!

Lol..

mch.



15/11 2010 00:00 actdk 135963



Overvejer snart selv en lille position, men frygter dog lidt de ikke når at få positivt cashflow inden kontantbeholdningen er tom.

Så vidt jeg kan læse mig til i Q3 vil der være til 2-3 kvartaler (inklusive dette) med nuværende tab?

Omvendt er der pæn fremgang i salget så måske det går!



15/11 2010 10:24 anmik 035971



Exiqon er for mig undtagelsen, der bekræfter reglen .. .. for en sjælden gangs skyld, ville jeg ikke have noget imod at blive inddraget i en emission .. .. er vist ved at blive lidt små-forelsket .. .. hvordan kurerer man sådan noget ? .. .. og skal man ? :−) .. .. "Man" skal/bør under alle omstændigheder være sig risikoen/muligheden bevidst, hvis man overvejer aktien.



15/11 2010 11:39 anmik 135975



Annonce Exiqon: Nye data for klassifikation af patienter med tyktarmskræft
15. november 2010 08:31 af Simon Munch

Funktioner
Udskriv artiklen
Send til en ven Opdaterer indhold
Del denne artikel

Tekststørrelse: A A A A Kategorier
Aktier
Firmaer
Exiqon
Exiqon har i weekenden publiceret data fra et klinisk studie, der klassificerer patienter med tyktarmskraft i grupper med høj, medium og lav chance for overlevelse ved brug af en biologisk markør. Klassifikationen af patienter forventes at kunne benyttes til at optimere behandlingen af den enkelte kræftpatient, det skriver selskabet.

- Exiqon har analyseret 130 patienter med tyktarmskræft i stadie II for aktiviteten af en specifik biologisk markør i patienternes kræftknude kaldet microRNA-21. Studiet er baseret på analyser udført med Exiqons patenterede LNA™-teknologi til måling af biologiske markører, skriver selskabet.

Og fortsætter;

- Studiet viser, at blandt de 33 pct. af patienterne med højest aktivitet af microRNA-21, overlevede kun 73 pct. to år efter kirurgisk fjernelse af kræftknuden, mens der blandt de 33 pct. af patienterne, som havde lavest aktivitet af microRNA-21, var 98 pct., der stadig var i live to år efter det kirurgiske indgreb. I mellemgruppen af patienter var 86 pct. i live to år efter operationen, skriver selskabet.

Annonce
Exiqon offentliggør foreløbige forventninger til 2011
15. november 2010 10:29 af NPinvestor.dk

Funktioner
Udskriv artiklen
Send til en ven Opdaterer indhold
Del denne artikel

Tekststørrelse: A A A A Kategorier
Aktier
Firmaer
Exiqon
Exiqon offentliggjorde i dag selskabets foreløbige forventninger til regnskabsåret 2011. De foreløbige forventninger tager ikke højde for eventuel omsætning fra nye licensaftaler, partnerskaber eller lignende:

Omsætning: 105-115 mio. kr.

EBITDA: 0,00 kr.

Det fremgår af en børsmeddelelse.

De foreløbige forventninger baseres på en gennemsnitlig USD/DKK-valutakurs påDKK 5,25.



TRÅDOVERSIGT