Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Siemens - Et powerhouse af Value


35961 14/11 2010 20:32
Oversigt

Siemens er et industrikonglomerat så stort at det vel egentligt bedst sammenlignes med General Electric.

Vestas fans vil vide at de også laver offshore vind, men det er kun et dråbe i havet for denne industrigigant. Der er næsten ikke det de ikke laver og de tjener rigtigt gode penge. Det er dog ikke alt de rører ved der er guld og de solgte deres mobildivision fra til nokia for en del år siden.

Nu har de forslået et dividende løft til 2,7euro svarende til en udbytte procent på en smule over de 3% ved kurs 86 euro.

De har i dette kvartal reduceret deres gæld og har små 15 milliarder Euro i cash. Så der går ingen nød af dem. Deres indeværende kvartal er skæmmet af en impairment charge på medicinal delen på 1,2 mia. Ellers ville regnskabet ser endnu bedre ud, hvilket det så af ordrerne at dømme også kommer til i Q4.

Vind fans læg iøvrigt mærke til at ordre indtaget på renewables ikke ser for spændende ud.

Jeg vil selv købe siemens over det næste år.

siemens

siemens

siemens

siemens




14/11 2010 20:46 335962



For os value nørder er der så en række andre interessante charts her om fritcash flow, dividende gennem 10 år m.v.

siemens

siemens

siemens

siemens

siemens




20/11 2010 09:31 turin 136232



Har først set dit indlæg nu, aka. Og jeg er helt enig i din positive vurdering af Siemens.
Langt de fleste i Danmark fokuserer på Siemens som konkurrent til Vestas, men det er, som du skriver, en dråbe i havet. Siemens er Europas største industrivirksomhed. Hvis du står og mangler ét eller andet der er elektrisk ledende, kan du bare til Siemens - de har det! Den helt store omsætning ligger i rene industriprodukter som fx turbiner.

Jeg har ikke selv Siemens, men den er på indkøbslisten. Køb den, smid den ind i et pensionsdepot, og glem den My favourite type of share.

- turin



TRÅDOVERSIGT