Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Shippingaktiviteter trækker DFDS op


36140 fcras 17/11 2010 13:26
Oversigt


Onsdag 17. november 2010 kl: 11:43

Det er en markant fremgang i DFDS shippingaktiviteter der ligger bag fremgangen i 3. kvartal, og som nu giver anledning til, at rederiet hæver forventningerne til årsresultatet. Det siger DFDS CEO Niels Smedegaard

"Vi har en betydelig højere vækst i det baltiske område, end vi turde håbe på, da vi lavede den seneste udmelding. Vores omkostninger generelt er en smule lavere end forventet, og olieprisen - som i øvrigt er steget i kvartalet - er positivt påvirket af, at dollaren er faldet så markant, som den er i perioden. Vi havde ikke lige regnet med at se den dollarsvækkelse. Vores passagerområde går ganske godt, og de forbedringstiltag, vi har på vores terminaler har fungeret godt, og de præsterer bedre end ventet", siger Niels Smedegaard til RB-Børsen.

Traditionelt er 4. kvartal et svagt kvartal for rederiet.

"Fjerde kvartal er og har altid været en skuldersæson, hvor både fragtmarked og passagertrafikken går lidt i stå. Det er ikke noget stort kvartal for os", siger Niels Smedegaard til Nyhedsbureauet Direkt og fortsætter:

"På længere sigt skal vi tjene endnu flere penge. Og vi har taget en række skridt i den rigtige retning. Integrationen af Norfolkline forløber for eksempel godt. Generelt skal vores afkast fra den investerede kapital forbedres så hurtigt som muligt, så vi kommer tilbage på det rette niveau. Vi skal mindst tjene et par hundrede millioner kroner mere, end vi gør i øjeblikket".

DFDS shipping-division omsatte i tredje kvartal for 2,3 milliarder kroner og havde et driftsresultat (EBITDA) på 526 millioner kroner, mens logistikdivisionen omsatte for 1,2 milliarder kroner og havde et EBITDA på 19 millioner kroner.

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=9365
-------------------------------------
http://dfds.com/english/frontpage

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT