Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Greentech småsalg


36227 newbie 19/11 2010 16:03
Oversigt

Så køre vi med småsalg af 1-2-3 stykker i Greentech cirka hvert 15 minut. Gad vide, om det lykkes at få den ned ligesom sidste gang, som da Chjort dækkede sagen. Den er ihverfald mast godt nedad idag... Sgu træls at se, om trofast aktionær...

http://hopey.netfonds.no/tradelog.php?paper=GES.CPH
22/11 2010 22:42 EmilBB 036310Nu bliver der snakket om kapitaludvidelse i Greentech. Det vil da også komme til at presse kursen godt ned...?23/11 2010 15:04 egede22 036347men spørgsmålet er hvor langt?23/11 2010 17:05 doodha 136352Men til forsket til tidligere, hvor det var NEO som solgte et par stykker hvert kvarter gennem måneder, har det de seneste dage været hhv. Danske Bank og Nordea.

Umiddelbart er det da træls, det er jeg enig i. Men hvis man tænker på, hvad formålet er med på denne måde konsekvent at få kurs-angivelsen til at ligge på bud-siden - er det vel egentlig ikke så negativt.

(Selvfølgelig var NEO's meget langvarige kampagne et forsøg på at manipulere kursen ned. Det var antageligt forarbejdet til GWM's køben sig ind som storaktionær til relativt billige priser.)

Men de seneste dages handel tror jeg er anderledes: Det er snarere et spørgsmål om, at der sælges disse små-poster med den ene hånd og købes større portioner med den anden: Ved at sørge for at kursangivelsen konsekvent er på bud-siden - og dermed lavere end den "egentlig er" - lokkes sælgere frem til lavere kurser end de ellers var villige til at sælge til. Lad dette stå på en uges tid - og køberen kan hermed sikre sig rabat på en håndfuld % på den relativt store portion aktier, han har købt.

Der akkumuleres således. Det må formodes, at det sker op til Q3 på torsdag, hvor der bl.a. er annonceret udmelding af ny strategi og måske andre interessante ting. I denne sammenhæng finder jeg det interessant, at der tydeligvis akkumuleres - og derfor finder jeg ikke disse små-salg så trælse, som de da umiddelbart er. De skal ses i et større perspektiv.TRÅDOVERSIGT