Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mens vi venter på Godot... æh, topo


36261 Jamesol 21/11 2010 16:04
Oversigt

Når man venter og tingene bare trækker ud, tilsyneladende i det uendelige, som nu med topo, så kan man bruge tiden på andre fornuftige gøremål.

Nu har jeg så skrevet mine 'memoirer', men på en lidt speciel måde. Jeg beskriver her negative nøgletidspunkter, oplevelser som har haft en særlig negativ påvirkning på mit liv.

Du vil se, at min lette humoristiske tone visse steder helt forsvinder for en mere uforsonlig. Her beskriver jeg visse nøglepersoner, der på forskellige tidspunkter af mit liv ganske uinviteret møvede sig ind i min privatssfære, hvor de ikke havde noget at bestille.

Nu bliver eksempelvis så mindet om min afdøde stedmor genoplivet og hængt til tørre ude i cyberspace, hvor hun gerne må blive hængende mange år frem. Ja, det var altså noget, der skulle gøres.

Ikke alt er måske lige interessant for alle. Men så anbefaler jeg, at du læser videre fra afsnittet "Ankomsten til kostskolen"

Klip fra "Mine memoirer set fra et negativt synspunkt" (foreløbig titel):
"Sex-stalkeren på Løwenholm
I Løwenholm-kollegiets næsten tomme spisesal stod der kaffe fremme. Vi satte os ind og tog os en kop hver, min far, Anna Ingeborg og jeg selv. Ved et bord overfor vores sad en underligt udseende type med langt slasketyndt velfriseret midterskillet hår i lys leverpostej, der nåede ned til midt på ryggen af hans forvaskede cowboyjakke. Han var overvægtig, og havde et ejendommeligt fedladent, bredt ansigt med en vandret mundspalte - nærmest som en bredkæbet bugtalerdukke. Den underlige karakter sad og vippede på stolen med et indadvendt selvtilfreds udtryk. Tilsyneladende sad han bare og passede sig selv. Samtidig fornemmede jeg dog, at han holdt nøje øje med alt og alle omkring sig.

Sådan traf jeg første gang på den narcissistisk-psykopatiske stalker-bøsse, som i høj grad skulle komme til at sætte sit præg på min hverdag og hele velbefindende. Han var også den direkte årsag til, at mit ophold på Løwenholm kun kom til at vare et skoleår. Et år som skulle blive særdeles tungt at komme igennem."

Nu når det er overstået vil den venlige Jamesol, der ikke taler ondt om nogen... om ret mange, fremover være tilbage. Alt negativt er skrevet, og det vil allerhøjest blive redigeret lidt. "I'll be back," siger jeg ligesom Arnold.

Jeg har lagt memoirerne ud på min blog: http://www.jamesol-uden-filter.blogspot.com.

På min blog finder man desuden stadigvæk egne artikler, statistik, humoristiske essays og links til medicinforsknings-opslagsnetsider. Altsammen stof om Topotarget og bl.a. deres lovende vidunderlægemiddel Belinostat, der stadig er aktuelt. Nye topo-investorer kan få et overblik, og de gamle kan få deres viden frisket op.

Venlig hilsen
Jamesol



2/12 2010 09:10 Jamesol 236757



Mine memoirer har nu skiftet navn
- Og de har flyttet internet-adresse. Samtidig er de gjort overskuelige - delt op i selvstændige kapitler, der kan læses separat på hver sin side.

Titlen er: 'Jamesol spytter ud - Fra min erindringskistes mørkeste afkroge'

Ny placering:
http://jamesol-spytter-ud.blogspot.com/p/sex-stalkeren-pa-lwenholm.html



15/12 2010 16:30 vingeman 037079



"Sex-stalkeren fotograf på Ekstra Bladet"
Det er ellers noget af en forsidebasker, hva' Jamesol! Held og lykke med din kamp. Hilsen vingeman



TRÅDOVERSIGT