Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jeudan køber af Rønje


36375 collersteen 23/11 2010 22:12
Oversigt

Dagens meddelelse om Jeudans ejendomskøb (http://www.proinvestor.com/aktienyt/517050/Nye-investeringer-for-DKK-0,4-mia.-i-Koebenhavn) omtalte ikke navnet på sælgeren, så det har jeg lige dykket lidt i. Det er jo i disse bank-krisetider altid interessant at se hvem der er sælgere. Desværre har jeg ikke adgang til Tinglysning m.v. så jeg kan ikke se hvem der har evt. pant/lån og dermed muligvis er bedre stillet end hvad vi (markedet) går og tror. Så hvis andre har denne adgang kan vi måske ved fælles hjælp finde ud af det.

Via et par BBR-meddelelser og lidt googleri, har jeg fundet frem til at det faktisk er Brdr. Rønje der er indblandet i handlen.

Ejendommen ved søerne (Vendersgade/Søtorvet) er ejet af Kongeegen A/S som jeg med 99% sikkerhed vil sige er ejet af brdr. Rønje. Den anden ejendom på Bryggen er ejet af et K/S som også har adresse hos Brdr. i Allerød. Begge ejendomme fremgår også af deres hjemmeside:
http://www.kongeegen.dk/content/forside/kongeegen_as/ejendomsportefolje

Hvis nogle ikke skulle kende Rønje-brødrene er det grundlæggerne af Sjælsø Gruppen - som de iøvrigt nu er helt ude af, såvidt jeg ved. Her er også en liste over deres bedrifter: http://www.kongeegen.dk/content/forside/kongeegen_as/milepale

Vi kan måske så også tillade sig at Rønje er særdeles hårdt ramt af krisen og mere eller mindre vunget til frasalg for at reducere balancen.
Først opgav de sjælsø.
Så opgav de copenhagen towers.
Og nu disse to ejendomme.

Ihvert fald de første 2 kan ikke have været nemme at opgive. Specielt ikke sjælsø-aktierne som nok ikke er blevet solgt på et gunstigt tidspunkt. Tiden vil vise hvordan det står til - helt blanket af er de jo nok ikke på nogen måde, da de jvf. tidligere udtalelser i presen opererer med et cigarkassesystem der skulle holde deres "imperie" i 100% adskilte enheder.

Det er nu 100% sikkert at brdr. ejer Kongeegen Holding. http://www.kongeegen.dk/content/forside/kongeegen_as/selskabsstruktur



24/11 2010 00:28 036384



Klasse research! Håber at sidens Journalister tager noter !



24/11 2010 01:06 masha 036386



Hallo - det tog 1 minut at finde ud af via Google da jeg tjekkede det samme. Så tak for informationen - men journalisterne kan sagtens finde samme information ligeså snapt :)



TRÅDOVERSIGT