Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad sker der med skatterne?


36396 JørgenVarnæs 24/11 2010 11:30
Oversigt

Jeg så lige følgende analyse fra CEPOS. Nu kan man mene, hvad man vil om deres politiske bias - men denne slags analyser har det med at være forholdsvist nøjagtige, da de baserer sig på facts.

http://borsen.dk/nyheder/oekonomi/artikel/1/196184/cepos_2_mio_paa_overfoersel_om_fem_aar.html

Jeg har et simpelt spørgsmål. Hvis denne udvikling holder stik - hvad tror i så, der sker med skatterne?



24/11 2010 20:04 johnny57 036436



Ja de stiger og hvad så, betaler gerne mere for at vi alle kan være her, Cepos kører i samme rille år efter år temmelig trætende

sent from iPhone



25/11 2010 09:20 JørgenVarnæs 536446



Av ja - det må du undskylde. Jeg fik ikke formuleret mig helt klart der - det her er jo en aktiedebat. Indlægget har som sådan ikke noget med lønmodtageres lyst eller evene til at betale skat at gøre. Vi har haft en længere diskussion både i debatten og i chatten omkring iværksætteri i danmark og danske virksomheders konkurrecevilkår generelt.

Dettte indlæg handler om danske virksomheders produktivitet og evne til at konkurrere i et åbent marked.

Der bliver færre og færre arbejdsduelige og kompetente arbejdskræfter i Danmark. Vores jobs flyver til udlandet i et hastigt accelererende tempo, og den udvikling underminerer hele fundamentet under vores samfund - nemlig skattegrundlaget.

Så når vi som samfund pålægger virksomhederne tunge burder i form af stadigt dyrere medarbejdere med stadig ringere kvalifikationer og endnu lavere motivation - så ødelægger vi fremtiden for alle dem "gerne betaler for kan være her"

Det at affærdige Cepos analyse med at det blot er mere af samme rille - er i princippet at skyde alle dem der skal være her i kugle for panden.

Det her handler om det, som jeg kalder kvalitetstænkning - det er ikke et udtryk som jeg har opfundet for at fornærme dig - men det er et udtryk, der er grundlaget for diskussioner, der løfter vores fælles forståelse op på et højere niveau. Og undskyld min skolelærerfacon her, men det er sgu' nødvendigt at diskussioner er baserede på facts.

Denne diskussion handler om at vores erhvervsliv ikke længere har et bæredygtigt grundlag at stå på - og det er det mit første indlæg handler om. Så om vi som individer vil betale mere eller mindre i skat. Det er en privat sag.

Om vi skal overleve og have jobs om 5-10 år - Det er en samfundssag.

Lige nu er forståelsen for dette ikke ret stor. For det går jo meget godt. Men vent et par år til massefyringerne sætter ind i den offentlige sektor - så vil vi begynde at tænke på, hvorfor vi ikke gjorde noget ved det, den gang der endnu var tid.

Derfor kører jeg i samme rille. Vi skal alle kunne være her.



25/11 2010 09:27 JørgenVarnæs 036447



Hold da op - man skulle tro at Stengård læste korrektur på mine indlæg. Det må i undskylde!



TRÅDOVERSIGT