Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

UIE Q3


36495 turin 26/11 2010 12:03
Oversigt

Q3 fra UIE var umiddelbart en sløj affære. Jeg havde ikke tid til andet end at skimme regnskabet onsdag, og har derfor været voldsomt overrasket over kursudviklingen - fra kurs 500 til nu ca. 560. Djævelen ligger som bekendt i detaljen, og langt nede i alle ulyksalighederne finder man på s. 18 dette:

"UIE har besluttet at tilbagekøbe op til 3% af Selskabets aktiekapital på markedet inden udgangen af 2011, så længe aktien handles med en holding discount".

Halleluja! Et selskab der nærmest har danmarksrekord i investorfjendsk adfærd (bortset fra at de med mellemrum pøser femdobbelt udbytte ud over aktionærerne) er nu nået så langt at de etablerer et aktietilbagekøbsprogram. Godt nok et mindre et af slagsen, men man skal jo krybe før man kan gå.

Andre har tydeligvis været mere observante end jeg. Hvis jeg havde været mere opmærksom onsdag, havde jeg pantsat alt hvad jeg ejer og har, solgt fruen, svigermor og resten af familien til mellemøstlige slavehandlere, og købt UIE for pengene. Nu må jeg bare nøjes med de portioner jeg har i to pensionsdepoter

- turin26/11 2010 21:18 TeamGarlic 036517Hej Turin

Når det så er sagt med aktietilbagekøbet, hvad var der så at glæde sig over i regnskabet ?
Forbedringer skal vi vist frem til 2013 for at finde og så bliver det så være en særdeles langsigtet investering for mit vedkommende. Jeg tror på muligheder for at komme ind i aktien senere, så jeg valgte at sælge og det for tidligt med dagens kurs in mente.

Jeg mener nok at kunne finde andre investeringer inden da, som kan interessere mig mere.TRÅDOVERSIGT