Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Servere, Trafik og lidt status på Grupper


36802 akademikeren 3/12 2010 12:25
Oversigt

Kære PI´ere,

Vi har i løbet af ugen kæmpet en brav kamp med vores servere, som okser på for at levere mere end 344 GigaByte af aktiekurser, nyheder, debat og chat om måneden. Det har gjort at vi har oplevet lidt udfald på performance af serveren. Det skulle vi nu have fixet og har opgraderet vores nye server.

Så der skulle gerne komme Turbo på PI´s server. Det er noget vi er obs på.

Så var det lidt af en milepæl at vi kneb os over 40.000 unikke brugere i november. Det er fedt.

Grupperne er nu gået i test og vi regner med at lancere dem inden julefrokosten og hvem ved måske har vi en lile julefrokost chat derinde fra.

Jeg håber at gruppe funktionaliteten vil blive brugt flittigt. Jeg er meget begejstret for den, specielt at den har egen chat. Da vi har omkring 100 plus medlemmer så kan der potentielt opstå 100 nye grupper med det samme. Man kan sågar uddelegere redaktør rollen til en ikke-plusser!

På den mere negative side har vi et par medlemmer som er kede af PI på Android og på Tabletten IPad. Vi hører hvad I siger og vi vil i 2011 få fixet disse fejl. Der kommer helt sikkert en eller 2 Apps til android i 2011.

2011 bliver et spændende år for PI. Ikke kun for vores danske brugere, men også for vores kommende broder site i Sverige. I kan se vores partner reklame på www.proinvestor.se og går I selv med ønsker om at blive partnere med PI, så kan I se at mulighederne er tilstede.

Og så er der også gået lidt Julehygge i biksen og vi har i december måned klædt ProInvestors logo i hvidt.grupper, jul, proinvestor sverige
TRÅDOVERSIGT