Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stadig gang i Parken.


37183 collersteen 17/12 2010 11:48
Oversigt

Man må så sandelig sige, at der stadig er gang i Parken.
Og de missede "honorarer", ben, m.v. for div. formidlingsopgaver og placeringer ser nu ud til at få folk alle de gamle problemer op til overfladen.

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/197739/svindeldoemt_giver_parkens_ejere_skylden_for_fejlet_bud.html
http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/197717/parkens_ejere_i_bittert_personopgoer.html
(jeg skal love for at donØ får sendt en DueDilligence stikpille afsted også - han kunne jo egentlig blot have sagt. "haha, jeg tog røven på dig dengang du investerede...")

Iøvrigt har jeg undret mig lidt over, at det tog journalisterne så lang tid at finde ud af at ham nordmanden var svindeldømt!!! De fandt jo ud af det fordi de havde fået adgang til mailkorrespondancen med mellem LD, Munk, Russerne, m.v. En adgang de jo også havde fra starten af da de begyndte at referere det hele. Fy for føj det dog lugter. Selektiv nyhedsskrivning - er det det det hedder?
Først skriver man om alt det gode der er ved at ske, og når det så ikke sker alligevel (hvilket måske har været planen fra starten), ja så finder man pludselig ud af at ham nordmanden (som man iøvrigt har omtalt anonymiseret fra starten af) er rådden...
Det er til grin. Vi er til grin. Markedet er til grin. FT er til grin.

Det lugter iøvrigt ret så meget af at DonØ har været inde over det hele fra starten af. Særligt fordi han gentagne gange i processen har præciseret "efter hvad jeg har læst i pressen"... Ja, helt sikkert! Hvor skulle Aldo og de andre ellers have al den detaljerede info om Lalandia, Fitness.dk m.v. som de har brugt for at lave en seriøs værdiansættelse. Alternativet er jo at den ikke har været seriøst, men blot "kuvert-beregninger", for det er da ihvert fald helt sikkert, at de ikke har fået noget info fra Parken.

God galdeweekend til alle.

Collersteen



17/12 2010 13:29 Hegu 037185



FCK skal møde Chelsea.Lidt sjovt på baggrund af den seneste russerhistorie.

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/championsleague/article1472375.ece



17/12 2010 14:35 JørgenVarnæs 037187



22. februar i Parken
16. marts på Stamford Bridge



TRÅDOVERSIGT