Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lifecycle Pharma præsentere fase 2 Tacro data


37270 troldmanden 22/12 2010 14:46
Oversigt

Så kom de ventede fase 2 data i de novo nyre patienter. (ny transplanterede patienter).

Studiet var en direkte sammenligning af Tacro mod Astellas multi blockbuster stof Prograf. Og endnu en gang viste Tacro sig at være lige så godt som Prograf der skal tages 2 gange dagligt mod kun én gang dagligt for Tacro. Så stoffet er stadig¨på rette vej mod et stort salg. Næste vigtige begivenhed er medio 2011 hvor der kommer fase 3 data fra det første af 2 nyre studie. Det bliver MEGET vigtige data.

Aktien er nu oppe med 9% i kurs 1,33 og der er handlet 4,5 mio aktier. Så der er gang i den i dag


http://www.proinvestor.com/aktienyt/523148/LifeCycle-Pharma-offentliggoer-positive-ét-aars-top-linie-resultater-af-klinisk-fase-2-forsoeg-med-LCP-Tacro™-i-de-novo-levertransplantationspatienter22/12 2010 15:30 bea 037273LCP er stadigvæk et selskab, som begår tyveri ved højlys dag...!!!22/12 2010 15:35 troldmanden 037274Hvad mener du Bea?22/12 2010 15:50 bea 037275Deres emissionspræmisser var helt unødvendige. De stoppede loyale aktionærer ud. Utroligt der ikke er flere, som har klaget over det.

De kunne sagtens have nøjes med en mindre udvanding og stadigvæk fået det samme i kassen!!22/12 2010 16:01 troldmanden 037276Ahh ok. Ja jeg er også pænt uening i den fastsatte emissions kurs og den store udvanding der fulgte med. Det var i min optik slet ikke nødvendigt og forstår ikke hvorfor Novo A/S og Lundbeck Fonden valgte den model

Alle havde dog mulighed for at sælge deres aktier inden selve emissionen startede og dermed minimeret deres tab mest muligt. Jeg kom selv ud i hmmm 3,2-3,4 for så at have købt til 1,21. Så nu må man kigge på casen med nye briller og vurdere om der er potentiale til en højere kurs end den aktuelle hvor de trods alt stadig handles tæt på cash beholdning.

Kommer der gode fase 3 data (hvilket jeg tror der gør) så bør kursen kommer på den pæne side af 2 medio næste år.22/12 2010 17:21 bea 037278Solgte desværre først ud efter jeg kendte præmisserne for emissionen (havde ikke min vildste fantasi troet på, at LCP gjorde, som de gjorde), dvs i niveauet 2,7, men solgte slet ikke nok. Desværre....

Nedenstående er taget fra EI:

"korrekt - deres markedsværdi svarer til deres kassebeholdning i øjeblikket. Men denne kassebeholdning vil være brændt af før de får lægemidlet på markedet om 3-4 år. Derfor skal de muligvist ud og bede om flere penge igen senere eller sælge lægemidlet.

Derfor bør man vurdere markedsværdien af LCP ud fra deres fremtidige mulige indtjening og forventede markedspotentiale på lcp-tacro. Og her skal de konkurrere med tacro som der ikke længere er patent på. Dvs. midlet er forholdvist billigt i fht. hvad lcp-tacro må forventes at koste. Da sundhedsmyndigheder vil forsøge at spare hvor de kan, kan dette lægge en alvorlig dæmper på lcp-tacro salgssucce.

Man kan blot se på Alk-Abello som for overhovedet at få lov til at sælge grazax i Frankrig var nødt til at accepterer de laveste priser på grazax i hele europa. Ud over lav pris risikerer de dermed også parallel-import fra Frankrig til Danmark og andre lande som yderligere vil reducere deres indtægter.

Så efter min mening bør man ikke vurdere biotek selskaber på hvad de har i kasse-beholdning da det er fiktivt. Disse penge forbliver jo ikke i selskabet men bliver brugt på læger verden over som skal udføre fase III forsøgene. De kommer i hvert fald ikke aktionærerne til gode. Det eneste vi bør vurderer er hvor stort et salg der kan forventes oveni risikoen for at fase III ikke går igennem.

Målt på den baggrund mener jeg ikke LCP er billig"22/12 2010 18:06 troldmanden 437279Fint nok at vedkommende fra EI forsøger at underbygge sine pointer. Point for det. Desværre så er det bar en gang sluder og vrøvl som viser vedkommende ikke har sat sig særligt godt ind i casen

Det er velkendt at Prograf har mistet sit patent i US og der derfor er kommet hmm 3-4 kopier. Men hvor man normalt ser kopier tage op mod 95% af markedt indenfor 1-2 mdr fra patentudløb så holder Prograf stadig over 60% af markedet her et år efter patent udløb.

Årsagen er nemlig den at lige præcis et stof der skal forhindre organ frastødning SKAL være ultra stabilt. Altså er det vigtigt plasma niveauet fastholdes så jævnt som overhovedet muligt.

Problemet er de forskellige kopier har forskellige plasma niveauer. Og da det typisk er den billigeste kopi der udskrive så kæmper de forskellige kopi producenter hele tiden på prisen. Dvs en patient kan risikere løbende udskiftning af kopi stof med detilhørende varationer på plasmaniveauet og derfor en øget risiko for frastødning af organet.

Derfor vil et nyt stof med kun en daglig dosis om dagen med stabilt plasma niveau være at fortrække for mange læger/patienter. Og derfor handler det ikke udelukkende om pris når vi taler stoffer mod frastødning af organer29/12 2010 10:24 Boheme 037418Må erklære mig enig med Trolmanden.

Markedet for immunosuppressiva til transplanterede er i mange lande underlagt ekstra kontrol - med god grund.

For det første er konsekvensen, hvis patientens optagelse af stoffet er for lav eller for høj, potentielt katastrofal.

Både Tacrolimus og det hidtidige førstevalgsprodukt Ciclosporin har et meget smalt terapeutisk vindue. Optager patienten for lidt risikerer vedkommende en afstødningskrise, og optages der for meget, er stofferne nyretoksiske.

Begge de oprindelige originlpræparater har en meget fluktuerende biotilgængelighed. Derfor er behovet for varianter med mere stabil biotilgængelighed udtal, og da ciclosporin for år tilbage fik en sådan (Neoral) tog dette produkt gradvist det meste af Ciclosporin markedet over.

Noget lignende kan man sagtens forestille sig ske med LCP Tacro, men meget står og falder med, om LCP vil formå at danne partnerskab med et medicinalfirma, som har den nødvendige markedsmæssige know how, det rette netværk indenfor feltet og sidst, men ikke mindst, tilstrækkelige markedsføringsmuskler.


m.v.h. BohémeTRÅDOVERSIGT