Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er det kun mig, der ser lyset?


37364 degner 27/12 2010 11:24
1
Oversigt

Jeg ser pt. ALK som det mest oplagte køb af samtlige biotek/pharma selskaber i DK begrundet i en række fakta og postive nyheder, der peger ind i fremtiden :

Mercks USA-filing af Grazax (ifølge IR-chef Per Plotnikov en oplagt kurstrigger).

Lanceringen af den nye adrenalinpen JEXT, der vil bidrage til en markant bedre indtjening indenfor det 200 millioner kroners store marked.

Grazax tilskudet på plads i 2011 i forhold til det store og for ALK meget vigtige franske marked.

ALKs køb af det hollandske selskab ARTU vil påvirke indtjeningen positivt i 2011.

Herudover vil CEO Jens Bager komme med ALKS langtidsforventninger (og de kan næsten kun komme til at fremstå positivte) i forbindelse med årsregnskabet, der aflægges den 23. februar.

Merck vil afslutte 2 store Ragweed fase lll forsøg i 2011 (positive resultater vil være stærkt kurspåvirkende). og sidst men ikke mindst så indleder Alk 2 store fase lll undersøgelser (pivotale) med deres kommende pille mod husstøvmider i 2011.

ALK er GÆLDFRI, og har med driftsmidler (udover en ca. 100 millioners udgift relateret til Grazax-filingen i 2010) finansieret et spritnyt fabriksanlæg til den nette sum af 600 millioner kroner.

2012 vil forventeligt byde på endnu en FDA-filing (Ragweed), kommende indtjening fra Grazax og meget andet i relation til R&D.

Set i lyset af ovenstående er en kurs på PT. 319 kr.(tæt på selskabsrekord i bundkurs) fuldstændig besynderlig, - ja nærmest latterlig, og det forekommer i den sammenhæng ikke underligt at insiderne er tungt lastede i ALK (senest købte tre insidere hver for ca en halv million hver, og det vel at mærke til dagskurs)

Min intuition siger køb NU venner... ALK bliver (forhåbentlig) ikke billigere... :)



27/12 2010 11:28 degner 037365



Og så glemte jeg i farten at nævne den potentielle USA godkendelse af Grazax ultimo 2011, - den største kurstrigger af dem alle ... :) BEKLAGER.



27/12 2010 11:54 AnalyseThat 037366



Du har ret i at der ikke er så meget downside i aktien mere, og upside ser lovende ud. den ser endda mere stabil ud end mange andre. problemet er vel at ALK er en blød mellemvare. den er ikke for gamblere og ikke så sikker som Novo. Derfor vil den leve lidt mere i skjul end andre, og være undereksponeret i forhold til disse.

Købet vat et rent steal, Grasax vil vinde indpas, men det tager tid. alt i alt et godt morfar-køb, og ALK vil de næste 4-5 år godt kunne 3-dobles uden nævneværdige overraskelser - og så er der jo alle overraskelserne som venter. Men først skal trenden lige vendes, lidt ligesom det sker for Atlantic Petroleum p.t.



27/12 2010 12:21 degner 037368



Hej Ana. Jeg er enig med dig i, at der er gået morfar i ALKen, men jeg mener omvendt, at det er uretfærdigt, at det er blevet sådan. ALK har en meget spændende pipeline, samarbejdsaftale på plads i US osv. Fremtiden tegner alt andet end søvnig for selskabet, der måske snarere burde betegnes som en teenager på vej til at blive voksen... :)



27/12 2010 13:20 troldmanden 037371



Hej Degner

Ja jeg forstår heller ikke hvorfor det er bleveet så "usexet" at tale om ALK. De står virklig foran det helt store gennembrud og det er en oplagt investering hvis man har de lange briller på. Der bør virklig være mulighed for at lave en rigtig god investering på f.eks 3-5 års sigt

Omkring filing for Grazax i US så er det helt sikkert noget vi alle afventer. Men da det jo er done deal at der vil blive filet er jeg måske ikke nødvendigvis enig med Per Plotnikov om det er en oplagt kurstrigger.

Det er muligt det vil ske. Men teknisk set burde det ikke flytte på kursen. Det er er først ved en mulig godkendelse ultimo 2011 at der vil være tale om "breaking news", og derfor er det der den store kurstrigger ligger.

Desværre så har ALK "stille periode" der hvor ProInvestor afholder Biotech- og Medtech Seminar. Så dem må vi desværre undvære der Men der er stadig en enkelt ledig plads til det ene arrangmenet hvis.....

http://www.proinvestor.com/index.php?p=events



TRÅDOVERSIGT