Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

der er mange mulighder


37378 egede22 27/12 2010 21:05
Oversigt

jeg har i lang tid kigget på schouw og co. aktien, da jeg så et stort potentiale i virksomheden, jeg vidste ikke helt og jeg ville gå ind da den var i 114,50, jeg troede den ville komme længere ned, men set i bakspejlet skulle jeg have gjort det.

nu er det store spørgsmål, hvad sker der nu?

skal man købe sig ind nu og forvente det forsat går fremad nu, eller ligger aktien bare på en lille bølge og vil komme ned igen, hvor man så kan købe sig ind.

jeg mener selv at det er en meget fremtids "sikret" aktie, da de firmaer de ejer har meget at byde på i fremtiden.



28/12 2010 11:48 Kristensen 137385



Helt sikkert en stabil og interessant aktie i det lange løb. Vil kalde det en forholdsvis sikker investering idet de arbejder indenfor mange forskellige forretningsområder.

Martin har tidligere var en hæmsko, men denne er der ved at komme bedre styr på, således denne del også bidrager til indtjeningen i stedet for at give store underskud og trække de resterende dele ned.

Den nye hæmsko kan man derimod sige er blevet VWS, da de her har en andel på 4.000.000 stk aktier og i takt med denne nedtur er Schouw ikke faldet tilsvarende, men dette kan måske retfærdiggøres af deres øvrige forretnignsområder.

Dog har Biomar nu fået afhændet deres 50,71% ejerandel i Sjøtroll Havbruk. Salgssummen blev fordelt med NOK 408,5 mio. kontant og 1 million styk aktier i Lerøy, der i aftalen er værdifastsat til kurs 131,50. Ejerskabet af aktierne i Lerøy, der ikke er underlagt restriktioner, vil løbende blive vurderet, men Schouw & Co. ser en perspektivrig fremtid for såvel Lerøy som fiskeopdrætsindustrien.

Jeg har tidligere prøvet at lave en værdiansættelse af Schouw, som du kan finde i historikken, hvis ikke allerede du har set den. Når Schouw kommer med årsregnskab for 2010, laver jeg en opdatering på denne.



28/12 2010 12:28 egede22 037386



tak for input :)

præsis ligesom dig tænker jeg at det er en meget stabil aktie da de har så mange heste at ride på.

men så er det bare hvad man skal tror nu, skulle man se om de ikke snart blev trukket ned af VESTAS, og så købe sig ind der, eller om det forsat går opad fordi de nu har fået MARTIN med og VESTAS har "ramt bunden"



28/12 2010 21:20 Kristensen 037401



Jeg tør ikke sige så meget om hvor vi skal hen. Men sidste top var i 136,5 så vil vente og se om denne brydes eller om den bliver afvist og falder lidt tilbage. Den er ligeledes pt. overkøbt, hvor RSI14 ligger på ca. 93. Så måske den falder lidt tilbage for evt. at komme igen i et januarrally.

Jeg er ikke selv inde i den pt., men ville gerne have fanget den under 110, da vws nedjusterede, dette fik jeg dog ikke gjort.



TRÅDOVERSIGT